המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רון, יש מצב שאתה מעלה מתכון?עוגת ביסקוויטים דווקא נשמע טוב?
המידות משתנות ממתכון למתכון אבל בעיקרון צריך פתי בר (עדיף שוקו), חלב, סוכר, גבינה לבנה ואינסטנט פודינג
למעלה יש ציפוי שוקולד, אחותי אוהבת לעשות משוקולד אמיתי מומס, אני אוהבת לעשות מקקאו כי זה יותר מריר ונשאר נוזלי במקרר
יש מתכונים שמשתמשים במרגרינה ובקצפת, אני אוהבת את הגירסא בלי
מכביסט31 כתב:אני דווקא מעדיף פתי בר קלאסי רגיל.
ובציפוי למעלה לא חייבים להשקיע כל כך מספיק לגרד מקופלת וזה טעים רצח..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני דווקא מעדיף פתי בר קלאסי רגיל.
אני אוהבת לעשות גלזורה כמו שצריך
כמו שאמרתי זה מריר ומשתלב יותר בשכבות
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני דווקא מעדיף פתי בר קלאסי רגיל.
גלשו?
גלָזוּרָה היא ציפוי או זיגוג
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני דווקא מעדיף פתי בר קלאסי רגיל.
גלשו?
Holiday_Armadillo כתב:אה וד''א, just throwing it out there, אני כן יכולה לחסום משתמשים
מכביסט31 כתב:המסכן ביקש מתכון פשוט לעוגת ביסקוויטים ואת באה לו בגלזורות..
תהיי בריאה (תרתי)
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה וד''א, just throwing it out there, אני כן יכולה לחסום משתמשים
מסביר את ההיעלמות של ליאב
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:המסכן ביקש מתכון פשוט לעוגת ביסקוויטים ואת באה לו בגלזורות..
תהיי בריאה (תרתי)
אין בגלזורה הזאת שום דבר מסובך
זה לוקח בדיוק 3 דקות
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה וד''א, just throwing it out there, אני כן יכולה לחסום משתמשים
מסביר את ההיעלמות של ליאב
הוא באמת חסר קצת
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רון, יש מצב שאתה מעלה מתכון?עוגת ביסקוויטים דווקא נשמע טוב?
המידות משתנות ממתכון למתכון אבל בעיקרון צריך פתי בר (עדיף שוקו), חלב, סוכר, גבינה לבנה ואינסטנט פודינג
למעלה יש ציפוי שוקולד, אחותי אוהבת לעשות משוקולד אמיתי מומס, אני אוהבת לעשות מקקאו כי זה יותר מריר ונשאר נוזלי במקרר
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רון, יש מצב שאתה מעלה מתכון?עוגת ביסקוויטים דווקא נשמע טוב?
איפה נוזל הקוסקוס בכל הסיפור הזה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רון, יש מצב שאתה מעלה מתכון?עוגת ביסקוויטים דווקא נשמע טוב?
איפה נוזל הקוסקוס בכל הסיפור הזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Jazzman ו־13 אורחים