המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מה עפתם על מונרו. האיש בן 31 תכף. משחק בראשון לציון. אם פאברני זה הרפרנס שלכם גם יניב גרין זה החתמה טובה לידו.
האיש לא מתאים, וכן עדיף איזה קפיץ צעיר שיכול לשחק 4 מאשר מישהו שהוא גו טו גאי ברמה הזאת ומול יודו ו-וסלי לא יוכל לקנות סל
שחף כתב:מה עפתם על מונרו. האיש בן 31 תכף. משחק בראשון לציון. אם פאברני זה הרפרנס שלכם גם יניב גרין זה החתמה טובה לידו.
האיש לא מתאים, וכן עדיף איזה קפיץ צעיר שיכול לשחק 4 מאשר מישהו שהוא גו טו גאי ברמה הזאת ומול יודו ו-וסלי לא יוכל לקנות סל
אחדשיודע כתב:שחף כתב:מה עפתם על מונרו. האיש בן 31 תכף. משחק בראשון לציון. אם פאברני זה הרפרנס שלכם גם יניב גרין זה החתמה טובה לידו.
גם לברון בן 31. די לבלבל את השכל עם סיסמאות.
האיש לא מתאים, וכן עדיף איזה קפיץ צעיר שיכול לשחק 4 מאשר מישהו שהוא גו טו גאי ברמה הזאת ומול יודו ו-וסלי לא יוכל לקנות סל. סנטרים בסגנון הזה שחיים על חפירות לא עשו אף פעם את המעבר מהליגה שלנו ליורוליג, זה תמיד היה קפיצים אתלטיים
שחף כתב:יוני, אופייבו באותו גיל בערך. סטטיסטיקות די דומות. אפילו יש לו קליעה. והוא נראה כמו זבל במכבי. אין מה להביא שחקנים בגיל הזה למכבי מהליגה. זה שחקנים שדי ברור שלא שייכים לרמה הזאת. שלא לדבר על זה שמבחינה סגנונית שחקן ספסל אמור להיות מישהו שחי מזבל ומשלשות ולא מפוסט אפים.
Adam כתב:אני באמת חושב שמונרו יכול להיות אחלה מחליף לצירבס במקום אמבקווה.
כמובן שהייתי מעדיף סנטר מוכח ברמת יורוליג, אך אחרי שכלכך הרבה פעמים התאכזבתי מההנהלה - אני מעדיף שחקן שאני מכיר על פני איזה שחקן מהליגה האיטלקית או הגרמנית.
צריך שיהיה למכבי סנטר נמוך שיתאים גם לסגנון המשחק של הליגה שלנו, ודווקא שגב מתאים למשבצת הזאת. עם זאת, אני לא יודע אם שלושה סנטרים יחסית נמוכים (2.06, 2.04, 2.01) זה רעיון טוב ליורוליג, חייב מישהו גבוה שיאזן אותם.
Assaf M כתב:מוארמן מתקרב בצעדי ענק. ירדו מסינגלטון, ארז לא רוצה אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], TAYO ו־11 אורחים