10 יוני 2016, 13:27
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מונרו לא מספיק טוב בעיניי.
אנחנו לא צריכים שחקני ליגה, לא סנטרים גמדים, טובים כשיהיו.
מונרו מוכשר כמו שד ומוציא מ1.98 שלו מעל ומעבר. זה עדיין לא מה שמכבי צריכה כדי להתמודד בפסגת היורוליג.
אין לנו מקום ל 10 זרים, ולכן כל זר, גם אם הוא מחליף או פותח, צריך להיות שחקן ברמה.
10 יוני 2016, 13:28
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
אין היום 4 בלי קליעה מחוץ לקשת. לא קיים מבחינתי. אין עמדה 5 ביורוליג רק עם צירבס. צריך סייז, כוח, אתלטיות.
החוכמה של מונרו והכישורים הגבוהים שלו לא ייתרגמו טוב לתפקיד של רול פלייר בעמדה 4.
לדעתי זה קיבעון מחשבתי. צריך לדון לגופו של שחקן ושל נושא. משפטי מחץ חד משמעיים ולא מנומקים זה לא לעניין.
10 יוני 2016, 13:29
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
אין היום 4 בלי קליעה מחוץ לקשת. לא קיים מבחינתי. אין עמדה 5 ביורוליג רק עם צירבס. צריך סייז, כוח, אתלטיות.
החוכמה של מונרו והכישורים הגבוהים שלו לא ייתרגמו טוב לתפקיד של רול פלייר בעמדה 4.
לדעתי זה קיבעון מחשבתי. צריך לדון לגופו של שחקן ושל נושא. משפטי מחץ חד משמעיים ולא מנומקים זה לא לעניין.
10 יוני 2016, 13:29
10 יוני 2016, 13:30
10 יוני 2016, 13:30
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
קרא לזה קיבעון מחשבתי, קרא לזה משפטי מחץ חד משמעיים.
אני לא רואה קבוצות באירופה שמעמידות שחקנים בעמדה 4 שלא יורים משלוש. זה אחד הנשקים הכי חשובים שיש.
ברמת הציוותים, מונרו לא ירווח את המשחק ליד צירבס, ולא יתפוס מספיק נפח בפוסט כדי לרווח את המשחק בשביל מילר.
היית אומר לי שנשחק עם איזה סטרץ' 5 אה לה ג'סטין המילטון או בורוסיס והייתי אומר שיש לו עם מי לשחק.
כרגע אין.
10 יוני 2016, 13:32
10 יוני 2016, 13:33
felix_r כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
בדיוק ההפך! קבעון מחשבתי זה לחשוב שאפשר להסתדר עם 4 ללא קליעה. לא הספיקו לך שנתיים האחרונות עם רנדל כדי להבין את זה?
10 יוני 2016, 13:35
jol9 כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
לא רק שזה לא לעניין, זה גם לא נכון.
יש את פנר שבה ווסלי משחק 4, יש את ריאל שבה רייס משחק 4, יש את צסקא שבה היינס הוא הסנטר
המוביל.
אנחנו גם מדברים על שחקן שאמור להיות המחליף הראשון של הגבוהים (גם ב-4 וגם ב-5). ה-4 הפותח שלנו
אמור להיות מילר, שקולע מצויין. לא צריך לחפש עוד תואמי מילר. עדיף בהרבה שחקן שיוכל גם לשחק בצבע.
10 יוני 2016, 13:37
jol9 כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
לא רק שזה לא לעניין, זה גם לא נכון.
יש את פנר שבה ווסלי משחק 4, יש את ריאל שבה רייס משחק 4, יש את צסקא שבה היינס הוא הסנטר
המוביל.
אנחנו גם מדברים על שחקן שאמור להיות המחליף הראשון של הגבוהים (גם ב-4 וגם ב-5). ה-4 הפותח שלנו
אמור להיות מילר, שקולע מצויין. לא צריך לחפש עוד תואמי מילר. עדיף בהרבה שחקן שיוכל גם לשחק בצבע.
10 יוני 2016, 13:38
10 יוני 2016, 13:45
10 יוני 2016, 13:48
החציל האצטקי כתב:למה דוסון לא קיבל חוזה ל5 שנים ממכבי עדיין?
10 יוני 2016, 13:51
10 יוני 2016, 13:52
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:למה דוסון לא קיבל חוזה ל5 שנים ממכבי עדיין?
כי הוא חתום בראשון ויש לו שאיפות,ריאליות או לא, להיכנס לדראפט.
10 יוני 2016, 13:52
10 יוני 2016, 13:54
toja27 כתב:אני בכל אופן לא חושב שצריך להחתים את דאוסון כל עוד לאנדסברג במכבי.
10 יוני 2016, 13:58
10 יוני 2016, 14:05
החציל האצטקי כתב:סילבן מחליף שולי שעולה להעיף צ'אקות.
לשון יש פוטנציאל גבוה בהרבה בתור שחקן מוביל. בעיקר בזכות היכולות בהגנה.
אין הרבה סווינגמנים שיודעים לתת לך 6 ריבאונדים, 2 חטיפות וחסימה, וזה עוד לפני ששידרג את עצמו מבחינה פיזית (אולי הקיץ לקראת הNBA?)
10 יוני 2016, 14:09