פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

14 יוני 2016, 18:25

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ארז אמר במסיבת עיתונאים ש''בודקים אופציות לקו הקדמי, עדיין לא יודעים אם שחקן אחד או שניים ובאיזה קונספט''

קיצר, תצפו לעוד סחבת ארוכה מאוד ויותר חשוב מזה, אל תצפו לשחקן עד אוגוסט

ארז לא חאפר. אני סומך עליו.
מן הסתם שהוא לא ישתף את העיתונאים בתכנונים שלו שהוא רק לפני ימים ספורים התמנה

ארז לא חאפר אבל אנחנו לא נולדנו אתמול
כולנו מכירים את הסחבת של מכבי, על אחת כמה וכמה כשזה קשור לגבוהים

14 יוני 2016, 18:29

לא שחקן פוסט, לא קלעי, לא זבי.
14.5 נקודות ו-6 ריבאונדים, חטיפה וחסימה ב25 דקות בקבוצת פיינל פור.
2.13 על 2.20. יוצר לעצמו, חכם, מנוסה.
פאקינג שחקן. מתאים ליד צירבס, מתאים ליד מילר.

כבר הגיע 2 תותח. קוראים לו סוני ווימס.

14 יוני 2016, 18:38

החציל האצטקי כתב:לא שחקן פוסט, לא קלעי, לא זבי.
14.5 נקודות ו-6 ריבאונדים, חטיפה וחסימה ב25 דקות בקבוצת פיינל פור.
2.13 על 2.20. יוצר לעצמו, חכם, מנוסה.
פאקינג שחקן.

25% ל3 49% ל2

כ4 הקליעה שלו בעייתית, כ5 המסה הפיזיות והמשחק גב לסל.
בניגוד להמילטון או פטרסון שיש להם קליעה מאוד טובה (המילטון לדעתי הוא רנדלוף משופר).

שלא תבין אותי לא נכון, רנדלוף לדעתי שחקן טוב מאוד, אבל רחוק מאוד מהשכר שהוא דורש.

14 יוני 2016, 18:43

הוא שחקן לא שגרתי עם יכולות לא שגרתיות. הוא גם קולע ב47% משלוש בVTB אגב.
המילטון ופטרסון שומרים פחות טובים ממנו. היתרון שלו הוא ידיים שלא נגמרות וזריזות שיכולה לשמש אותו במצ'-אפים שונים. כהלפ-דיפנדר הוא גם כן טוב מאוד.
כשתצטרך לשמור גוף על גוף צירבס בנוי לזה הרבה יותר טוב.

דמיין שניה הרכב של צירבס, רנדולף ומילר ביחד על מגרש אחד. מטורף מבחינת סייז וכשרון.

14 יוני 2016, 18:45

רציני לא רוצה את רנדולף?
שחקן מצויין ופיט מושלם לגבוהים שלנו

14 יוני 2016, 18:51

החציל האצטקי כתב:הוא שחקן לא שגרתי עם יכולות לא שגרתיות. הוא גם קולע ב47% משלוש בVTB אגב.
המילטון ופטרסון שומרים פחות טובים ממנו. היתרון שלו הוא ידיים שלא נגמרות וזריזות שיכולה לשמש אותו במצ'-אפים שונים. כהלפ-דיפנדר הוא גם כן טוב מאוד.

דמיין שניה הרכב של צירבס, רנדולף ומילר ביחד על מגרש אחד. מטורף מבחינת סייז וכשרון.

47% בזריקה אחת בממוצע למשחק. ביורוליג 25% ב3 זריקות בממוצע.
הקליעה שלו לא יציבה בעליל וזה לא חדש.

המילטון שומר לא פחות טוב ממנו (שניהם לא שרי הגנה, וודאי לא כ5), בנוגע לידיים לא ידועים לי הנתונים אבל אין להמילטון במה להתבייש.

14 יוני 2016, 18:53

rc4991 כתב:רציני לא רוצה את רנדולף?
שחקן מצויין ופיט מושלם לגבוהים שלנו

לא אמרתי לא רוצה. אמרתי שאני חושב שאפשר להביא שחקנים זולים יותר והם יהיו לא פחות אפקטיביים ולהשאיר תקציב לעמדה 2.
אני לא הייתי משלם 1.8 מיליון לשחקן כל כך לא שלם. אלו המשכורות של סנטרים שלמים כמו טומיץ' או אודו, הוא לא בלבל שלהם לטעמי.

14 יוני 2016, 19:00

טומיץ' חתיכת רכיכה קוקסינל. לאודו אין משחק התקפה שלם. אין באמת דבר כזה שחקנים שלמים. שחקנים טובים שווים כסף טוב ורנדולף שחקן מצויין.
רנדולף מהיר, ארוך ואתלט יותר מכל 4 או 5 אחר, יש לו שליטה בכדור שאין לאף סנטר... יש לו אופי מצויין (אולי הכי חשוב בכל השיח הזה)...

אין מה לחסוך על גבוה. גארד לא יגיע.

14 יוני 2016, 19:00

שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:הוא שחקן לא שגרתי עם יכולות לא שגרתיות. הוא גם קולע ב47% משלוש בVTB אגב.

המילטון שומר לא פחות טוב ממנו (שניהם לא שרי הגנה, וודאי לא כ5), בנוגע לידיים לא ידועים לי הנתונים אבל אין להמילטון במה להתבייש.

בסדר, אף אחד לא אמר שהוא קווין לאב.
רנדולף יודע לעשות הרבה דברים בהתקפה, והוא בהחלט יכול לאיים מבחוץ עם שלשות.
הלוואי שהוא יחתום.

14 יוני 2016, 19:02

שמואל1 כתב:
שועל כתב:

הלוואי שהוא יחתום.

רנדלוף שחקן טוב מאוד, הלוואי שהוא יחתום, אבל לא בסכומים הללו.

14 יוני 2016, 19:20

יגיע גם 4 וחצי 5 כזה וגם גארד צאו מהסרט ומהנמכת ציפיות ,תנמיכו לגבי שמות לא לגבי כמות השחקנים שיגיעו.
לגבי ראנדלוף אמן שיגיע אין בכלל ספק לגביו ,טומיץ הוא באמת אם כל הכבוד אליו לא הפך למה שחשבו שיהיה , אני אף פעם לא היתחברתי אליו ולא שווה את הסכומים הוא מקבל ,הוא לא נהיה שובר שוויון הוא לא יוצר איזה מצ אפ אדיר ובטוח ,סנטר סולידי ,לאזמה וגיסט ושחקנים בסגנון הזה תמיד מחסלים אותו ,הוא רכיכה .
להשוות את אודו לראנדלוף על סמך מה?,מה אודו עשה ,אודו ללא משחק התקפה ,גם הגנה אחד על אחד חלשה ,לא אופציה של פוסט ,מעבר להטבעות מטר מהסל.
ראנדלוף מוכשר ,שיפר את הקליעה מיצר עושה הכל גם אם לא הכי טוב אבל להגיד שלא שווה את הסכום הלואי שיגיע באמת ,זה מוריס הבא לדעתי מבחינת האופי ,הוא דבק של קבוצות הוא מחבר ,הוא עושה הכל מהכל ,הוא תמיד נמצא שם .
אני בטוח שחוץ מהסילי הזה יגיע לא יגיע מכבי תביא עוד שם אחד תותח בעמדה או 2 או 4 5 ,בכל מקרה יגיעו עוד 2 3 זרים כולל סילי ככה שאם סילי עוד 2 בלי אז 3.

14 יוני 2016, 19:48

היתרון הגדול בראנדולף הוא בכך, שהשחקן הזה יכול לשחק גם 5 וגם 4. הוא באמת יקר מאוד, אבל הוא סוגר שתי עמדות

14 יוני 2016, 21:28

שועל כתב:
שמואל1 כתב:
שועל כתב:

הלוואי שהוא יחתום.

רנדלוף שחקן טוב מאוד, הלוואי שהוא יחתום, אבל לא בסכומים הללו.

מה אכפת לך אתה משלם?

14 יוני 2016, 21:29

גל גל כתב:
שועל כתב:רנדלוף שחקן טוב מאוד, הלוואי שהוא יחתום, אבל לא בסכומים הללו.

מה אכפת לך אתה משלם?

בדיוק!!
אני אף פעם לא מבין את האמירות האלה... :D

14 יוני 2016, 21:31

הוא חושב שמכבי צריכה עוד גארד יקר, ומעדיף לקחת פורוורד בזול. סוג של ריאליזם שלא מסתדר אצלנו בארץ הפנטזי.

14 יוני 2016, 21:36

החציל האצטקי כתב:הוא חושב שמכבי צריכה עוד גארד יקר, ומעדיף לקחת פורוורד בזול. סוג של ריאליזם שלא מסתדר אצלנו בארץ הפנטזי.

עזוב, זה לא משנה.
אנחנו מתעסקים התעסקות אובססיבית בכספים, כשאין לנו הרבה מושג בנושא.

14 יוני 2016, 21:40

מסכים איתך. אני רגיל לעשות דוחו"ת כספיים כל קיץ ולנתח מול הכנסות והוצאות על שחקנים משנים קודמות וכו'.
הקיץ כבר נשבר לי הזין. פשוט רוצה שיביאו שחקנים טובים.

14 יוני 2016, 21:45

כן מכבי גם ככה כבר הוציאו המון כסף השנה על חוזרים גדולים של מילר ווימס וצירבס כולם מעל מיליון דולר יחד עם החוזה הדמיוני של סמית ורוצסטי ואמבקווה והנדריקס זה המון כסף בלי לדבר על עוד 2-3 שחקנים חדשים

בגלל זה אומרים שלוקחים בזול משלמים ביוקר תראו מה קרה עכשיו סתם מבזבזים המון כסף
אבל מצד שני מכבי גם תקבל יותר כסף השנה מזכיויות שידור וספונסרים וקהל והעלו תמנויים ומכירה של בנדר וכו וכו אז זה מתקזז

14 יוני 2016, 22:37

פנר רוצה את וואנמייקר

14 יוני 2016, 22:40

מבחינתי לא משנה עם רוצ'סטי נשאר או לא , הגארד שיגיע חייב לדעת לשחק גם בעמדה 1 . גם אם יוגב ומקל פותחים טוב את העונה , אני לא משוכנע שיוגב מסוגל להחזיק את העומס כמחליף בעמדת הרכז לאורך עונה שלמה ופציעה שלו משאירה את מקל כרכז היחיד של הקבוצה. על רוצ'סטי אני לא בונה כי האין הגנה שלו יגרום לו לנפנף הרבה מגבות על הספסל...
מבחינת הגבוהים , נראה לכם שהשחקן היקר בקבוצה יהיה בעמדה 4-5 ? ווימס הולך להיות השחקן היקר בקבוצה כך שתשכחו מראנדולף.
נושא נעול