20 נובמבר 2011, 23:21
roy1000 כתב:misha כתב:+1. היה יומרני מדי להשאיר את פאפא מחוץ לסגל ביום שנותנים מנוחה לפארמר ולתת ליוגב לנהל את העסק לבד. היו כבר כמה משחקים כמו נגד מילאנו ואשקלון שפאפא משך את הקבוצה לבד כשכמעט כלום לא עבד.
אני לחלוטין לא מבין מאיפה באה ההקפאה של פאפאס לטובת אוחיון. פאפאס היה אחד הטובים במכבי לפני ההקפאה. לא מבין מה קרה בינו לבין בלאט.
20 נובמבר 2011, 23:28
roy1000 כתב:misha כתב:+1. היה יומרני מדי להשאיר את פאפא מחוץ לסגל ביום שנותנים מנוחה לפארמר ולתת ליוגב לנהל את העסק לבד. היו כבר כמה משחקים כמו נגד מילאנו ואשקלון שפאפא משך את הקבוצה לבד כשכמעט כלום לא עבד.
אני לחלוטין לא מבין מאיפה באה ההקפאה של פאפאס לטובת אוחיון. פאפאס היה אחד הטובים במכבי לפני ההקפאה. לא מבין מה קרה בינו לבין בלאט.
20 נובמבר 2011, 23:47
felix_r כתב:תשמע, שמשחקים מול גארדים מאוד זריזים, לפעמים אין מה לעשות, כי פאפאס לא יכול לשמור אותם. זה לא כמו שנה שעברה, שגם פרקינס, גם איידסון וגם פארגו (קצת פחות) היו שומרים טוב, ואם מישהו היה לא מצליח, אז היו מחליפים בשמירה ביניהם. היום אם פאפאס נכנס במקום פארמר, והוא לא מסוגל לקחת את השחקן שלו, יש הרבה פחות אפשרויות להחליף בשמירה (כל עוד לאנגפורד לא בכושר משחק וכמעט לא משותף).
אבל דיוויד ממש מגזים עם זה. זה לא שכל גארד שמשחק מולנו הוא זריז כמו בו מקאלב, וזה לא שפאפאס הוא עד כדי כך איטי. היום בלאט גם חשש כנראה מנעימי. אבל אם הוא במילא תיכנן לשחק הרבה עם לאנגפורד, אז הוא יכל לשמור את נעימי ע"י לאנגפורד או אוחיון.
20 נובמבר 2011, 23:52
roy1000 כתב:felix_r כתב:תשמע, שמשחקים מול גארדים מאוד זריזים, לפעמים אין מה לעשות, כי פאפאס לא יכול לשמור אותם. זה לא כמו שנה שעברה, שגם פרקינס, גם איידסון וגם פארגו (קצת פחות) היו שומרים טוב, ואם מישהו היה לא מצליח, אז היו מחליפים בשמירה ביניהם. היום אם פאפאס נכנס במקום פארמר, והוא לא מסוגל לקחת את השחקן שלו, יש הרבה פחות אפשרויות להחליף בשמירה (כל עוד לאנגפורד לא בכושר משחק וכמעט לא משותף).
אבל דיוויד ממש מגזים עם זה. זה לא שכל גארד שמשחק מולנו הוא זריז כמו בו מקאלב, וזה לא שפאפאס הוא עד כדי כך איטי. היום בלאט גם חשש כנראה מנעימי. אבל אם הוא במילא תיכנן לשחק הרבה עם לאנגפורד, אז הוא יכל לשמור את נעימי ע"י לאנגפורד או אוחיון.
אולי פספסתי משהו, אבל לא ראיתי שחוגגים יותר מדי על פאפאס בהגנה. אני לא חושב שהוא היה עושה עבודה פחות טובה מיוגב על נעימי. נעימי חגג על כולם במכבי.
להוציא את פאפאס מהרוטציה אחרי המשחקים הטובים שהוא נתן וכשאין למכבי שום רכז פרט לאוחיון זה תמוה ואני באמת לא מבין מה קרה שם.
21 נובמבר 2011, 05:17
21 נובמבר 2011, 06:10
21 נובמבר 2011, 07:05
21 נובמבר 2011, 08:18
6 לב צהוב כתב:אי אפשר אחרי כל משחק להפוך את הטענות שלכם על שחקן כזה או אחר אז היה משחק לא טוב אתמול פתאום כל שחקני מכבי גרועים ? קצת שפיות,כן מכבי לא משחקת טוב בזמן האחרון אבל דווקא במצב הזה צריך לתמוך בקבוצה ולראות אם לקבוצה יש את יש את ! אם היא יכולה לקום עכשיו מהקרשים ולצאת לדרך חדשה.
לא קל בליגה הישראלית שם חצי קבוצה לא משחקת,קשה להתכונן בטח גם אחרי משחק בשבת ככה שצריך לחכות קצת ולראות מה יהיה נגד מילאנו .
אוחיון פאפאס סמית שחקנים בסדר גמור רק קצת יציבות תעזור להם.
21 נובמבר 2011, 08:30
21 נובמבר 2011, 08:33
21 נובמבר 2011, 08:42
yarinsaky כתב:אם לא שמת לב, אוחיון רכז ראשון לכל דבר כבר היום. הוא פותח בחמישייה בכל משחקי היורוליג , והוא בטח לא סקנד גארד - קלעי.
21 נובמבר 2011, 08:44
yarinsaky כתב:אם לא שמת לב, אוחיון רכז ראשון לכל דבר כבר היום. הוא פותח בחמישייה בכל משחקי היורוליג , והוא בטח לא סקנד גארד - קלעי.
21 נובמבר 2011, 08:54
21 נובמבר 2011, 09:06
21 נובמבר 2011, 09:12
yzafrir כתב:יוני , אני דווקא לא חושב שהוא מתקרב עדיין לרמת הגריעות (אם יש כזאת מילה ) של קאמניגס...סך הכל חוץ מלקלוע כרגע הוא סביר , עוזר בריבאונד שומר סביר עד כמה שהוא יכול והכי חשוב לא עושה נזק .
הוא גם לא כלכך שיחק רצוף כך שקשה לדעת באיזה מצב הוא .
הוא צריך לחזור לרוטציה מלאה , לפתוח בחמישייה ולקבל דקות משמעותיוית כדי שנוכל לדעת אם יש לו את זה או לא . מה שבטוח גם אם יש לו , זה לא הרבה...
21 נובמבר 2011, 09:29
קודי כתב:yzafrir כתב:יוני , אני דווקא לא חושב שהוא מתקרב עדיין לרמת הגריעות (אם יש כזאת מילה ) של קאמניגס...סך הכל חוץ מלקלוע כרגע הוא סביר , עוזר בריבאונד שומר סביר עד כמה שהוא יכול והכי חשוב לא עושה נזק .
הוא צריך לחזור לרוטציה מלאה , לפתוח בחמישייה ולקבל דקות משמעותיוית כדי שנוכל לדעת אם יש לו את זה או לא . מה שבטוח גם אם יש לו , זה לא הרבה...
סמית מקבל הרבה יותר דקות ממה שהוא אמור לקבל לפי יכולתו, אז אתה רוצה לתת לו עוד?!
חוץ מלא לקלוע הוא לא עושה הרבה - לא לוקח כמעט ריבאונדים ולא מוסר אסיסטים. גם בהגנה הוא בעיניי פיקציה וראינו את זה היטב אתמול מול נעימי שעשה ממנו צחוק. הוא שומר אישי סביר אבל לא מעבר לכך.
21 נובמבר 2011, 09:33
jol9 כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:יוני , אני דווקא לא חושב שהוא מתקרב עדיין לרמת הגריעות (אם יש כזאת מילה ) של קאמניגס...סך הכל חוץ מלקלוע כרגע הוא סביר , עוזר בריבאונד שומר סביר עד כמה שהוא יכול והכי חשוב לא עושה נזק .
סמית מקבל הרבה יותר דקות ממה שהוא אמור לקבל לפי יכולתו, אז אתה רוצה לתת לו עוד?!
חוץ מלא לקלוע הוא לא עושה הרבה - לא לוקח כמעט ריבאונדים ולא מוסר אסיסטים. גם בהגנה הוא בעיניי פיקציה וראינו את זה היטב אתמול מול נעימי שעשה ממנו צחוק. הוא שומר אישי סביר אבל לא מעבר לכך.
הוא אולי עדיין לא בגריעות (אהבתי את המילה) של קאמינכס, אבל הוא גם לא רחוק מזה. הוא ממש מזכיר לי את התהליך שעבר קאמינגס.
הבטחה גדולה, משחקי הכנה מצויינים, משחק אחד או שניים טובים בחלק הראשון של העונה והדרדרות קבועה עד להגעה לרמה נמוכה במיוחד
איפשהו באמצע העונה.
אני מאוד חיבבתי את סמית' בהתחלה, אבל אתמול הוא ממש ממש עיצבן וגרם לי לתחושה מאוד לא נעימה לגביו.
21 נובמבר 2011, 09:37
21 נובמבר 2011, 09:42
yarinsaky כתב:מאיפה, מאיפה אתה מביא את זה שהוא יותר טוב בקליעה מאידסון ? הקריירה שלו לא בדיוק מראה את זה לאורך השנים.
מה זאת אומרת ששחקן בעמדה הזאת צריך להביא קליעה ? עמדה 3 היא עמדה סופר חשובה בכדורסל המודרני. זה לא מקרי שמכבי נראתה הכי טוב בתקופת פארקר ובתקופת איידסון, עם כל ההבדלים המתבקשים ברמה.
כמו שאמר פליקס, מי שלא בין מה הביא איידסון למכבי לא באמת מבין כדורסל.
21 נובמבר 2011, 09:43
יוסי22 כתב:jol9 כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:יוני , אני דווקא לא חושב שהוא מתקרב עדיין לרמת הגריעות (אם יש כזאת מילה ) של קאמניגס...סך הכל חוץ מלקלוע כרגע הוא סביר , עוזר בריבאונד שומר סביר עד כמה שהוא יכול והכי חשוב לא עושה נזק .
הוא אולי עדיין לא בגריעות (אהבתי את המילה) של קאמינכס, אבל הוא גם לא רחוק מזה. הוא ממש מזכיר לי את התהליך שעבר קאמינגס.
הבטחה גדולה, משחקי הכנה מצויינים, משחק אחד או שניים טובים בחלק הראשון של העונה והדרדרות קבועה עד להגעה לרמה נמוכה במיוחד
איפשהו באמצע העונה.
אני מאוד חיבבתי את סמית' בהתחלה, אבל אתמול הוא ממש ממש עיצבן וגרם לי לתחושה מאוד לא נעימה לגביו.
אתה שופט אותו קצת בחומרה בחסות העליהום הכללי , כמעט בלתי אפשרי לחזור ממחלה לתוך 3 משחקים רצופים בלי יכולת לנוח כשאתה משחק על אדי הדלק האחרונים .
תן לו עוד כמה משחקים ונראה מה הוא שווה , אני אוהב את השקט והביטחון במשחק שלו ובעיני בכל מה שקשור לקליעה הוא הרבה יותר טוב מאיידסון וזה בסופו של דבר מה שמכבי צריכה מהעמדה הזו עם ההרכב הנוכחי.