שמואל1 כתב:החתמה ענקית, לא פחות מפארמר.
פשוט מדהים
רק שלא יגמר כמו פארמר

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:החתמה ענקית, לא פחות מפארמר.
פשוט מדהים
התנין כתב:חייב לציין שזה שחקן שאני לא מאוד אוהב. לא חכם במיוחד וצ'וקר במשחקים חשובים.
התנין כתב:חייב לציין שזה שחקן שאני לא מאוד אוהב. לא חכם במיוחד וצ'וקר במשחקים חשובים.
שמואל1 כתב:התנין כתב:חייב לציין שזה שחקן שאני לא מאוד אוהב. לא חכם במיוחד וצ'וקר במשחקים חשובים.
צ'וקר? מה שאני זוכר ממנו זה סל מדהים בחצי הגמר מחצי מרחק על דווין סמית' (בשיאו) 15 שניות לסיום.
אם לא איבוד כדור רשלני של חראייפה, צסק"א בגמר בזכותו.
התנין כתב:בקיצור, אני חושב שההחתמות די בינוניות, להוציא אולי את מילר. לא חושב שווימס וזירברס יהיו להיטים.
גל גל כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:חייב לציין שזה שחקן שאני לא מאוד אוהב. לא חכם במיוחד וצ'וקר במשחקים חשובים.
צ'וקר? מה שאני זוכר ממנו זה סל מדהים בחצי הגמר מחצי מרחק על דווין סמית' (בשיאו) 15 שניות לסיום.
אם לא איבוד כדור רשלני של חראייפה, צסק"א בגמר בזכותו.
והחטאה בשניה האחרונה במקום למסור לסשה קאון שהיה מתחת לסל
שועל כתב:התנין כתב:בקיצור, אני חושב שההחתמות די בינוניות, להוציא אולי את מילר. לא חושב שווימס וזירברס יהיו להיטים.
אנחנו לא בNBA, מלבד כמה שחקנים בודדים באירופה אתה לא תמצא שחקנים שלמים שאתה יכול לחזות מראש אם הם יהיו הצלחה או כישלון.
שמואל1 כתב:תגידו אתם רציניים? סוני ווימס סולידי?
זה שחקן שהזלנו עליו ריר עוד כששיחק בז'לגיריס (ואחר כך בצסק"א).
הוא סופרסטאר בכל קנה מידה ואחת ההחתמות הנוצצות של מכבי בשנים האחרונות (בשורה אחת עם פארמר וארויו).
toja27 כתב:שמואל1 כתב:תגידו אתם רציניים? סוני ווימס סולידי?
הוא סופרסטאר בכל קנה מידה ואחת ההחתמות הנוצצות של מכבי בשנים האחרונות (בשורה אחת עם פארמר וארויו).
לדעתי אתה מגזים שמואל ואתה מצפה להרבה יותר מדי. הוא החתמה טובה אבל לא סופרסטאר.עברו גם שנים מימי ז'לגיריס.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:תגידו אתם רציניים? סוני ווימס סולידי?
לדעתי אתה מגזים שמואל ואתה מצפה להרבה יותר מדי. הוא החתמה טובה אבל לא סופרסטאר.עברו גם שנים מימי ז'לגיריס.
זה מה שאני מצפה משחקן עם רזומה כמו סוני ווימס, שהולך להרוויח 3 מיליון דולר בשנתיים ולהוביל את הקבוצה.
אני ממש לא חושב שהציפיות שלי מוגזמות.
rc4991 כתב:אתם לר רציניים, פשוט אי אפשר לרצות אתכם
toja27 כתב:rc4991 כתב:אתם לר רציניים, פשוט אי אפשר לרצות אתכם
אני מרוצה, אבל גם שם את הדברים בפרופורציות. לא חושב שהוא הולך להוביל אותנו , כי הוא לא שחקן מהסוג הזה, גם לא חושב שהולך להיות סופרסטאר. כן חושב שהוא תוספת חשובה לקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים