פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 יוני 2016, 01:19
שועל כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בושה. לאמבקווה יש חוזה, למה הוא יקצץ בשכרו? ולמה הוא יעזוב ויוותר על החוזה?
לפי הדרישה זה נשמע שיש לו אופציה- והם אומרים לו- אנחנו מוכנים לממש עליך את האופציה עם מחצית השכר- סוג של מה שקרה עם ליאור...
לא, זה לא המקרה
והמקרה הוא?(ואל עלה השערה- כי אז זה יהיה בדיוק מה שאני עשיתי ומי אמר ששלך תהיה טובה משלי?)
14 יוני 2016, 01:23
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בושה. לאמבקווה יש חוזה, למה הוא יקצץ בשכרו? ולמה הוא יעזוב ויוותר על החוזה?
לפי הדרישה זה נשמע שיש לו אופציה- והם אומרים לו- אנחנו מוכנים לממש עליך את האופציה עם מחצית השכר- סוג של מה שקרה עם ליאור...
לא, זה לא המקרה
והמקרה הוא?(ואל עלה השערה- כי אז זה יהיה בדיוק מה שאני עשיתי ומי אמר ששלך תהיה טובה משלי?)
עד כמה שידוע לי, יש לאמבקווה חוזה לעונה הבאה.
מכבי מנסה לעשות קומבינה ולחסוך כסף על חשבון החוזה החתום של אמבקווה.
זאת לא פעם ראשונה שמכבי לא מכבדת חוזים בזמן האחרון.
14 יוני 2016, 01:30
שמואל, אם(!!!) זה המקרה אז אני מסכים! אבל אני לא בטוח...
14 יוני 2016, 01:53
בפייסבוק בכמה מקומות מוזכר שרנדלוף קיבל הצעה על 1.8 ושהוא בדרך לכאן.
לא יודע כמה החברה האלה אמינים אבל נשמע טוב .
אולי מכבי החליטה באמת לשחרר כסף ,לא היתה עונה שהיו לנו 5 6 שחקנים מעל מליון דולר ,אם תהיה נפילה זו תהיה הנפילה הכי יקרה והכי כואבת אי פעם של מכבי ,אי אפשר להגיד שלא השקיעו.
דובר גם על קונספט של קבוצה לליגה וקבוצה ליורוליג ,כי זה בעצם תהיה ליגה בפני עצמה.
14 יוני 2016, 02:10
מכבי יכולה להגיד מה שהיא רוצה לאמבקווה אבל אם זה לא מגובה בתנאי החוזה אז אין להם שום כוח. אז אני דווקא מניח שזה מגובה בתנאי החוזה.
14 יוני 2016, 02:11
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:פיק טוען שאדלשטיין יצר קשר עם סוכנו של מונרו, ומונרו סיפר לו שמכבי מנהלים אתו "מגעים שקטים".
ואדלשטיין לא ידע מהמגעים?
סליחה שכתבתי בצורה מבולבלת: מונרו סיפר לפיק שלאחר הפנייה של אדלשטיין מתנהלים מגעים.
אוקיי תודה.
14 יוני 2016, 02:13
אדם כתב:בפייסבוק בכמה מקומות מוזכר שרנדלוף קיבל הצעה על 1.8 ושהוא בדרך לכאן.
לא יודע כמה החברה האלה אמינים אבל נשמע טוב .
אולי מכבי החליטה באמת לשחרר כסף ,לא היתה עונה שהיו לנו 5 6 שחקנים מעל מליון דולר ,אם תהיה נפילה זו תהיה הנפילה הכי יקרה והכי כואבת אי פעם של מכבי ,אי אפשר להגיד שלא השקיעו.
דובר גם על קונספט של קבוצה לליגה וקבוצה ליורוליג ,כי זה בעצם תהיה ליגה בפני עצמה.
רנדולף נשמע כמו תוספת נחמדה.
14 יוני 2016, 02:29
רנדולף וגאודלוק סוגרים פה סגל טוב.
14 יוני 2016, 02:29
למה שמישהו אקראי בפייסבוק יידע משהו שאף אחד בתקשורת לא פירסם עד עכשיו?
14 יוני 2016, 02:55
מי כמוך יודעת שאנשים ברחוב ףנקרא להם מקושרים מקורבים ,לפעמים וכמעט תמיד יודעים הרבה יותר מעוד איזה כתב חצר .
יש אנשים שנמצאים בקליקה הזאת ,ומקורבים ושומעים דברים ,לפעמים רוצים שהם ישמעו ויהיו שופר.
שוב לא יודע אם נכון או לא נכן,אבל ממתי משו שהתקשורת לא דיווחה אז הוא לא אפשרי או לא נכון?.
דווקא לפני חודש או משו פורסם ,גם על סינגלטון גם על רנדלוף וגם על המילטון.
לכי תדעי ,זה לא היה אחד אלה 3 אנשים שדיברו על זה לגבי רנדלוף ,הלוואי אני יאכל כל צפרדע שיתנו לי אם אקבל את רנדלוף ,הוא יכול לשחק 4 ,5 ,הכל בסוף העונה הזו הוא פשוט עשה הכל על המגרש ,הזכיר את מוריס בזמנו .
אני לא מצפה לכלום מההנהלה הזו וכמעט תמיד הדברים הרצוים על ידנו קורים ההיפך אבל כולי תקווה שאיכשהו זה יקרה.
14 יוני 2016, 06:43
רוצים את מונרו ב 180 אלף אז יביאו את רנדולף ב 1.8 ? כל שנה עם השמועות ההזויות האלה ועוד אנשים מתיחסים ברצינות ...
14 יוני 2016, 07:21
מכבי בכמה בעיות עכשיו בגלל חוזים שנחתמו אבל הכיוון הוא להפטר מאמבקווה והנדריקס וכנראה להשאיר את סמית' שממנו יהיה יותר קשה להפטר ובגלל העובדה שבמכבי מאוד מעריכים אותו. הוא כנראה יהיה 3-4 מחליף וישחק רק פעם בשבוע. זה אומר שמכבי לא יחתימו את מוארמן שאיתו סיכמו כבר לפני כמה שבועות והיה בהולד ויחפשו מישהו שהוא 5 טבעי או שחקן עם מסה/גובה שיכול להיות גם 4 וגם 5. לכן, עדיין ייתכן שמונרו יגיע אבל הנטייה היא לכיוון אלכס קירק שצעדיף לחפש עדיין חוזה ב-NBA. שמועות של סוכנים הן הצעות לרנדולף ואודו...
הנמוכים, יש התקדמות עם גאודלוק. רוצ'סטי כנראה יישאר ואמור לחלוק עם מקל את עמדה 1. אוחיון לא בריא ב-100% ולכן אמור לשחק פחות. סגל של 7 זרים ו-7 ישראלים שאולי ידולל עם שחרור של יבזורי למרות שארז רוצה אותו.
14 יוני 2016, 07:23
אני מקווה שמכבי מבינים מה עומד על הפרק ואיזה יורוליג תהיה שנה הבאה.
הם לא יכןלים ללכת אם הסגל הזה בחיזוק של מונרו לשום מקום ,לא מונרו ולא אמבאקווה ,מכבי חיבת שחקנים בלבל אחר ,אני שומר על אופטימיות זהירה בתקווה שאולי ההנהלה מבינה ששנה הבאה אי אפשר לחפף ולחרטט,כי אם לא אדלשטין זה כבר מאמנים זרים והשקעה גדולה יותר.
הם חיבים לעזור לארז בשחקנים ובהכל,זה נראה שהם משתדלים לעשות בשבילו כמה שיותר
14 יוני 2016, 07:45
פיק דיבר על זה שמכבי ישבו עם ראנדולף בפיינל פור ושהוא רצה משהו כמו 2.5 מיליון דולר. זה סכומים דימיוניים למכבי. 1.8 קצת פחות.
ראנדולף זה סוג של דריימונד גרין אירופאי, לפות מבחינת יכולות. יהיה מדהים לראות אותו פה.
14 יוני 2016, 08:16
אם אתה צריך להעריך מהבנה ומידע,גודולוק וראנדלוף יהיו פה?.
לגבי מוארמן מה מיוחד בו יש את מילר,צריך משו אחר ,ראנדלוף סוגר את שתי העמדות בצורה אבסולוטית.
יכול לשחק גם אם ציבראס וגם אם מילר,שחקן מוכח ומוכן,הלואי .
מישו יכול לחות דעתו על מוארמן ולתת סרטון.
גם לגבי קריק
14 יוני 2016, 08:20
אני חושב שמטעים אותם או אותנו.
אוחיון,מקל,רוצסטי.
זר ,סילי ,יבזורי.
ווימס,סמית,לאנדסברג.
מילר ,זר .
שגב, ציבראס.
גודולק ממה שיש אם זה לא רייס זה הדבר הכי טוב שנקבל,יותר טוב מבאיקס זה בטוח.
14 יוני 2016, 09:19
אהרלה מפרסם בוואלה את הכיוון שכתבתי לכם שמכבי הולכת אליו.
הוא מדבר על עוד שני גבוהים וגארד,מכבי ממש מפתיעה,רק מקווה שאחד מהגבוהים לא יהיה הנדריקס או אמבאקווה,את סמית נבלע עוד איכשהו.
ככה שאני עדין מחכה לראנדלוף ,זה שחקן שעושה צמרמורת זה שחקן מרגש הלוואי ,הוא ולא מוארמן ולא כל בינוני אחר.
מה שראנדלוף עשה לברצלונה לבד.
אני פחות מתלהב מוואנמיקר שאהרלה מדווח עליו,יש לו קשיחות הגנתית ,עובד קשה ,מנהל משחק אבל אין לו תריגוש שאני מחפש,מעדיף גודולוק שיכול להעיף תהיכל ולתת תצוגות,לא יודע ?טוב לדעת שמכבי לפחות מחפשת בלבל הזה,אין הרבה אופציות בשוק,אלא אם מחפשים על תפר האנביאי ופליטים ואז זה שנה ראשונה שלהם באירופה וכדומה.
אני הבנתי שרייס סים חוזה בחימקי,אם כך זה תלוי בהצעה של מכבי.
14 יוני 2016, 10:34
אדם כתב:אהרלה מפרסם בוואלה את הכיוון שכתבתי לכם שמכבי הולכת אליו.
הוא מדבר על עוד שני גבוהים וגארד,מכבי ממש מפתיעה,רק מקווה שאחד מהגבוהים לא יהיה הנדריקס או אמבאקווה,את סמית נבלע עוד איכשהו.
ככה שאני עדין מחכה לראנדלוף ,זה שחקן שעושה צמרמורת זה שחקן מרגש הלוואי ,הוא ולא מוארמן ולא כל בינוני אחר.
מה שראנדלוף עשה לברצלונה לבד.
אני פחות מתלהב מוואנמיקר שאהרלה מדווח עליו,יש לו קשיחות הגנתית ,עובד קשה ,מנהל משחק אבל אין לו תריגוש שאני מחפש,מעדיף גודולוק שיכול להעיף תהיכל ולתת תצוגות,לא יודע ?טוב לדעת שמכבי לפחות מחפשת בלבל הזה,אין הרבה אופציות בשוק,אלא אם מחפשים על תפר האנביאי ופליטים ואז זה שנה ראשונה שלהם באירופה וכדומה.
אני הבנתי שרייס סים חוזה בחימקי,אם כך זה תלוי בהצעה של מכבי.
אתה באמת מאמין שיביאו את רנדולף מעל מילר?
הוא לא בא לכאן להיות מחליף.
אין לפי דעתי שום סיכוי ששחקן כמו רנדלוף נוחת כאן אחרי החתמתו של מילר.
מה שאני כן מקווה שיקרה, ששחקן בכיר בעמדה 5 יגיע.
ציברס להבדיל ממילר הוא שחקן מחליף ,וזאת תהיה קטסטרופה אם צוות המאמנים לא רואים את זה.
כרגע התסריט האופטימי ביותר שאני רואה בעמדת הגבוהים:
מילר, מונרו
שחקן בכיר, ציברס, שגב
מונרו יכול לזוז ל-5 בהרכב נמוך וסמית' (אמן בכותל שיהיה לנו בריא העונה) ישחק 4
14 יוני 2016, 10:43
חחחח גאודלוק ורנדולף? אתם ממש אופטימים
אם זה קורה מכבי תדבר חזק מאוד