שמואל1 כתב:תגידו מה שתגידו, ירושלים מראה ווינריות העונה.
יש אמת במה שאורי אלון אמר, סטיגמת הלוזרית הולכת ומתרחקת ממנה.
לעומת זאת, מכבי.....
מה זה ווינרים. פשוט מדהים. שניים רק לסלטיקס של בירד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:תגידו מה שתגידו, ירושלים מראה ווינריות העונה.
לעומת זאת, מכבי.....
מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:גמר ליגת ווינר: הפועל ירושלים נגד ראשון לציון.
כולנו אוהדי ראשון בחמישי.
אתה בטוח שכולנו?
מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:גמר ליגת ווינר: הפועל ירושלים נגד ראשון לציון.
כולנו אוהדי ראשון בחמישי.
אתה בטוח שכולנו?
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:תגידו מה שתגידו, ירושלים מראה ווינריות העונה.
לעומת זאת, מכבי.....
מה זה ווינרים. פשוט מדהים. שניים רק לסלטיקס של בירד.
my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
העובדות מדברות בעד עצמן. לירושלים יש את יחס הניצחונות-הפסדים הטוב ביותר בשנתיים האחרונות. איזה עוד מדד יש חוץ מזה?
yanay21 כתב:הם לא ווינרים בשום קטע. מכבי לוזרים, זה נכון. אבל הפועל ירושלים היא פשוט הקבוצה השנייה בתקציב, בפער ניכר מהאחרות, ואלו ההפרשים שרואים על המסך.
אני לא זוכר אם זה השנה, או בשנה שעברה, אבל באחת מההדחות שלהם ביורוקאפ, ירושלים הייתה העשירה ביותר בבית, לפיכך, לוזרית. בישראל פשוט אין קבוצות שינצלו את זה.
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
העובדות מדברות בעד עצמן. לירושלים יש את יחס הניצחונות-הפסדים הטוב ביותר בשנתיים האחרונות. איזה עוד מדד יש חוץ מזה?
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
נגיד ואתה צודק! אתה בפורום אוהדים של מכבי תל אביב בערב בו הודחנו שנה שנייה ברציפות בחצי הגמר בעוד היריבה השנואה ביותר עלינו עולה לגמר...אתה פשוט מעצבן ולא מגיע לאנשים הטובים (והמסכנים) פה העצבים שאתה מביא להם!
מספיק!
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
נגיד ואתה צודק! אתה בפורום אוהדים של מכבי תל אביב בערב בו הודחנו שנה שנייה ברציפות בחצי הגמר בעוד היריבה השנואה ביותר עלינו עולה לגמר...אתה פשוט מעצבן ולא מגיע לאנשים הטובים (והמסכנים) פה העצבים שאתה מביא להם!
מספיק!
זה ת'רד כדורסל ישראלי והפועל ירושלים שיחקה עכשיו. על מה אתה רוצה שנדבר פה אם לא על זה?
פשוט אל תיכנס לת'רד אם זה מפריע לך (לא בקטע רע).
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
מספיק!
זה ת'רד כדורסל ישראלי והפועל ירושלים שיחקה עכשיו. על מה אתה רוצה שנדבר פה אם לא על זה?
פשוט אל תיכנס לת'רד אם זה מפריע לך (לא בקטע רע).
פשוט ראייה אגואיסטית שלך!
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:הם לא ווינרים בשום קטע. מכבי לוזרים, זה נכון. אבל הפועל ירושלים היא פשוט הקבוצה השנייה בתקציב, בפער ניכר מהאחרות, ואלו ההפרשים שרואים על המסך.
אני לא זוכר אם זה השנה, או בשנה שעברה, אבל באחת מההדחות שלהם ביורוקאפ, ירושלים הייתה העשירה ביותר בבית, לפיכך, לוזרית. בישראל פשוט אין קבוצות שינצלו את זה.
אני מדבר ספציפית על הליגה הישראלית, לא אירופה (ששם הם באמת היו מתחת לכל ביקורות).
הפועל ירושלים כבר שנים רבות מחזיקה בתקציב השני בגודלו, ועדיין היא הייתה מפסידה משחקים כמו היום.
משהו שם השתנה, אי אפשר להתעלם. זה שילוב של כמה דברים שהתחברו להם.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
מספיק!
yanay21 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
מספיק!
תתעודד, לפחות לא נצטרך ללבוש תכול בחמישי
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:הם לא ווינרים בשום קטע. מכבי לוזרים, זה נכון. אבל הפועל ירושלים היא פשוט הקבוצה השנייה בתקציב, בפער ניכר מהאחרות, ואלו ההפרשים שרואים על המסך.
אני מדבר ספציפית על הליגה הישראלית, לא אירופה (ששם הם באמת היו מתחת לכל ביקורות).
הפועל ירושלים כבר שנים רבות מחזיקה בתקציב השני בגודלו, ועדיין היא הייתה מפסידה משחקים כמו היום.
משהו שם השתנה, אי אפשר להתעלם. זה שילוב של כמה דברים שהתחברו להם.
היא לא הייתה קבוצה כל כך עשירה בעבר. אולי היה לה את התקציב השני בגודלו, אבל לא בקטע חריג. לא במקרה הם נהיו "ווינרים" מאז שאורי אלון הגיע ושפך כספים.
וגם בליגה הישראלית הם אפסים. הם כמעט והפסידו סדרה של חמישה משחקים עם ביתיות למדורגת שמינית. כמעט והפסידו חצי גמר פיינל פור בבית. לא הגיעו לשום גמר אחר השנה(!). זו לא ווינריות. זה פשוט שירד מהם הצל של מכבי, זה הכול.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל אני יודע שאתה מכיר אותי טוב ואין לי שום דבר וחצי דבר נגדך אבל אם הייתי מנהל עכשיו היית חוטף באן!
מספיק!
תתעודד, לפחות לא נצטרך ללבוש תכול בחמישי
חבל יש לי אחלה חולצה של החברה להגנת הטבע!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים