המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yehooda כתב:גם פיני לא היה שרוף על מכבי. שנים על גבי שנים היה מראשי המתנגדים לשליטה הבלעדית של מכבי בליגה ובכל זאת הוחתם והתברר כבחירה נכונה. מה שמטריד אותי בארז שהוא לא באמת התנסה כמאמן ברמות הגבוהות. מלבד היותו עוזר מאמן של פיני באולימפיאקוס הוא לא חווה מועדון לחוץ כמו מכבי ולא חווה שחקנים ברמות גבוהות. לדעת כדורסל זה לא הכל צריך לדעת להתגבר על מכשולים שונים ברמה הבין אישית וברמת ההתמודדות עם הנהלה והמדיה. אני הייתי דואג לצרף אליו את דן שמיר או את שרון דרוקר כעוזר מאמן. אלו אנשים שחוו חוויה אחת או שניים במועדונים אירופיים ונקשרו למכבי בשנים עברו בתפקיד הזה.

er79 כתב:שנים לא שמעתי מליובין. שמיר עדיף עליו, אבל לדעתי הוא יסרב. רייס זה חלום, אבל בשביל זה צריך לשלם, והרבה, ובל נשכח שהוא תחת חוזה. גאודלוק זה מלכודת דבש, קלעי נפלא, אבל בזה זה מסתיים, זה אומר בלי גארד יוצר, ושוב נסתך על מקל, אוחיון ותקליטן טיפש. לא רעיון טוב. אם מכבי רוצה להיות חזק בתמונה, היא חייבת את רייס או דילייני. אחרת חבל על הזמן ועל הכאבי לב של האוהדים עונה שלמה נוספת.
roy1000 כתב:הקבוצות של ארז תמיד ממצות יותר מהפוטנציאל שלהם. מצד שני, זה קורה רק כשהוא זה שבונה את הקבוצ המההתחלה לסוף.
איך שלא הופכים את זה, במצב של מכבי, ארז שווה נסיון.

MTA2311 כתב:roy1000 כתב:הקבוצות של ארז תמיד ממצות יותר מהפוטנציאל שלהם. מצד שני, זה קורה רק כשהוא זה שבונה את הקבוצ המההתחלה לסוף.
איך שלא הופכים את זה, במצב של מכבי, ארז שווה נסיון.
איך שלא הופכים את זה ארז שווה נסיון?
אשמח לקבל הסבר.
my man כתב:רשמית הוא המאמן

שמואל1 כתב:חתם רשמית

MTA2311 כתב:ימשיך בנבחרת במקביל..
my man כתב:MTA2311 כתב:ימשיך בנבחרת במקביל..
זה לא יכול להיות טוב לאף אחד..
שמעון: " ארז יהיה הסמכות המקצועית הבלעדית הוא וניקולה יודעים היטב את הסמכויות אחד של השני "
" אנחנו בדרך להחתמת 3 שחקנים "
" עוד אין כיוון לעוזר מאמן. ארז יחליט על מי יהיה העוזר"
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jazzman, yon1, אליאור, מרסר ו־57 אורחים