המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:כן, בואו נביא שחקן מוגבל התקפית לסגל
וואנמייקר שחקן נחמד אבל לא מה שאנחנו צריכים
זה השחקן שיכול לקחת עליו את הקבוצה, וברור שהוא מתאים מבחינת הרמה.
אני אופתע מאוד אם נקבל שחקן טוב ממנו לקו האחורי.
שום שחקן מוביל, לא יותר משחקן נחמד ולא מתאים למקל ווימס
שיביאו קומבו גארד-קלעי ויהיה פה טוב מאוד
בניגוד למקל, הוא באמת הוביל קבוצה ביורוליג ועשה עבודה מצויינת.
זה מה שצריך לעניין אותנו.
נכון, ולכן זאת הייתה יכולה להיות החתמה מצויינת במקום מקל.
מקל הוא עובדה אבל, ולצרף אליו עוד שחקן בסגנון הזה יכניס את כל המערכת לבעיה עוד לפני שהעונה התחילה. זה לא סוף העולם, כן? מאמן יצירתי יודע לעבוד גם עם זה ( חמישייה של ווימס, סמית' ב4 ומילר ב5 נגיד לאיזה 10 דקות במשחק. סתם דוגמה), אבל לדעתי אם אפשר להימנע מבעיות כאלה מראש זה עדיף. ראינו את זה העונה מצויין.
אחדשיודע כתב:כולם מוחלפים, ואיכשהו אבי אבן תמיד נשאר במועדון מסיבה כלשהי. הוא נצר למשפחת פדרמן?
rc4991 כתב:היה כבר? מה אמר?
MTA2311 כתב:וואו, אופירה ודובי פיק ממש לא אוהבים את החתימה של ארז במכבי אה?
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואו, אופירה ודובי פיק ממש לא אוהבים את החתימה של ארז במכבי אה?
רצתה את שאראס בטח
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואו, אופירה ודובי פיק ממש לא אוהבים את החתימה של ארז במכבי אה?
רצתה את שאראס בטח
למה יש לי הרגשה שגם את רוצה אותו?
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואו, אופירה ודובי פיק ממש לא אוהבים את החתימה של ארז במכבי אה?
רצתה את שאראס בטח
רצתה את שאראס בטח
MTA2311 כתב:אחת הסוגיות הכי מעניינות בסיפור הזה היא שארז לקח את הג'וב למרות מה שפיני סיפר לו על המערכת מבפנים.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואו, אופירה ודובי פיק ממש לא אוהבים את החתימה של ארז במכבי אה?
רצתה את שאראס בטח
גם אני רוצה אותו.
גבר מושך מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים