20 נובמבר 2011, 21:46
מכביסט27 כתב:p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.
אחד המשפטים היותר מגוחכים שקראתי בתקופה האחרונה..
20 נובמבר 2011, 21:49
מכביסט27 כתב:p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.
20 נובמבר 2011, 21:50
Chen כתב:מכביסט27 כתב:p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.
תשמע יכול להיות שלאור הבעיות שהיו בהובלת הכדור שאוחיון לא על המגרש היה אפשר לנסות את שאייר בתקווה שהוא לא יעשה טעויות.
20 נובמבר 2011, 21:51
p&p כתב:מכביסט27 כתב:p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.
מגוחך ??? הבחור קולע ג'אמפ אחד מכל עשר שהוא לוקח הוא חודר בלי מטרה ומאבד כדורים זה אומנם לא פופולרי לרדת על ישראלי אבל אי אפשר להלהב ולסגוד לו על זה שהוא קולע סל פה ושם או מחלק אסיסט
20 נובמבר 2011, 21:52
20 נובמבר 2011, 21:52
20 נובמבר 2011, 21:55
20 נובמבר 2011, 21:57
יוסי22 כתב:רועי:
איך תירוצים ? השחקן היה חולה ולא היה אמור לשחק .
סמית נתן שני משחקים טובים ושנים פחות טובים בליגה האמיתית של מכבי , בוא נשפוט אותו בסוף העונה כרגע זה הרבה יותר מידי מוקדם גם אם הוא יגמור בסוף כמו קאמינגס זה ממש לא הזמן.
טוב , מי שנהנה לקטר שיקטר , כבר שנה ומשהו לא היתה לכם הזדמנות להוציא קיטור , אז תשחררו .
כולל על השחקנים שהערצתם לפני כמה חודשים כמו סופו , ליאור , פניני , הנדריקס יחד עם פאפלוקאס שנשפכו עליו לפני כמה שבועות .
20 נובמבר 2011, 21:58
יוסי22 כתב:ותגובה אחרונה להיום כי נמאס לי להיות זה שמנסה להוציא פה אנשים מהדיכאון .... תזכרו שאנחנו מובילים את הבית הכי קשה ביורוליג , ככה סתם כזיכרון קטן רגע לפני השנה ואולי תחזרו לפרופרציות.
20 נובמבר 2011, 22:02
nati0nal כתב:יוסי22 כתב:ותגובה אחרונה להיום כי נמאס לי להיות זה שמנסה להוציא פה אנשים מהדיכאון .... תזכרו שאנחנו מובילים את הבית הכי קשה ביורוליג , ככה סתם כזיכרון קטן רגע לפני השנה ואולי תחזרו לפרופרציות.
הבעיה לא אם הקבוצה אלא אם מספר שחקנים כמו לאנגפורד אוחיון טל פנינ שמשום מה לא מצליחים לשים לייאפ
20 נובמבר 2011, 22:04
20 נובמבר 2011, 22:04
יוסי22 כתב:רועי:
סמית נתן שני משחקים טובים ושנים פחות טובים בליגה האמיתית של מכבי , בוא נשפוט אותו בסוף העונה כרגע זה הרבה יותר מידי מוקדם גם אם הוא יגמור בסוף כמו קאמינגס זה ממש לא הזמן.
טוב , מי שנהנה לקטר שיקטר , כבר שנה ומשהו לא היתה לכם הזדמנות להוציא קיטור , אז תשחררו .
כולל על השחקנים שהערצתם לפני כמה חודשים כמו סופו , ליאור , פניני , הנדריקס יחד עם פאפלוקאס שנשפכו עליו לפני כמה שבועות .
20 נובמבר 2011, 22:10
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:רועי:
מה לעשות, אני לא מתרשם מסמית' גם במשחקים הטובים שלו. הוא לא נותן מספיק בשביל להיות זר במכבי. הוא לא מספיק מוכשר. שום מחלה או זמן לא ישנו את זה. אם פאפאלוקאס היה משחק היום במקומו זה היה נראה אחרת.
20 נובמבר 2011, 22:35
20 נובמבר 2011, 22:39
יוסי22 כתב:אז הייינו מנצחים .... נו ו...?
אתה הרי כתבת בכל הזדמנות על התת רמה של הליגה הזו וחוסר הענין כשמכבי פירקה ב-30 הפרש כל קבוצה , תפסיקו כבר להתהפך כמו סטייקים כל יום .
20 נובמבר 2011, 22:45
20 נובמבר 2011, 22:51
jol9 כתב:אני דווקא כן יוצא עם משהו מעודד מהמשחק הזה.
בגלל שיש לנו את צה"ל, יש לנו גם הגנה מהערבים וגם הגנה משמואל. ביום כזה, לא מדובר על משהו שאפשר לזלזל בו.
20 נובמבר 2011, 22:54
חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שצריכים להתרגש יותר מדי מההפסד הזה.
מכבי נתנה למגדל פור מאוד משמעותי ולמעשה, הגישה לה את המשחק על מגש, ומגדל ידעה לנצל את זה.
אם יש דברים שצריכים להדאיג (והם אינם נובעים רק מהמשחק הזה) הם היכולת החלשה מאוד של סמית' שמסתמן כשחקן מאוד חד-גוני, כאשר הוא אינו מצליח לקלוע הוא פשוט אינו מסוגל לתרום באספקטים נוספים, והיכולת של לנגפורד שאחרי כל הרעש מסביבו הוא אינו מסוגל להתשלב במשחק הקבוצתי ולא מראה יכולת יוצאת דופן.
אפשר גם לציין את הספסל של מכבי, שלמרות שהוא עמוק, הוא עני מאוד בקלעים. המצב בו טל בורשטיין הוא הגארד הבכיר ביותר בספסל, צריכה להדאיג מאוד את בלאט.
בכל מקרה, למשחק הבא מול מגדל פארמר כנראה ישחק (וייתכן שאף ירשם כשיראלי) ולצדו גם כספי.
עדיין יש מקום לאופטימיות.
20 נובמבר 2011, 22:55
יוסי22 כתב:jol9 כתב:אני דווקא כן יוצא עם משהו מעודד מהמשחק הזה.
בגלל שיש לנו את צה"ל, יש לנו גם הגנה מהערבים וגם הגנה משמואל. ביום כזה, לא מדובר על משהו שאפשר לזלזל בו.
![]()
דרך אגב , לאיפה נעלמת .... למשחק של נדאל?
20 נובמבר 2011, 23:11