המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
ברור שיש כאן שדרוג משמעותי מאוד ביחס לשנתיים האחרונות.
הדבר החיובי שאני רואה כאן זה שארז היה מעורב כנראה בכל ההחתמות. כנראה לא רק מעורב באופן שטחי
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
צריכים לחזק את הסגל המסתמן בשני שחקנים חזקים מאוד בעמדות 1 ו5, עוזרים טובים לארז ומאמן כושר חדש.
שיהיה לו ולנו בהצלחה
Thorin כתב:jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
הדבר החיובי שאני רואה כאן זה שארז היה מעורב כנראה בכל ההחתמות. כנראה לא רק מעורב באופן שטחי
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
צריכים לחזק את הסגל המסתמן בשני שחקנים חזקים מאוד בעמדות 1 ו5, עוזרים טובים לארז ומאמן כושר חדש.
שיהיה לו ולנו בהצלחה
חבל לחלום בהקיץ, החמישייה+החמישייה השנייה סגורים
מקל,אוחיון
ווימס,סילי
סמית', פניני
מילר, זר זול\שגב\רנדל
ציבראס, אמבקווה
יהיו שינויים בין סילבן, דוסון, דגן או ישראלי אחר.
המצב אנוש, וההחתמה של אדלשטיין רק מחזקת את זה.
jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
שיהיה לו ולנו בהצלחה
er79 כתב:Thorin כתב:jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
שיהיה לו ולנו בהצלחה
מקל,אוחיון
ווימס,סילי
סמית', פניני
מילר, זר זול\שגב\רנדל
ציבראס, אמבקווה
סגל שכזה ואפשר להמשיך את הקיץ בגשר עד לקיץ הבא. זה סגל גרוע באותה מידה כמו הסגל של השנה. אם אני ארז אני מטיל ווטו. הכלב בן כלב הזה הבטיח 12 שחקני יורוליג. אני לא רוצה 12 שחקני יורוליג. אני רוצה תותח על בעמדות הגארד ותותח על בקו הקדמי. תקליטן טיפש וצירבס לא עונים להגדרה הזאת. דילייני או רייס וראדוליצה כן, למשל.
בצל הדיווח באירופה על סיכומו של המאמן יורגוס ברצוקאס במועדון לעונה הבאה, לוואלה! ספורט נודע שמכבי תל אביב כבר פנתה לסוכנים של קייל היינס
my man כתב:זוכרים את זה?
http://sports.walla.co.il/item/2951116בצל הדיווח באירופה על סיכומו של המאמן יורגוס ברצוקאס במועדון לעונה הבאה, לוואלה! ספורט נודע שמכבי תל אביב כבר פנתה לסוכנים של קייל היינס
פחחחחחחחחחחחחח
felix_r כתב:er79 כתב:Thorin כתב:jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
שיהיה לו ולנו בהצלחה
מקל,אוחיון
ווימס,סילי
סמית', פניני
מילר, זר זול\שגב\רנדל
ציבראס, אמבקווה
סגל שכזה ואפשר להמשיך את הקיץ בגשר עד לקיץ הבא. זה סגל גרוע באותה מידה כמו הסגל של השנה. אם אני ארז אני מטיל ווטו. הכלב בן כלב הזה הבטיח 12 שחקני יורוליג. אני לא רוצה 12 שחקני יורוליג. אני רוצה תותח על בעמדות הגארד ותותח על בקו הקדמי. תקליטן טיפש וצירבס לא עונים להגדרה הזאת. דילייני או רייס וראדוליצה כן, למשל.
ראדוליצה לא עונה לכלום. חשבתי שכבר למדת את זה אחרי העונה הכושלת של פאו.
er79 כתב:סגל שכזה ואפשר להמשיך את הקיץ בגשר עד לקיץ הבא. זה סגל גרוע באותה מידה כמו הסגל של השנה. אם אני ארז אני מטיל ווטו. הכלב בן כלב הזה הבטיח 12 שחקני יורוליג. אני לא רוצה 12 שחקני יורוליג. אני רוצה תותח על בעמדות הגארד ותותח על בקו הקדמי. תקליטן טיפש וצירבס לא עונים להגדרה הזאת. דילייני או רייס וראדוליצה כן, למשל.
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:Thorin כתב:jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
שיהיה לו ולנו בהצלחה
מקל,אוחיון
ווימס,סילי
סמית', פניני
מילר, זר זול\שגב\רנדל
ציבראס, אמבקווה
ראדוליצה לא עונה לכלום. חשבתי שכבר למדת את זה אחרי העונה הכושלת של פאו.
חולק עליך. לפאו הייתה עונה מסריחה, אבל אי אפשר להגיד על ראדוליצה שהוא סנטר מסריח. זה לא חייב להיות הוא. אבל אני כן מאמין שבלי שחקן מטרה ברמה גבוהה בצבע נמשיך להיראות כמו תחת.
MTA2311 כתב:אני אוהב את אלה פה שמצליחים לגרד את עצמם מהרצפה ולהגיב באופטימיות כל פעם מחדש.
"חייב להגיע מאמן על, שיהיה גם סופר סמכותי וכריזמטי, אחרת הכל אבוד"
*ארז חותם*
"שדרוג משמעותי והוא גם בנה את הסגל מאחורי הקלעים"
נו באמת
Assaf M כתב:כפי שרשמתי לכם לפני יומיים, היה דיבור חזק על זה שהוא סגור תקופה כבר.
שחף כתב:MTA2311 כתב:אני אוהב את אלה פה שמצליחים לגרד את עצמם מהרצפה ולהגיב באופטימיות כל פעם מחדש.
"חייב להגיע מאמן על, שיהיה גם סופר סמכותי וכריזמטי, אחרת הכל אבוד"
*ארז חותם*
"שדרוג משמעותי והוא גם בנה את הסגל מאחורי הקלעים"
נו באמת
פחחחחח שדרוג משמעותי
ושוב פחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שאפילו הגימיק של שאראס עדיף כי במקרה של ארז זה כישלון ידוע מראש
roy1000 כתב:er79 כתב:סגל שכזה ואפשר להמשיך את הקיץ בגשר עד לקיץ הבא. זה סגל גרוע באותה מידה כמו הסגל של השנה. אם אני ארז אני מטיל ווטו. הכלב בן כלב הזה הבטיח 12 שחקני יורוליג. אני לא רוצה 12 שחקני יורוליג. אני רוצה תותח על בעמדות הגארד ותותח על בקו הקדמי. תקליטן טיפש וצירבס לא עונים להגדרה הזאת. דילייני או רייס וראדוליצה כן, למשל.
![]()
![]()
![]()
![]()
צחקתי איזה דקה. תודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־10 אורחים