דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 22:44

קודי כתב:
roy1000 כתב:יש מחקר במימון שהראה שההשפעה של מיזוגים כל כך הרסנית שעדיף לחברות לקחת פיזית את הכסף שהם התכוונו להוציא על המיזוג ופשוט לשרוף אותו.
דווין סמית' מתחיל להיראות כמו המקבילה של העניין הזה מתחום הכדורסל.

לא צריך להגזים, אבל אכן נראה שמדובר בנפילה גדולה של מכבי. לא רק שהוא רולע מעט ובאחוזים חלשים, הוא גם לא תורם באספקטים אחרים של המשחק - לא באסיסטים, לא בריבאונדים וגם לא ממש בהגנה, למרות שלכולם יש את הרושם שהוא שומר מצויין, מה שלא ממש נכון. הוא שומר סביר לכל היותר. מעבר לכך, הוא מוביל כדור רע מאוד. שחקן כמו יסאיטיס, למשל, טוב ממנו בהרבה. אז יכול להיות שסמית יותר נחמד והוא מתחבר היטב מבחינה חברתית אבל מדובר בקבוצת כדורסל ולא במועדון חברים ובאמת שאין לסמית מה לחפש אפילו באזור החיוג של קבוצה עם יומרות כמו מכבי.
לפחות לזכותו של עפר שלח יאמר שעוד כשסמית קלע בלי הפסקה במשחקי האימון הוא אמר שלא צריך להתרגש מזה וזה צפוי להתיישר בסופו של דבר כי סמית שהוא שחקן של לא יותר מ- 30-35% לשלוש לאורך הקריירה וזה עוד ביורוקאפ.

אני פשוט לא זוכר שחקן זר שנותן תצוגות של 1/8 בליגה הישראלית. אפילו לקאמינגס זה היה חריג ואני אפילו לא מדבר על איך שנעימי השפיל אותו בהגנה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 22:55

אגב, מי האידיוט שהעניק לסמית את התואר "הפרופסור". לא ראיתי שום דבר חכם במשחק שלו אלא סתם שחקן שכל מה שהוא יודע הוא לעלות לזריקות מהמקום באחוזים רעים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 22:58

קודי כתב:אגב, מי האידיוט שהעניק לסמית את התואר "הפרופסור". לא ראיתי שום דבר חכם במשחק שלו אלא סתם שחקן שכל מה שהוא יודע הוא לעלות לזריקות מהמקום באחוזים רעים.

:bigsmile2

גם אני חשבתי על זה בדיוק...

:nono
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 20 נובמבר 2011, 23:13

אני חושב שהמאמן שקיבל 44 הפרש בראש בגמר הפיינל פור
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 05:00

והיו כאלו בקיץ שאמרו שהוא טוב מאיידסון...פחחחחחחח
היו בקיץ מעומדים כלכך הרבה יותר טובים ממנו בזמן שההנהלה עוד ישנה , אבל בסוף החתימו אותו בטענה שהוא עדיפות ראשונה של בלאט (אני בספק !!! )
היתרון הכי גדול שלו כרגע זה שהוא שחקן נתול אגו ויש לו אופי נוח כך שהוא לא גורם שלילי בחדר ההלבשה...

ואגב לכל אלו שטענו שפניני גם טוב מאיידסון , כשהוא קולע הוא שחקן אדיר אבל כשהוא בתקופת קליעה כלכך גרוע כמו שעכשיו הוא פשוט לא נותן עשירית ממה שאיידסון נותן בימי קליעה השחורים שלו....אני מקווה מאוד שהיד שלו תחזור לעצמה כמה שיותר מהר כי אנחנו צריכים את זה נואשות
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 07:07

yzafrir כתב:והיו כאלו בקיץ שאמרו שהוא טוב מאיידסון...פחחחחחחח
היו בקיץ מעומדים כלכך הרבה יותר טובים ממנו בזמן שההנהלה עוד ישנה , אבל בסוף החתימו אותו בטענה שהוא עדיפות ראשונה של בלאט (אני בספק !!! )
היתרון הכי גדול שלו כרגע זה שהוא שחקן נתול אגו ויש לו אופי נוח כך שהוא לא גורם שלילי בחדר ההלבשה...
ואגב לכל אלו שטענו שפניני גם טוב מאיידסון , כשהוא קולע הוא שחקן אדיר אבל כשהוא בתקופת קליעה כלכך גרוע כמו שעכשיו הוא פשוט לא נותן עשירית ממה שאיידסון נותן בימי קליעה השחורים שלו....אני מקווה מאוד שהיד שלו תחזור לעצמה כמה שיותר מהר כי אנחנו צריכים את זה נואשות

אתה מדבר על מועדון חברים או קבוצת כדורסל?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 07:11

זה נאמר חצי בציניות....
בכל מקרה שנה הבאה אם לאנגפורד נשאר שהוא שחקן מאוד דומיננטי בסגנון המשחק אז סמית' כן מתאים לידו אבל אם בונים מצוות גארדים חדשה אז אפשר לשקול להחליף גם את סמית' בהתאם למה שיהיה בשוק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:14

שניהם לא יהיו כאן, חבל על המאמץ.
שנה הבאה בנייה חדשה, זה כבר די ברור.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:18

yarinsaky כתב:שניהם לא יהיו כאן, חבל על המאמץ.

וזה מאוד עצוב שזה נאמר כשעוד לא עברנו שליש עונה.
איכשהו, למרות ההצלחה המקצועית, לכולנו ברור, שמשהו שם לא עובד.

אני חושב שמחכה לנו קיץ פעלתני מאוד, עם היפרדות מהאדריאטית, ומכמה שחקנים, והגעה של שחקנים חדשים.

אני רק מקווה, שהכל ייעשה כשמכבי מחזיקה בתארים המקומיים, וכשדייויד בלאט מתעסק במכבי במשרה מלאה. עם ההנהלה שלנו
אי אפשר לחיות עם מאמן שבקיץ מתרכז בדברים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 07:18

yzafrir כתב:זה נאמר חצי בציניות....
בכל מקרה שנה הבאה אם לאנגפורד נשאר שהוא שחקן מאוד דומיננטי בסגנון המשחק אז סמית' כן מתאים לידו אבל אם בונים מצוות גארדים חדשה אז אפשר לשקול להחליף גם את סמית' בהתאם למה שיהיה בשוק...

עם לנגפורד או בלי לנגפורד אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר עוד עונה במכבי. אני מניח שרק מכיוון שמדובר במכבי הוא יסיים כאן את העונה הנוכחית.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:21

קודי כתב:
yzafrir כתב:זה נאמר חצי בציניות....

עם לנגפורד או בלי לנגפורד אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר עוד עונה במכבי. אני מניח שרק מכיוון שמדובר במכבי הוא יסיים כאן את העונה הנוכחית.

כמו שאמרנו כאן כבר, שעון החול שלו מתחיל לתקתק. עוד 2-3 משחקים כאלה, והוא יעבור לספסל, ואחרי שכספי יגיע, הוא יעבור אולי החוצה מהקבוצה.
הוא חייב להתאפס על עצמו, ולהחזיר כבר מול מילאנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 07:24

jol9 כתב:

אני חושב שמחכה לנו קיץ פעלתני מאוד, עם היפרדות מהאדריאטית, ומכמה שחקנים, והגעה של שחקנים חדשים.

אני רק מקווה, שהכל ייעשה כשמכבי מחזיקה בתארים המקומיים, וכשדייויד בלאט מתעסק במכבי במשרה מלאה. עם ההנהלה שלנו

הבעיה היא שבשביל לחסוך עוד קצת כסף על בלאט ההנהלה מעדיפה שהוא יהיה בקיץ ברוסיה ושם ישלים הכנסה.
לגבי השחקנים - במכבי התלהבו מההצלחות עם פארגו ופרקינס וחיים בתפיסה שב-300-400 אלף דולר אפשר להביא את כוכבי העתיד. מה לעשות שפעם-פעמיים-שלוש זה יצליח ו-10 פעמים לא.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 07:29

עוד לפני שהעונה התחילה זה די ברור שצריך בניה חדשה בקיץ .
פארמר זמני פה וזה ידוע וכך גם פאפאס בגלל גילו הוא די זמני ...לגבי סמית' לא הייתי יוצא בהצהרות עדיין כי אי אפשר לדעת מה יהיה עד הקיץ אבל אם יהיו מעומדים כמו השמות שדיברו עליהם בקיץ אז יש אפשרות שיוחלף .
אוחיון הגיע כדי לסגור את החור שנוצר בגלל הלפרין...
בקיצור כל הגארדים פה הם די שחקני מעבר לקראת שנה הבאה כמי שהיה צריך להגיע השנה ולא יצא לפועל (הלפרין , לאנדסברג...) יגיעו .
אם חושבים שלסגל השנה היה צריך להיות גם פארגו אז עכשיו ברור כמה מכבי נפגעה מהעזיבה שלו ומההחתמה המאוד מאוחרת של לאנגפורד ....
אגם מה עם פארגו ? לא שמעים עליו יותר... אם היה אפשר להחזיר אותו לא הייתי חושב פעמיים....וגם את פרקינס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:46

קודי כתב:
jol9 כתב:

הבעיה היא שבשביל לחסוך עוד קצת כסף על בלאט ההנהלה מעדיפה שהוא יהיה בקיץ ברוסיה ושם ישלים הכנסה.
לגבי השחקנים - במכבי התלהבו מההצלחות עם פארגו ופרקינס וחיים בתפיסה שב-300-400 אלף דולר אפשר להביא את כוכבי העתיד. מה לעשות שפעם-פעמיים-שלוש זה יצליח ו-10 פעמים לא.

יש בזה משהו. לא חשבתי על זה. הוא באמת עושה שם כסף לא רע כנראה. מעניין ששחקנים לא מקבלים כסף בנבחרת, אבל מאמן כן...

תראה, זה לא שלהביא שחקנים מהליגה, זה דבר כ"כ רע. דווקא אפשר להגיד שמכבי מצליחה לפגוע לא רע עם השחקנים האלה - מוריס, פרקינס ופארגו היו
שלושה מהזרים היותר טובים ששיחקו במכבי מאז ימי שאראס.
יש בליגה כמה יהלומים שאפשר לנסות לקחת וללטש.

אני תמיד אומר, שאפשר לקחת ולשלב - שחקנים מנוסים ומוכחים, עם שחקנים שהוכיחו את עצמם בליגה.
בכל מקרה לקראת העונה הבאה, אפשר לחשוב לפחות על שחקן ליגה אחד שמתאים למכבי וזהו לאנדסברג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 07:49

yzafrir כתב:

פארמר זמני פה וזה ידוע וכך גם פאפאס בגלל גילו הוא די זמני ...לגבי סמית' לא הייתי יוצא בהצהרות עדיין כי אי אפשר לדעת מה יהיה עד הקיץ אבל אם יהיו מעומדים כמו השמות שדיברו עליהם בקיץ אז יש אפשרות שיוחלף .
בקיצור כל הגארדים פה הם די שחקני מעבר לקראת שנה הבאה כמי שהיה צריך להגיע השנה ולא יצא לפועל (הלפרין , לאנדסברג...) יגיעו .
אם חושבים שלסגל השנה היה צריך להיות גם פארגו אז עכשיו ברור כמה מכבי נפגעה מהעזיבה שלו ומההחתמה המאוד מאוחרת של לאנגפורד ....
אגם מה עם פארגו ? לא שמעים עליו יותר... אם היה אפשר להחזיר אותו לא הייתי חושב פעמיים....וגם את פרקינס...

זה קצת לרדת לזנות להסכים לקבל את פארגו עכשיו ומכבי לא במצב הזה כשהיא מובילה את הבית הכי קשה ביורוליג.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 08:01

יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:

זה קצת לרדת לזנות להסכים לקבל את פארגו עכשיו ומכבי לא במצב הזה כשהיא מובילה את הבית הכי קשה ביורוליג.

זה נכון מצד אחד, אבל יש לי תחושה שלא לגמרי פוסלים את המהלך בשלב הזה...
למרות שפדרמן התבטא בצורה מפורשת שהוא לא יחזור, אבל מי יודע, סה"כ זה לא כזה קשה יהיה לרדת מהעץ הזה, בטח אם המצב לא ישתפר במהרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 08:04

יכול להיות שהרבה יתנגדו לחזרה של פארגו אבל כולנו יודעים שזה מה שאנחנו צריכים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 09:56

רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?
קודי

הודעהעל ידי ankram » 21 נובמבר 2011, 10:38

קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?

הקיצר הוא אפס , ולנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הכי טובים ביורוליג , הרשה לי לא להאמין ל"ניתוח" שלך .
קל לחסל במחי מקלדת שחקן של הקבוצה שלך , אני יודע שזה ספורטיבי בפורום שלנו , כפי שחיסלו אשתקד את אידסון , ולפרקים את פארגו עד שהגיע סוף השנה
וכולם חזרו לחורים שלהם , אז לי יש סבלנות , גם אם בסטאטיסטיקה נשים את יהבנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 21 נובמבר 2011, 10:41

roy1000 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:יש מחקר במימון שהראה שההשפעה של מיזוגים כל כך הרסנית שעדיף לחברות לקחת פיזית את הכסף שהם התכוונו להוציא על המיזוג ופשוט לשרוף אותו.
דווין סמית' מתחיל להיראות כמו המקבילה של העניין הזה מתחום הכדורסל.

לא צריך להגזים, אבל אכן נראה שמדובר בנפילה גדולה של מכבי. לא רק שהוא רולע מעט ובאחוזים חלשים, הוא גם לא תורם באספקטים אחרים של המשחק - לא באסיסטים, לא בריבאונדים וגם לא ממש בהגנה, למרות שלכולם יש את הרושם שהוא שומר מצויין, מה שלא ממש נכון. הוא שומר סביר לכל היותר. מעבר לכך, הוא מוביל כדור רע מאוד. שחקן כמו יסאיטיס, למשל, טוב ממנו בהרבה. אז יכול להיות שסמית יותר נחמד והוא מתחבר היטב מבחינה חברתית אבל מדובר בקבוצת כדורסל ולא במועדון חברים ובאמת שאין לסמית מה לחפש אפילו באזור החיוג של קבוצה עם יומרות כמו מכבי.
לפחות לזכותו של עפר שלח יאמר שעוד כשסמית קלע בלי הפסקה במשחקי האימון הוא אמר שלא צריך להתרגש מזה וזה צפוי להתיישר בסופו של דבר כי סמית שהוא שחקן של לא יותר מ- 30-35% לשלוש לאורך הקריירה וזה עוד ביורוקאפ.

אני פשוט לא זוכר שחקן זר שנותן תצוגות של 1/8 בליגה הישראלית. אפילו לקאמינגס זה היה חריג ואני אפילו לא מדבר על איך שנעימי השפיל אותו בהגנה.

גם לפארגו היו משחקים כאלו וגם לפרקינס , שלא לדבר על שחקנים כמו אנדרסון.
נחמד לראות אותך שוב שוצף וקופץ אחרי הפסד שוחט פה שחקנים על ימין ושמאל , כפי שעשית שנה שעברה לאידסון
אז אידסון עם ה 2 מליון יורו או דולר שלו לשנה מסכים לחלוטין עם ה"ניתוח" שלך ,
אני רק מקווה שזה ישפיע באותה מידה על סמית' , 2 3 שלשות ברצף כפי שהוא כבר הוכיח שהוא יכול לעשות , ותחזור לפוזיציה המוכרת כפי שקרה אשתקד.

וגם אם זה לא יקרה , מגיע לשחקן של מכבי קצת יותר מהשחיטה שעוברים פה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־17 אורחים