המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מדברים כבר על בחירה שביעית...
http://bleacherreport.com/articles/2647 ... s-9th-mock
איתי-שגב כתב:jol9 כתב:מדברים כבר על בחירה שביעית...
http://bleacherreport.com/articles/2647 ... s-9th-mock
יהיה הבדל בכסף שנקבל עליו אם ייבחר X או Y ?
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבשעה האחרונה הטוויטר של הווריורס צייצו כל נתון היסטורי שמראה שהווריורס אמורים לקחת את המשחק ב-100%
מסכנים
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבשעה האחרונה הטוויטר של הווריורס צייצו כל נתון היסטורי שמראה שהווריורס אמורים לקחת את המשחק ב-100%
מסכנים
![]()
![]()
![]()
יש לי הרגשה שהנסיעה לעבודה מחר תהיה מבאסת במיוחד.
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבשעה האחרונה הטוויטר של הווריורס צייצו כל נתון היסטורי שמראה שהווריורס אמורים לקחת את המשחק ב-100%
מסכנים
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבשעה האחרונה הטוויטר של הווריורס צייצו כל נתון היסטורי שמראה שהווריורס אמורים לקחת את המשחק ב-100%
מסכנים
אני חושב שאת הבן אדם שהכי מאמין בנאחס מאלו שלא מאמינים בנאחס שיצא לי להכיר.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבשעה האחרונה הטוויטר של הווריורס צייצו כל נתון היסטורי שמראה שהווריורס אמורים לקחת את המשחק ב-100%
מסכנים
אני פשוט חושבת שיש את המנהג המטופש של לנסות לנאחס בכוונה ואשכרה להאמין בזה
ויש לפרסם סטטיסטיקות שסופן להישבר
אני חושבת שכל נתון ''בלתי שביר'' שפירסמו בפלייאוף הזה כבר לא תקף
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבשעה האחרונה הטוויטר של הווריורס צייצו כל נתון היסטורי שמראה שהווריורס אמורים לקחת את המשחק ב-100%
מסכנים
אני פשוט חושבת שיש את המנהג המטופש של לנסות לנאחס בכוונה ואשכרה להאמין בזה
ויש לפרסם סטטיסטיקות שסופן להישבר
אני חושבת שכל נתון ''בלתי שביר'' שפירסמו בפלייאוף הזה כבר לא תקף
את לא מאלו שהזכרת במשפט הראשון אבל נראה לי שמאלו שמאמינים(ות) שאם תהיה פסימי מספיק לפני המשחק ולא תתרברב אז המזל נוטה לצד שלך. אבל אני רק מציין
איתי-שגב כתב:אני באמת לא מבין למה פילי בוחרת שחקן שאשכרה אומר לה שהוא לא רוצה לשחק אצלה.
ישחק סתם בלי רצון.
Holiday_Armadillo כתב:רוז לניקס (בין היתר)
damn
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, עידן ו־11 אורחים