המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:בקיץ שבו ה-NBA בשביתה אפשר היה למצוא זרים יותר טובים ממנו ומאידסון.
Chen כתב:הגיע הזמן להחזיר את פניני לעניינים, שיכניסו אותו לחמישיה, גם ככה עוד מעט כספי יגיע והוא ינגוס לו בדקות.
מכביסט27 כתב:לא שאין לי שום דבר נגד סמית', אבל זה ממש לא הוגן להפיל את כל האחריות רק על שחקן אחד בתקופה שכל שחקן במכבי שלא עונה לשמות ליאור אליהו (התקפית) ודיוויד בלו, לא מתפקד..
בהחלט מיותר.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אי אפשר למצוא יותר טוב ממנו ב400 אלף דולר..
אז לא קונים 4 שחקנים ב 400. קונים 2 ב 800.
מה גם שזו לא היתה הגבלה של תקציב. איך פתאום היה כסף ללאנגפורד? איך יש כסף לכספי?
מי שקונה בזול משלם פעמים.
yarinsaky כתב:לא רציתם את איידסון ( נחנח, סתם שחקן וכדומה ) קיבלתם אותו. עכשיו צריך לשבת בשקט.
felix_r כתב:שחף כתב:בקיץ שבו ה-NBA בשביתה אפשר היה למצוא זרים יותר טובים ממנו ומאידסון.
אני לוקח את איידסון הרבה לפני כל שחקן NBA. בלי צחוק.
yarinsaky כתב:felix_r כתב:שחף כתב:בקיץ שבו ה-NBA בשביתה אפשר היה למצוא זרים יותר טובים ממנו ומאידסון.
טוב, אולי דוראנט בכל זאת.![]()
אבל באמת שהוא היה שחקן מעולה שפה לא העריכו מספיק.
שחף כתב:אני יכול לזרוק לך בערך 10 שחקני NBA טובים מאידסון ולא בלבל של האולסטאר שהיתרון היחיד שלו עליהם זה החיבור המוקדם עם הקבוצה. חבר'ה כמו טרבור אריזה, רוני ברואר, סי ג'יי מיילס, ג'יימס הארדן וג'ף גרין. לא מעט מהחבר'ה האלה היו חופשיים לגמרי בקיץ.
felix_r כתב:yarinsaky כתב:felix_r כתב:שחף כתב:בקיץ שבו ה-NBA בשביתה אפשר היה למצוא זרים יותר טובים ממנו ומאידסון.
טוב, אולי דוראנט בכל זאת.![]()
אבל באמת שהוא היה שחקן מעולה שפה לא העריכו מספיק.
גם אם נגיד שבתסריט דימיוני כלשהו דוראנט היה בא, מה היה יוצא מזה? אז נכון ראינו באליפות העולם (מי שראה) שדוראנט הוא בלתי עציר בעליל באירופה, אבל הוא היה הופך את מכבי ל- ONE MAN SHOW. זה לא מה שאוהדי מכבי אוהבים לראות. אנחנו אוהבים משחק קבוצתי חכם, ולא איש אחד שזורק וכולם מסתכלים.
Angelstrong כתב:עשו פה מאידסון איזה שחקן של טריפל דאבל מינימום חחח אני זוכר את התגובות עליו בפורום על איזה אנמי הוא ושהוא לא עושה כלום אה וגם לא נשכח את האחוזים המגוחחים מהשדה
felix_r כתב:גם אם נגיד שבתסריט דימיוני כלשהו דוראנט היה בא, מה היה יוצא מזה? אז נכון ראינו באליפות העולם (מי שראה) שדוראנט הוא בלתי עציר בעליל באירופה, אבל הוא היה הופך את מכבי ל- ONE MAN SHOW. זה לא מה שאוהדי מכבי אוהבים לראות. אנחנו אוהבים משחק קבוצתי חכם, ולא איש אחד שזורק וכולם מסתכלים.
roy1000 כתב:יש מחקר במימון שהראה שההשפעה של מיזוגים כל כך הרסנית שעדיף לחברות לקחת פיזית את הכסף שהם התכוונו להוציא על המיזוג ופשוט לשרוף אותו.
דווין סמית' מתחיל להיראות כמו המקבילה של העניין הזה מתחום הכדורסל.
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שאם מתקמצנים שנה הבאה לפחות שיביאו את רנדל שחקן פי עשר יותר חכם מה"פרופסור" שלנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם ו־18 אורחים