10 יוני 2016, 14:16
החציל האצטקי כתב:גם חטיפות, חסימות וריבאונדים זה פוזשנים והוא מייצר אותם.
הפוטנציאל ההגנתי שלו גבוה מאוד. הוא יכול ללחוץ וכבר היום הוא מצויין כhelp defender.
הוא נכנס בנתיבי מסירה, הוא עזר ונתן את הגגות האלה משום מקום וזה חלק לא קטן בזה שראשון הייתה קבוצת מעבר כ"כ טובה.
בלי קשר, העתיד של הכדורסל הישראלי צריך להיות במכבי תל אביב ולא בשום מקום אחר.
10 יוני 2016, 14:17
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:גם חטיפות, חסימות וריבאונדים זה פוזשנים והוא מייצר אותם.
הפוטנציאל ההגנתי שלו גבוה מאוד. הוא יכול ללחוץ וכבר היום הוא מצויין כhelp defender.
הוא נכנס בנתיבי מסירה, הוא עזר ונתן את הגגות האלה משום מקום וזה חלק לא קטן בזה שראשון הייתה קבוצת מעבר כ"כ טובה.
צריך גם לבנות את הקבוצה נכון. אני בכלל לא בטוח לגבי הקשיחות המנטלית של דאוסן, ולאור העובדה שיש לנו את רכיכת הליגה העונה לשם סילבן לאנדסברג, לא הייתי רוצה לקחת את הסיכון ולשים אותם ביחד במיוחד כשהם די חופפים בתפקידים ועולים לא מעט כסף, למרות שאין ספק שדאוסן שחקן טוב יותר ועם פוטנציאל גבוה יותר. לאנדסברג פשוט לא צריך לשחק בקבוצה .
10 יוני 2016, 14:19
10 יוני 2016, 14:27
10 יוני 2016, 14:30
Nadav#30 כתב:אתם באמת מעדיפים את מונרו על אדריאן מוארמן?
מצד אחד שחקן נמוך שכל חייו שיחק סנטר, בן 30, אין לו יכולות הגנתיות, אין לו קליעה מ-3. שחקן חכם שיודע למסור. אך סביר להניח שביורוליג יאכלו אותו.
לעומתו שחקן מושלם לעמדה מספר 4 (2.03) בן 28, שעשה קפיצת מדרגה השנה. עם קליעה מעולה ל-3 (מעל 40%) ריבאונדר מעולה (יותר מ-8 העונה בבאנביט) יודע לשחק בפוסט ואוהב למסור ולחתוך (בכל זאת ארז..)
יש שחקנים שמעולים לקבוצות קטנות ראו ערך רוצ'סטי ואופוויבו.
כבר מזמן הליגה שלנו לא מדד לכלום בטח לא לגבוהים.
לפי הבנתי, אמבקווה הולך להישאר (ארז מת עליו, לא מפסיק להלל אותו בשידורים) וכן הייתי שמח לראות סגל כזה:
מקל, אוחיון
זר , סילי (מי?)
ווימס, לנדסברג, פניני
מילר, מוארמן
ציבריס, אמבקווה, שגב
10 יוני 2016, 14:32
10 יוני 2016, 14:33
10 יוני 2016, 14:38
my man כתב:Nadav#30 כתב:אתם באמת מעדיפים את מונרו על אדריאן מוארמן?
מצד אחד שחקן נמוך שכל חייו שיחק סנטר, בן 30, אין לו יכולות הגנתיות, אין לו קליעה מ-3. שחקן חכם שיודע למסור. אך סביר להניח שביורוליג יאכלו אותו.
לעומתו שחקן מושלם לעמדה מספר 4 (2.03) בן 28, שעשה קפיצת מדרגה השנה. עם קליעה מעולה ל-3 (מעל 40%) ריבאונדר מעולה (יותר מ-8 העונה בבאנביט) יודע לשחק בפוסט ואוהב למסור ולחתוך (בכל זאת ארז..)
יש שחקנים שמעולים לקבוצות קטנות ראו ערך רוצ'סטי ואופוויבו.
כבר מזמן הליגה שלנו לא מדד לכלום בטח לא לגבוהים.
לפי הבנתי, אמבקווה הולך להישאר (ארז מת עליו, לא מפסיק להלל אותו בשידורים) וכן הייתי שמח לראות סגל כזה:
מקל, אוחיון
זר , סילי (מי?)
ווימס, לנדסברג, פניני
מילר, מוארמן
ציבריס, אמבקווה, שגב
צירבס ואמבקווה? כן? היית שמח?
אני עצוב! עצוב מאד!
10 יוני 2016, 14:39
10 יוני 2016, 14:50
10 יוני 2016, 15:03
10 יוני 2016, 15:03
אדם כתב:מאופטימיות לעצב.
התחלנו טוב באמת היו לי ציפיות ואז דוחפים לי כל מיני סילי ומונרו ככה זה אם מכבי ,כנראה חוזרים לעונת אפי .
בושה בחור בן 31 32 ש נתן עונה טובה בליגה ללא גבוהים ללא פיזיות ,הדבר הזה לא יעבוד מול שום אנדלו או פנר או יוניות ,דיי דיי כבר אם הניסוים האלה די אם המציאות.
מספרים לנו שמכבי מנסה להביא את סינגלטון ורנדלוף ובסוף זה הקרוטאה הזו.
כל הרעש ובסוף בנתים מי שנחשב שחקן זה ווימס,על מילר אני עדין לא סגור ולא יודע כמה בשל הוא ,לגבי ציבראס הוא יהיה בסדר כל עוד לא נצפה ממנו למשו שהוא לא ,הוא סביר לגמרי.
במקום שבגבוה הבא נביא תותח ובגארד הבא גם תותח אז מביאים לנו זבלהה.
באמת שיברנו על גודולוק לאנגפורד רייס,ראנדלוף,סינגלטון והיתווכחנו למה כן למה לא.
אני עכשיו חולם שזה יהיה סינגלטון ,למה פנא יכולה.
10 יוני 2016, 15:08
10 יוני 2016, 15:10
10 יוני 2016, 15:16
אדם כתב:לא הבנת שועל,אשמח לשם שלך.
לא אמרתי שסינגלטון מציאה להיפך ,אבל אם זה מונרו אז מעדיף את תאיס או סינגלטון או לא יודע,אני לא קונה את מה שהולך בליגה שלנו שחסרת הגנה ופיזיות.
ראינו אפילו איך ירושלים בטיפה פיזיות ואתלטיות מתפרקת.
אני מוכן להמר על בחור בן 27 26 לא על בחור שכל החים שיחק בליגות משניות ופתאום חוגג בליגה שבה הוא הכי גבוה ואין בה הגנות.
לפחות מבחינה פיזית ואתלטית לסינגלטון יש את זה זה הדבר היחיד שלוקח ממנו.
ברור לך שאני מעדיף ראנדלוף ושמות בלבל הזה ואני בטוח ששוה להשקיע גם ולא לחסוך כל פעם.
10 יוני 2016, 15:24
שועל כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:גם חטיפות, חסימות וריבאונדים זה פוזשנים והוא מייצר אותם.
צריך גם לבנות את הקבוצה נכון. אני בכלל לא בטוח לגבי הקשיחות המנטלית של דאוסן, ולאור העובדה שיש לנו את רכיכת הליגה העונה לשם סילבן לאנדסברג, לא הייתי רוצה לקחת את הסיכון ולשים אותם ביחד במיוחד כשהם די חופפים בתפקידים ועולים לא מעט כסף, למרות שאין ספק שדאוסן שחקן טוב יותר ועם פוטנציאל גבוה יותר. לאנדסברג פשוט לא צריך לשחק בקבוצה .
זה כן, עדיין מרגיש שהשילוב שלו עם לאנדסברג לא טוב.
אחרי הפלייאוף בעונה הקודמת ואחרי ההצגה שלו אתמול הוא כבר נמצא כמה רמות מעל לנדסברג מבחינת האופי.
10 יוני 2016, 15:25
10 יוני 2016, 15:29
felix_r כתב:jol9 כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי בעיה עם מונרו כשחקן כמו שיש לי בעיה עם הסטנדרט הנמוך ועם ההתאמות לכדורסל המודרני.
אין היום 4 בלי קליעה מחוץ לקשת. לא קיים מבחינתי. אין עמדה 5 ביורוליג רק עם צירבס. צריך סייז, כוח, אתלטיות.
החוכמה של מונרו והכישורים הגבוהים שלו לא ייתרגמו טוב לתפקיד של רול פלייר בעמדה 4.
לדעתי זה קיבעון מחשבתי. צריך לדון לגופו של שחקן ושל נושא. משפטי מחץ חד משמעיים ולא מנומקים זה לא לעניין.
לא רק שזה לא לעניין, זה גם לא נכון.
יש את פנר שבה ווסלי משחק 4, יש את ריאל שבה רייס משחק 4, יש את צסקא שבה היינס הוא הסנטר
המוביל.
אנחנו גם מדברים על שחקן שאמור להיות המחליף הראשון של הגבוהים (גם ב-4 וגם ב-5). ה-4 הפותח שלנו
אמור להיות מילר, שקולע מצויין. לא צריך לחפש עוד תואמי מילר. עדיף בהרבה שחקן שיוכל גם לשחק בצבע.
חבל שאתה מסדר את העובדות כדי שיתאימו לאג'נדה.
וסלי לא משחק 4. הוא משחק 5 ! מספיק לפתוח את הסטטיסטיקה של הגמר באתר הירוליג, ולבדוק את החמישיה הפותחת כדי לדעת את זה. (ואני כבר לא מדבר על זה שוסלי 210 ס"מ וקופץ לשמיים)
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2015
רייס קולע לשלוש! המשחק שלו לא בנוי על שלשות, והוא לא מרבה לזרוק, אבל אם תשאיר אותו לבד על הקשת, ברוב המקרים הוא יקלע. יש לו 41.4% לשלוש עונתי ביורוליג
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2015
10 יוני 2016, 15:48
ankram כתב:מה שמונרו מביא למשחק זה מה שמכבי צריכה: מנהיגות, שכל,ווינריות,קור רוח. וכל זה מעמדת מחליף.
מבחינתי נו בריינר, אחלה שחקן.
וכן הוא יכול גם לקלוע שלשות.
Sent from my iPhone using Tapatalk