13 יוני 2016, 19:02
אדם כתב:טוב מאוד הלוואי.
לגבי אלה שאומרים שגודולוק רק קלעי ,הרבה יותר מזה,הוא חודר מצוין,הוא מגוון בתנועות הוא לא שבלוני כמו רוצסטי,הוא זריז הוא גם מוביל כדור.
רייס זה חלום קשה לי לראות את זה קורה לא בגלל השכר כי שמכבי רוצה היא משלמת הנושא הוא איך מתגברים על הפיצוי שצריך לתת לחימקי.
אחד מהם ורנדלוף ואני מאושר.
13 יוני 2016, 19:07
13 יוני 2016, 19:07
13 יוני 2016, 19:14
13 יוני 2016, 19:16
my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
אם כבר אז צריך קלעי שיודע להוריד כדור לרצפה(גאודלוק/אני אישית מת על אליוט וויליאמס) לא רכז שיודע לקלוע(רייס)...
13 יוני 2016, 19:20
שועל כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
אם כבר אז צריך קלעי שיודע להוריד כדור לרצפה(גאודלוק/אני אישית מת על אליוט וויליאמס) לא רכז שיודע לקלוע(רייס)...
באותה מידה אתה יכול לשאול: גם גאודלוק גם יבזורי וגם סילי על אותה עמדה?
למכבי חסרה איכות בשתי העמדות, עמדת הרכז חשובה יותר לטעמי.
13 יוני 2016, 19:21
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
מה אתה רציני? סיל כרגע לפחות חוזר לעמדה 3(רק ווימס ב3 כרגע)..ובכ"מ לא נראה לי שיבזורי נשאר..
ממש לא אותו דבר...
13 יוני 2016, 19:22
13 יוני 2016, 19:29
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
מה אתה רציני? סיל כרגע לפחות חוזר לעמדה 3(רק ווימס ב3 כרגע)..ובכ"מ לא נראה לי שיבזורי נשאר..
ממש לא אותו דבר...
סילי, לא סיל. ויבזורי חתום לעוד עונה וישאר אם מכבי תרצה בכך.
13 יוני 2016, 19:31
13 יוני 2016, 19:33
my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
13 יוני 2016, 19:35
er79 כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
אם יש לך שחקן אדיר כמו רייס על הקנה, ווינר שאין כמותו, ויש סיכוי ולו קלוש להביא אותו, אתה לא שואל שאלות, אתה מנסה להביא אותו. שנגיע לסוגיה של יכולות קליעה מעבר לקשת נחצה את הגשר. פרה פרה. גם השנה גודס בנה קבוצת שלשות, ראינו איך זה נגמר.
13 יוני 2016, 19:38
my man כתב:er79 כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
אם יש לך שחקן אדיר כמו רייס על הקנה, ווינר שאין כמותו, ויש סיכוי ולו קלוש להביא אותו, אתה לא שואל שאלות, אתה מנסה להביא אותו. שנגיע לסוגיה של יכולות קליעה מעבר לקשת נחצה את הגשר. פרה פרה. גם השנה גודס בנה קבוצת שלשות, ראינו איך זה נגמר.
ת'אמת שבכלל לא חשבתי על הפן הזה של השלשות...אני באמת חושב שלא צריך 3 רכזים...עם כל הכבוד לסילי - חסר לנו קלעי יוצר בצורה משוגעת!- כבר שנתיים! היינס שנה שעברה, ורוצ'סטי השנה- פשוט הפילו אותנו לקרשים!
13 יוני 2016, 19:43
13 יוני 2016, 19:46
שועל כתב:my man כתב:er79 כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
ת'אמת שבכלל לא חשבתי על הפן הזה של השלשות...אני באמת חושב שלא צריך 3 רכזים...עם כל הכבוד לסילי - חסר לנו קלעי יוצר בצורה משוגעת!- כבר שנתיים! היינס שנה שעברה, ורוצ'סטי השנה- פשוט הפילו אותנו לקרשים!
ועם כל הכבוד למקל ויוגב- חסר לנו רכז בצורה משוגעת, וזה עוד עלול להפיל אותנו לקרשים.
13 יוני 2016, 19:48
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:er79 כתב:my man כתב:לדעתי רייס בכלל לא מתאים בסגל הזה...גם רייס גם מקל וגם יוגי על אותה עמדה? (אלא אם אתם אומרים לי שאחד מיוגי/מקל הולך הביתה)
ועם כל הכבוד למקל ויוגב- חסר לנו רכז בצורה משוגעת, וזה עוד עלול להפיל אותנו לקרשים.
אתה צודק אבל הם לא הולכים לשום מקום(הלוואי שאחד מהם ילך)! ובעמדה 2 יבזורי דווקא כן יכול ללכת(אני יודע למשל שמגדל רוצה אותו) ו-סילי זה פשוט שחקן בינוני מינוס - עליו אתה בונה את העמדה של הקלעי שלנו?..
13 יוני 2016, 19:49
13 יוני 2016, 19:53
jol9 כתב:אורי, אתה לא מוותר על מייקל ג'ורדן רק כי קלייד דרקסלר משחק אצלך...
בעצם אתה כן... ואז אתה נשאר עם סם בואי...
אם יש אפשרות להביא את רייס בעלות סבירה, אז זה בכלל לא משנה שיש את מקל ואוחיון.
הם יסתדרו. אנחנו צריכים שחקנים בקליבר של טייריס בשביל שנוכל להיות כח ביורוליג.
מקל ואוחיון יספיקו בדיוק למה שהם הספיקו העונה.
13 יוני 2016, 19:55
jol9 כתב:אורי, אתה לא מוותר על מייקל ג'ורדן רק כי קלייד דרקסלר משחק אצלך...
13 יוני 2016, 19:55
my man כתב:jol9 כתב:אורי, אתה לא מוותר על מייקל ג'ורדן רק כי קלייד דרקסלר משחק אצלך...
יודעים מה- השתגעתי...החתימו את יוגי ומקל..החתימו את סילי ויבזורי...
והשאירו אותנו האוהדים המסכנים לסבול ולפוצץ ת'ראש : 'עם איזו עמדה נישאר ברמת ליגה ב'...'
שיחנקו!