המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זה היה אמור להיות שרדו, מן הסתם אוטוקורקט
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה אמור להיות שרדו, מן הסתם אוטוקורקט
כן, תפילי את זה על הפלאפון שלך
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה אמור להיות שרדו, מן הסתם אוטוקורקט
כן, תפילי את זה על הפלאפון שלך
אם רק היית כמה טעויות נוראיות האוטוקורקט עדה לי, היית מבין למה טעות כזאת בכלל לא מזיזה לי
אם היו פה פחות חובשי כיפות אולי גם הייתי מספרת
yellow83 כתב:למי שחושב שסמית' יעזוב שנה הבאה:
http://www.one.co.il/Glitch/60568/%D7%9 ... %99%D7%91-
yzafrir כתב:זה הסגל שלי לפי מה שמסתמן בנתיים
עמדה 1-. מקל , יוגב
עמדה 2-. אדאמס , סילי , דאוסן
עמדה 3-. ווימס , האניקט , לאנדסברג
עמדה 4-. מילר , מונרו , פניני (עונת פרישה לליגה בלבד..)
עמדה 5-. ציברס , טיוס , שגב
עמדת הרכז תשלט בעיקר ע"י מקל כשגם יוגב וגם אדאמס מדהים אותו .
אדאמס ישחק רוב הזמן כיוצר הבלעדי בעמדה 2 .
ישנה אפשרות שאדאמס יהיה הרכז רוב הזמן וסילי הפותח בעמדה 2 אם מקל ויוגב יעשו במכנסיים ביורוליג...
בעמדה 3 ווימס יתן את הטון , האניקט יתן דקות של הגנה ומחמה כמו שעשה העונה בחימקי. לאנדסברג זה בעיקר לליגה...
בעמדה 4 מילד יהיה הפואוורד ההתקפי שמשחק בעיקר מבחוץ ומנורו יהיה הפואוורד הפיזי שיעשה נקודות מתחת לסל. גם האניקאט יוכל לתת דקות בעמדה הזאת...
בעמדה 5 ציברס הוא המאסה וטיוס הקפיץ...
jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מבין את הנסיונות לחפש כל מיני פתרונות יצירתיים והימורים כבר בשלב
הזה של הקיץ.
צריך לזכור שמכבי משחקת ביורוליג קשה וצפוף מאי פעם, וצריך להיערך לזה בהתאם.
גם שמענו הצהרות שהתקציב יעלה, ומן הסתם גם היורוליג ישלם למכבי יותר.
לאור זה אני באמת לא מבין למה אי אפשר לדבר באופן מפורש על שני שחקנים משמעותיים
ואיכותיים בעמדות 1-2 ו-5. בלי זה אין לנו מה לחפש ביורוליג בשנה הבאה.
שועל כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מבין את הנסיונות לחפש כל מיני פתרונות יצירתיים והימורים כבר בשלב
הזה של הקיץ.
כי מכבי כבר החתימה 4 שחקנים ביותר מ4 מליון דולר (ווימס, מילר, צירבס, סילי), ואם תוסיף לזה שחקן יקר נוסף לעמדות 1-2 זה אומר שמכבי כבר חרגה בהרבה מכמות השחקנים המשמעותיים שהיא נוהגת להביא בעונות האחרונות, וזה עוד לפני שדיברנו על החוזים הקיימים והשמנים של סמית ורוצ'סטי, ועל החוזים של הנדריקס ושל פאברני (חתם ל2 עונות).
מכבי אולי תחתים עוד שחקן משמעותי נוסף לעמדה 1 או 2, לעמדות 4-5 יביאו שחקנים מחליפים זולים משמעותית.
שועל כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מבין את הנסיונות לחפש כל מיני פתרונות יצירתיים והימורים כבר בשלב
הזה של הקיץ.
כי מכבי כבר החתימה 4 שחקנים ביותר מ4 מליון דולר (ווימס, מילר, צירבס, סילי), ואם תוסיף לזה שחקן יקר נוסף לעמדות 1-2 זה אומר שמכבי כבר חרגה בהרבה מכמות השחקנים המשמעותיים שהיא נוהגת להביא בעונות האחרונות, וזה עוד לפני שדיברנו על החוזים הקיימים והשמנים של סמית ורוצ'סטי, ועל החוזים של הנדריקס ושל פאברני (חתם ל2 עונות).
מכבי אולי תחתים עוד שחקן משמעותי נוסף לעמדה 1 או 2, לעמדות 4-5 יביאו שחקנים מחליפים זולים משמעותית.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מבין את הנסיונות לחפש כל מיני פתרונות יצירתיים והימורים כבר בשלב
הזה של הקיץ.
אני לא רואה סיבה להתעסק בכסף. אין לנו באמת מושג לגבי התקציב והעלויות.
אנחנו לא מדברים על תאודוסיץ' ולא על ספאנוליס. מדברים על שחקנים בשווי של מליון דולר
פלוס מינוס.
מכבי יכולה להחזיק כמה כאלה בסגל שלה, ואין שום סיבה לכוון לשחקנים מהדרג השלישי מראש.
בדיוק בגלל זה דיברנו על שחקנים כמו מונרו. כדי שאפשר יהיה להביא שחקנים יקרים נוספים לסגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים