המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:עם כל מה שעברנו העונה..זו הידיעה שהכי הצליחה לעצבן אותי! מי זה לעזאזל? יא אללה! עוד לינהארט!
אני ממש רותח מזעם כשאני כותב על עכשיו!
yanay21 כתב:my man כתב:עם כל מה שעברנו העונה..זו הידיעה שהכי הצליחה לעצבן אותי! מי זה לעזאזל? יא אללה! עוד לינהארט!
אתה צריך להתרגל לזה לפחות לחמש שנים הקרובות.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:עם כל מה שעברנו העונה..זו הידיעה שהכי הצליחה לעצבן אותי! מי זה לעזאזל? יא אללה! עוד לינהארט!
לא נו ברצינות. לכל בן אדם יש את הגבול שלו. נגיד היום ליאב אשכרה רצה שננצח...
אני לא יכול לראות החתמות כאלה שנה שלישית ברציפות! אני לא יודע מה אני אעשה. אני הולך להשתגע!!!!
מהזו ההחתמה הזו? זה לא יכול להיות שהם חוזרים על אותה בניית קבוצה שנה שלישית ברציפות!!!
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:עם כל מה שעברנו העונה..זו הידיעה שהכי הצליחה לעצבן אותי! מי זה לעזאזל? יא אללה! עוד לינהארט!
לא נו ברצינות. לכל בן אדם יש את הגבול שלו. נגיד היום אור אשכרה רצה שננצח...
אני לא יכול לראות החתמות כאלה שנה שלישית ברציפות! אני לא יודע מה אני אעשה. אני הולך להשתגע!!!!
מהזו ההחתמה הזו? זה לא יכול להיות שהם חוזרים על אותה בניית קבוצה שנה שלישית ברציפות!!!
אני רציני לגמרי. אני לא אומר לך תתרגל סתם כי אלו בחירות רעות. הבעיה היא באנשים, במי שבונה. הם יכולים להביא את ווימס, אבל הם יביאו גם אנשים כמו סילי. אתה מתעצבן על הדברים הלא נכונים, כי זה נקודתי. אני מבין אותך, כן, זה לא שאני לא מזדהה, אבל אני כועס אך ורק על ההנהלה. כל החתמה רעה, זה פשוט ההנהלה, וזהו.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:עם כל מה שעברנו העונה..זו הידיעה שהכי הצליחה לעצבן אותי! מי זה לעזאזל? יא אללה! עוד לינהארט!
לא נו ברצינות. לכל בן אדם יש את הגבול שלו. נגיד היום אור אשכרה רצה שננצח...
אני רציני לגמרי. אני לא אומר לך תתרגל סתם כי אלו בחירות רעות. הבעיה היא באנשים, במי שבונה. הם יכולים להביא את ווימס, אבל הם יביאו גם אנשים כמו סילי. אתה מתעצבן על הדברים הלא נכונים, כי זה נקודתי. אני מבין אותך, כן, זה לא שאני לא מזדהה, אבל אני כועס אך ורק על ההנהלה. כל החתמה רעה, זה פשוט ההנהלה, וזהו.
ברור שזו ההנהלה..אבל יש דברים שאתה אומר לעצמך- זה מוגזם- מה הם לא קלטו שבשנתיים האחרונות שמה שהם עשו היה דפוק?
זה כבר לא העניין של היהירות זה פשוט טמטום טהור ומזוקק! מטריף אותי! מוציא אותי מדעתי!
Holiday_Armadillo כתב:אני מצפה לפחות מבן אדם אחד להבין את הרפרנס
Holiday_Armadillo כתב:מניחה שמצאתי את חומר הבעירה הראשון שלי למנגל
jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
הרי שוב אותם הכשלונות שהביאו את מכבי עד הלום, בונים את הסגל... אז מה עשינו בזה?
jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
הרי שוב אותם הכשלונות שהביאו את מכבי עד הלום, בונים את הסגל... אז מה עשינו בזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־20 אורחים