המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:''לתת לירושלים את התואר הזה זה קשה מאוד''
לא אכפת לי מה אומרים, אני אוהבת את יוגב
אני מת עליו! אבל הוא לא צריך להיות פה(כמו כל שאר הסגל והצוות המקצועי והצוות הניהולי ומאמני הכושר)
יש לו יותר מקום פה מכל ישראלי בכיר אחר שנמצא כרגע במכבי
לדעתי לאף אחד אין מקום וכולם באותה מידה!
צריך לבנות משהו חדש מ0!
כל עוד אנחנו משחקים פה אנחנו צריכים שחקנים ישראלים
לא חושבת שאפשר להפיל את מה שקרה העונה עליו
rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
כן, ללא ספק
אתם אוהבים לרדת עליו בלי פרופורציה למרות שהוא אחלה שחקן
ונראה לי שאתם גם מבינים שאני ממש לא מהדפוקים שחושבים/חשבו שהוא המשיח אבל הוא שחקן טוב שצריך להישאר ללא ספק
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
אתה יודע למה הוא ישאר?כי יזכרו לו את השלשה הזו שהוא דפק בדקות הסיום, ולא את עשרים ההחטאות של לפני. במיוחד כי רסקין אמר "איזה ווינר".
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
אתה יודע למה הוא ישאר?כי יזכרו לו את השלשה הזו שהוא דפק בדקות הסיום, ולא את עשרים ההחטאות של לפני. במיוחד כי רסקין אמר "איזה ווינר".
הוא פה לנצח סמל.
שועל כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
כן, ללא ספק
אתם אוהבים לרדת עליו בלי פרופורציה למרות שהוא אחלה שחקן
ונראה לי שאתם גם מבינים שאני ממש לא מהדפוקים שחושבים/חשבו שהוא המשיח אבל הוא שחקן טוב שצריך להישאר ללא ספק
כן. אבל לא כזה שינהל את ההתקפה ביורוליג. מכבי חייבת עוד מוביל כדור.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:די כרמל, יוגב מסריח ושום אופי לא יחפה על זה
שיעוף כבר הביתה
מקל צריך להישאר לדעתך?
הוא פה לנצח סמל.
אתה יודע מה עצוב? שעוד כמה שנים פה, הוא באמת יהיה סמל. ואז, כמובן, יאבד את כל כספו בבנק השקעות מפוקפק, יביאו אותו מקרואטיה, ויתנו לו לנהל את הקבוצה.
yanay21 כתב:בא לי שפארקר יחזור:((((((((((((((
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:בא לי שפארקר יחזור:((((((((((((((
בסוף תקבל את שאראס
מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
הלם זה לא, חלם זה לא ההדחה אלא כל ההתנהלות..נסגור על גבינת חלומי? (אין לי מושג מה זה ד''א)
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
הלם זה לא, חלם זה לא ההדחה אלא כל ההתנהלות..נסגור על גבינת חלומי? (אין לי מושג מה זה ד''א)
את טבעונית?איך את לא יודעת מה זה?O.O
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־9 אורחים