שמואל1 כתב:אדם כתב:חח תודה תודה
מה אעשה שאני אוהב לכתוב ולפרט והסביר את עצמי.
חבל כל כך חיכיתי שיצא החג רק בשביל להגיע למחר.
נקווה שלפחות יהיו החתמות מוזר.
כנראה זה בשביל להודיע על החתמות.
צפו ליום גדוש מחר.
ממחר מתחילה הבצורת עד ספטמבר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אדם כתב:חח תודה תודה
מה אעשה שאני אוהב לכתוב ולפרט והסביר את עצמי.
חבל כל כך חיכיתי שיצא החג רק בשביל להגיע למחר.
נקווה שלפחות יהיו החתמות מוזר.
כנראה זה בשביל להודיע על החתמות.
צפו ליום גדוש מחר.
rc4991 כתב:בבקשה, למי שהתווכח
שמעון הודה שמכבי קודם החליטו אם הם רוצים מאמן ישראלי או זר ובחרו בישראלי
זה כל כך מטומטם
toja27 כתב:rc4991 כתב:בבקשה, למי שהתווכח
זה כל כך מטומטם
הוא פשוט השמיט את החלק הראשון במסיבת העיתונאים " רצינו את ברצוקאס ולא יצא ואז רצינו את טינקיירי ולא יצא אז התפשרנו על ארז"
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:בבקשה, למי שהתווכח
זה כל כך מטומטם
הוא פשוט השמיט את החלק הראשון במסיבת העיתונאים " רצינו את ברצוקאס ולא יצא ואז רצינו את טינקיירי ולא יצא אז התפשרנו על ארז"
זה לא נכון, דיברתי איתו היום והוא אמר לי שמראש בחרו ללכת על ישראלי בגלל המנטאליות ושאר בולשיט
yzafrir כתב:אני עדיין בטוח שארז היה סגור כבר מזמן והיה מעורב בכל ההחתמות המדוברת...
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:בבקשה, למי שהתווכח
זה כל כך מטומטם
זה לא נכון, דיברתי איתו היום והוא אמר לי שמראש בחרו ללכת על ישראלי בגלל המנטאליות ושאר בולשיט
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:בבקשה, למי שהתווכח
זה כל כך מטומטם
hold it!!
רוני, אתה דיברת עם שמעון?? כאילו ממש דיברת?? פנים מול פנים??![]()
JarJarBinx כתב:אולי סוף סוף נראה שוב קבוצה קשוחה ששומרת חזק ואגרסיבי? אדלשטיין והדר שניהם באותו ראש בענין הזה. חסר לי ה"רוע" במכבי. בונים קבוצות של nice guys ותמיד זה מרגיש שיוצאת קבוצה רכה.
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:בבקשה, למי שהתווכח
זה כל כך מטומטם
hold it!!
רוני, אתה דיברת עם שמעון?? כאילו ממש דיברת?? פנים מול פנים??![]()
חחח כן
להביא לך חתימה?
BURY כתב:לא כל כך נעים לי לרשום את זה, אבל עמוק בלב שלכם אתם יודעים שזה הולך להסתיים כמו שזה הסתיים עם אפי....... ומה אז? שניהם מאמנים ראויים, אבל בני אדם מאוד מאוד רגישים, בעוד למשרה הזו צריך מאמן גלדיאטור. ימים יגידו, אני בינתיים הייתי מציב ניידת של שח"ל בכניסה להיכל, בשביל ה-WORST CASE
roy1000 כתב:BURY כתב:לא כל כך נעים לי לרשום את זה, אבל עמוק בלב שלכם אתם יודעים שזה הולך להסתיים כמו שזה הסתיים עם אפי....... ומה אז? שניהם מאמנים ראויים, אבל בני אדם מאוד מאוד רגישים, בעוד למשרה הזו צריך מאמן גלדיאטור. ימים יגידו, אני בינתיים הייתי מציב ניידת של שח"ל בכניסה להיכל, בשביל ה-WORST CASE
אני חושב שכולם מודעים לזה שיש סיכוי לא קטן שהסיפור הזה יתפוצץ מהר מאוד. זה תמיד הסיכון שאתה לוקח עם מאמן כמו ארז.
מצד שני, ארז, כמו אפי (ולהבדיל גודס), הוא נוח מאוד להנהלה. אם דברים לא מצליחים והסגל לא מתחבר כמו שציפו, לא יהיה יותר מקל מלהאשים ולפטר את ארז.
roy1000 כתב:BURY כתב:לא כל כך נעים לי לרשום את זה, אבל עמוק בלב שלכם אתם יודעים שזה הולך להסתיים כמו שזה הסתיים עם אפי....... ומה אז? שניהם מאמנים ראויים, אבל בני אדם מאוד מאוד רגישים, בעוד למשרה הזו צריך מאמן גלדיאטור. ימים יגידו, אני בינתיים הייתי מציב ניידת של שח"ל בכניסה להיכל, בשביל ה-WORST CASE
אני חושב שכולם מודעים לזה שיש סיכוי לא קטן שהסיפור הזה יתפוצץ מהר מאוד. זה תמיד הסיכון שאתה לוקח עם מאמן כמו ארז.
מצד שני, ארז, כמו אפי (ולהבדיל גודס), הוא נוח מאוד להנהלה. אם דברים לא מצליחים והסגל לא מתחבר כמו שציפו, לא יהיה יותר מקל מלהאשים ולפטר את ארז.
אדם כתב:יהיה לנו סייז גבוה סוף סוף בקבוצה ,וקבוצה פיזית ורחבה.
לא גמדים רזים וקטנים .
BURY כתב:לא כל כך נעים לי לרשום את זה, אבל עמוק בלב שלכם אתם יודעים שזה הולך להסתיים כמו שזה הסתיים עם אפי....... ומה אז? שניהם מאמנים ראויים, אבל בני אדם מאוד מאוד רגישים, בעוד למשרה הזו צריך מאמן גלדיאטור. ימים יגידו, אני בינתיים הייתי מציב ניידת של שח"ל בכניסה להיכל, בשביל ה-WORST CASE
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Tom1313, גל גל ו־9 אורחים