המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:האמת שאני מבסוט מכמה סיבות.
1. אני מאוד מחבב את האופי הג'ינג'י שלו ומעריך את הידע שלו בכדורסל.
2. אני חושב שמכבי הייתה חייבת מאמן ישראלי , וארז הכי מתאים כרגע למה שמכבי צריכה.
3. החתמת ארז מחלישה את ניקולה.
ועוד נקודה , באמת כולם כאלו תמימים שארז סגר רק עכשיו ??
ארז חתם במכבי עוד לפני מקל , והוא זה שבחר את ההחתמות המדוברות (מילר , ציברס , סוני וסילי , ואפילו מקל במהלך העונה...) .
toja27 כתב:yzafrir כתב:האמת שאני מבסוט מכמה סיבות.
2. אני חושב שמכבי הייתה חייבת מאמן ישראלי , וארז הכי מתאים כרגע למה שמכבי צריכה.
ארז חתם במכבי עוד לפני מקל , והוא זה שבחר את ההחתמות המדוברות (מילר , ציברס , סוני וסילי , ואפילו מקל במהלך העונה...) .
הדיבורים שארז היה מעורב בהחתמת השחקנים קצת תמוהים בעיני, במיוחד לאור העובדה והידיעות שמכבי הייתה מעוניינת במאמנים אחרים.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:האמת שאני מבסוט מכמה סיבות.
הדיבורים שארז היה מעורב בהחתמת השחקנים קצת תמוהים בעיני, במיוחד לאור העובדה והידיעות שמכבי הייתה מעוניינת במאמנים אחרים.
זה לא אומר שזה נכון
אני תמיד חשבתי שאדלשטיין לא רצה לחתום באמצע העונה מתוך כבוד לגודס אבל שהוא יהיה מעורב בהכל לעונה הבאה ויחתום בקיץ
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:האמת שאני מבסוט מכמה סיבות.
זה לא אומר שזה נכון
אני תמיד חשבתי שאדלשטיין לא רצה לחתום באמצע העונה מתוך כבוד לגודס אבל שהוא יהיה מעורב בהכל לעונה הבאה ויחתום בקיץ
זה הגיוני אבל זה אומר שכל מאמן אחר שהוזכר בתקשורת זאת המצאה דל מישהו.
yellow83 כתב:ועם כל זה עדיין אין הודעת חתימה רשמית ומי שהולך להיות השריד הקרואטי האחרון (בהנחה ובנדר אכן ייצא ל-NBA) מנסה בציפורניים למנוע את ההחתמה ולהביא את שאראס במקומו...
felix_r כתב:yellow83 כתב:ועם כל זה עדיין אין הודעת חתימה רשמית ומי שהולך להיות השריד הקרואטי האחרון (בהנחה ובנדר אכן ייצא ל-NBA) מנסה בציפורניים למנוע את ההחתמה ולהביא את שאראס במקומו...
כבוד!
yellow83 כתב:felix_r כתב:yellow83 כתב:ועם כל זה עדיין אין הודעת חתימה רשמית ומי שהולך להיות השריד הקרואטי האחרון (בהנחה ובנדר אכן ייצא ל-NBA) מנסה בציפורניים למנוע את ההחתמה ולהביא את שאראס במקומו...
כבוד!
ברור לי שיש לך לוח דארטס עם תמונה של אדלשטיין, אבל שאראס?!
felix_r כתב:ועוד משהו בנוגע לאדלשטיין. זה לא שאין בכלל סיכוי שיצליח. הסיכוי תמיד קיים, אבל ההימור עליו מזכיר לי התנהגות של מהמר כפייתי, שכבר הפסיד את הכסף, את האוטו, את הדירה, את אישתו, ועכשיו הוא מהמר על הכלייה של עצמו כי הוא בטוח, שמתישהו המזל שלו צריך להשתנות ובסוף הוא יזכה אם רק יהמר מספיק פעמים.
yzafrir כתב:מדובר ב300 נטו ,. זה לא רחוק ממה שהרוויח גודס ...
בראצוקס וטרנקיירי יקבלו בקבוצות אחרות לפחות פי 3 מיזה...
פליקס , את מי היית רוצה לראות שהוא גם הגיוני מבחינת הסכומים ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים