המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:מוצדק ביותר. הסתובבתי עם כמה ירושלמים שאמרו לי שבמדיה שלהם השם שלו מופיע חזק. אין לי שום כוונה לחזק את ירושלים בשחקן בסדר גודל שלו. אם לא ישאר במכבי, שילך לליגה אחרת.
חנו'ש כתב:Mitelka כתב:מוצדק ביותר. הסתובבתי עם כמה ירושלמים שאמרו לי שבמדיה שלהם השם שלו מופיע חזק. אין לי שום כוונה לחזק את ירושלים בשחקן בסדר גודל שלו. אם לא ישאר במכבי, שילך לליגה אחרת.
לא לגמרי בטוחה עד כמה זה באמת יחזק אותם.
בערך כמו שהלפרין ואליהו חיזקו אותם.
אגב, מי זה דומיניק ג'ונס??
שועל כתב:חנו'ש כתב:Mitelka כתב:מוצדק ביותר. הסתובבתי עם כמה ירושלמים שאמרו לי שבמדיה שלהם השם שלו מופיע חזק. אין לי שום כוונה לחזק את ירושלים בשחקן בסדר גודל שלו. אם לא ישאר במכבי, שילך לליגה אחרת.
את מתכוונת לדומיניק ג'ונסון?
חנו'ש כתב:Mitelka כתב:מוצדק ביותר. הסתובבתי עם כמה ירושלמים שאמרו לי שבמדיה שלהם השם שלו מופיע חזק. אין לי שום כוונה לחזק את ירושלים בשחקן בסדר גודל שלו. אם לא ישאר במכבי, שילך לליגה אחרת.
rc4991 כתב:בוא נירגע, הוא לא הולך להעמיד תקציב כזה ואם אני לא טועה שמעתי אותו גם פעם מתבטא בסגנון התקציב השפוי (כמובן שעם יד יותר עמוקה בכיס אבל עדיין)
אגב, ברגע שווימס ומילר חתמו כאן, ובתקווה שעוד שחקן או שנים תותחים, ירושלים הפכה ללא ממש רלוונטית
מכבי אמורה לשייט בליגה
jol9 כתב:בגדול אתה צודק. לשלם הוא יכול.
השאלה היא האם המהלכים שלו עד עכשיו מרמזים על הכיוון הזה או שזאת סתם פרנויה שלנו.
הרי עד עכשיו הוא החתים על חוזים ארוכים את אליהו והלפרין (שמכבי לא ממש רצתה את שניהם), אבל לא מדובר
בסכומים מטורפים. להערכתי עד 400K.
עבור רוצ'סטי מדובר בהוצאה גדולה פי 2 לפחות... לא בטוח שהוא נמצא שם.
מי הזר הכי יקר שלהם? דונטה? כמה הוא עולה? כמו אמבקווה לכל היותר.
אני חושב שאורי אלון הבין שני דברים אחרי העונה הזאת - הוא לא יגיע בקרוב לכסף הגדול של היורוליג ושאין
טעם להשקיע כסף גדול בשביל הליגה, שם האליפות מוכרעת במשחק אחד.
אם אצל מכבי, ההכנסות מכסות את ההוצאות לרוב, אז אצלו, הרוב יוצא מכיסו, ובסוף יימאס לו.
Mitelka כתב:שוב. אתם בונים על הרצונות שלו. ואם פעם לא היה להם יכולת, היום יש. זה כל ההבדל.
יש מילוני סיפורים על בעלים מולטי ממילארדרים (חפשו אנג' מחצ'לאקה בכדורגל) שהשקיעו הון תועפות ואז נמאס להם. או כאלה שהחזיקו בקמצנות עם תקציבים מינמליים למרות יכולת כלכלית ענפה.
הבעיה ב"הוא לא ישים עליו מיליון דולר" - זה משאלת לב. יכול מאוד להיות שכרגע טוב לו עם סכומים של גג 600-700K, ויתכן שמחר הוא יגיד שהשנה הוא מגיע ל-4 האחרונות ביורוקאפ כדי להכנס ליורוליג בכל מחיר וזורק על שני שחקנים מיליון דולר. ברגע שיש לצד השני יכולת זה כבר משהו אחר ואנחנו צריכים לא לשחרר שחקנים מובילים (ישראלים!) בתקווה ש"לא נראה לנו שירושלים תשלם להם" אלה להבטיח שהם לא יגיעו לשם (כל עוד אנחנו חושבים שהם יהיו מסוגלים להכאיב לנו, ורוצ'סטי הוא לא הלפרין).
הקו מחשבה של כולנו בתודעת ה-30 שנה האחרונות ש"אף אחד לא מסוגל עלינו כלכלית" מסוכן ב2016. יש מישהו כזה ולא הייתי רוצה לשבת בבית ולקוות שהוא יעשה או לא יעשה. אני רוצה את השליטה אצלי.
er79 כתב:לא הצלחתי להבין מה יש לך מהאניקאט שאתה כל כך להוט עליו? יש כל כך הרבה אופציות עדיפות לפניו שלא צריך בכלל לחשוב לכיוון שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים