המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:זה יפה, אבל לא מספיק. אם ההתנהלות תהיה לא נכונה כפי שהיא הייתה עד היום זה בזבוז כסף.
כבר עכשיו אתה יכול לשים לב לבניה עקומה. למכבי אין בכלל שחקן מחליף לעמדות 4 ו5 ליורוליג, ויש לה ערימה של שחקנים חלשים בעמדות 1-2. לפי הפרסומים היא עומדת להחתים רק עוד שחקן מחליף אחד לשני העמדות האלו בשלב הזה.
rc4991 כתב:שועל כתב:זה יפה, אבל לא מספיק. אם ההתנהלות תהיה לא נכונה כפי שהיא הייתה עד היום זה בזבוז כסף.
כבר עכשיו אתה יכול לשים לב לבניה עקומה. למכבי אין בכלל שחקן מחליף לעמדות 4 ו5 ליורוליג, ויש לה ערימה של שחקנים חלשים בעמדות 1-2. לפי הפרסומים היא עומדת להחתים רק עוד שחקן מחליף אחד לשני העמדות האלו בשלב הזה.
אם זו מילת המפתח, אני מדבר על מה שקרה בינתיים ומעצבן לשמוע אנשים מתלוננים על ההחתמות עד כה
rc4991 כתב:שועל כתב:זה יפה, אבל לא מספיק. אם ההתנהלות תהיה לא נכונה כפי שהיא הייתה עד היום זה בזבוז כסף.
אם זו מילת המפתח, אני מדבר על מה שקרה בינתיים ומעצבן לשמוע אנשים מתלוננים על ההחתמות עד כה
my man כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:זה יפה, אבל לא מספיק. אם ההתנהלות תהיה לא נכונה כפי שהיא הייתה עד היום זה בזבוז כסף.
להזכיר לך את ההילולים והשיבוחים שהעפנו פה על ההנהלה שנה שעברה עם פארמר? ומה הסתבר? שהוא בכלל היה סנדוויץ' טונה שהגיע מטורקיה...ומה עוד הסתבר? שזה היה מהלך שיווקי נטו- שכל הצוות המקצועי התנגד ופדרמן האב עשה זאת בשביל למכור מנויים...
אז לא, לא עושה לי את זה סוני ווימס ולא מילר...היו מאמנים פנויים בשוק בסדר גודל ששאליו אנחנו שואפים והם הביאו מאמן בינוני שלא עשה כלום בקריירה שאשכרה גורם לי לתהות למי יש מאמן יותר טוב לנו או למגדל(וזה בידיעה שלמגדל יש מאמן בינוני להחריד)...
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:זה יפה, אבל לא מספיק. אם ההתנהלות תהיה לא נכונה כפי שהיא הייתה עד היום זה בזבוז כסף.
להזכיר לך את ההילולים והשיבוחים שהעפנו פה על ההנהלה שנה שעברה עם פארמר? ומה הסתבר? שהוא בכלל היה סנדוויץ' טונה שהגיע מטורקיה...ומה עוד הסתבר? שזה היה מהלך שיווקי נטו- שכל הצוות המקצועי התנגד ופדרמן האב עשה זאת בשביל למכור מנויים...
אז לא, לא עושה לי את זה סוני ווימס ולא מילר...היו מאמנים פנויים בשוק בסדר גודל ששאליו אנחנו שואפים והם הביאו מאמן בינוני שלא עשה כלום בקריירה שאשכרה גורם לי לתהות למי יש מאמן יותר טוב לנו או למגדל(וזה בידיעה שלמגדל יש מאמן בינוני להחריד)...
דבר ראשון אני אף פעם לא התלהבתי כל כך מפרמאר שהוא שחקן טוב (יותר נכון היה) אבל ממש לא מהטופ כמו ווימס (ומילר שבדרך לשם)
דבר שני, אז מעכשיו גם לא נתלהב מהחתמות כאלה כי כבר היתה החתמה נוצצת (פחות) שנכשלה?
זה כמו שמכבי אמרו שארויו היה כישלון אז לא מביאים יותר חשקנים בסכומים גבוהים
מקאדו 3 כתב:רוב הסיכויים שבסוף נקבל את מונרו וברייסי יחכו ויחכו למציאות ובסוף יחתימו שחקנים בשקל וחצי .
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:רוב הסיכויים שבסוף נקבל את מונרו וברייסי יחכו ויחכו למציאות ובסוף יחתימו שחקנים בשקל וחצי .
אם מדברים על החתמות זולות- אני אישית מחזיק משניהם
Asf כתב:ולהביט להם בלבן שבעין כשבפועל בקושי הבטנו להם בחום של התחת.
jol9 כתב:מתחיל להזכיר קצת את הקיץ הקודם.
כמה החתמות מהירות, שנראות איכותיות על הנייר, ואז שקט ודממה, כשברור לכל בר דעת, שהסגל עדיין חסר.
איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.217618.html
מלחיץ אותי שכולם רוצים לזכות ביורוליג.
גם פארמר רצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־7 אורחים