המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:אבל כל הדיווחים (נגיד ויש את סילי) מדברים על עוד שני שחקנים - גארד ושחקן 4-5. לא מאמין שבנוסף למוארמן יגיע עוד שחקן פנים. זה כבר טו מאצ' שחקנים.
החשש שלי היא שאם הוא יבוא נגיע ליורוליג עם סנטר אמיתי אחד (צירבס). אולי בליגה מוארמן יכול לשחקן ב-5 בעת הצורך כי זאת ליגת גמדים, אבל זה בנייה קצת בעייתית לשים את מילר, מוארמן ונגיד שגב 4 ורק צירבס 5.
מה גם שאם יביאו 7 זרים - מילר, ווימס, צירבס, סילי, סמית', מוארמן ועוד גארד, שניים מהם ישבו על אזרחי במשחקי ליגה.
er79 כתב:Mitelka כתב:אבל כל הדיווחים (נגיד ויש את סילי) מדברים על עוד שני שחקנים - גארד ושחקן 4-5. לא מאמין שבנוסף למוארמן יגיע עוד שחקן פנים. זה כבר טו מאצ' שחקנים.
החשש שלי היא שאם הוא יבוא נגיע ליורוליג עם סנטר אמיתי אחד (צירבס). אולי בליגה מוארמן יכול לשחקן ב-5 בעת הצורך כי זאת ליגת גמדים, אבל זה בנייה קצת בעייתית לשים את מילר, מוארמן ונגיד שגב 4 ורק צירבס 5.
מה גם שאם יביאו 7 זרים - מילר, ווימס, צירבס, סילי, סמית', מוארמן ועוד גארד, שניים מהם ישבו על אזרחי במשחקי ליגה.
מסכים איתך לגמרי. השקעת באחלה של שני פורוורדים ונתקעת עם צירבס ושגב? בנייה שגויה. מכבי חייבת להביא בק אפ לצירבס שיעילותו במכבי מוטלת בספק. מילר פורוורד נפלא. גם מונרו יכול לגבות אותו. מכבי חייבת עוד סנטר טוב לצד צירבס ושגב. הולמן? עשו לי טובה, שיישאר בירושלים או בסין.
שועל כתב:er79 כתב:Mitelka כתב:אבל כל הדיווחים (נגיד ויש את סילי) מדברים על עוד שני שחקנים - גארד ושחקן 4-5. לא מאמין שבנוסף למוארמן יגיע עוד שחקן פנים. זה כבר טו מאצ' שחקנים.
מסכים איתך לגמרי. השקעת באחלה של שני פורוורדים ונתקעת עם צירבס ושגב? בנייה שגויה. מכבי חייבת להביא בק אפ לצירבס שיעילותו במכבי מוטלת בספק. מילר פורוורד נפלא. גם מונרו יכול לגבות אותו. מכבי חייבת עוד סנטר טוב לצד צירבס ושגב. הולמן? עשו לי טובה, שיישאר בירושלים או בסין.
לא הולמן? אז מי? קאזינס? שאלה של ציפיות
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:אנטוניו כתב:אם מוארמן אכן יחתום במכבי
נראה לי שאליי אולמן כסנטר מחליף יכול להשלים את הסגל בצורה מצויינת.
גם לדעתי הולמן הוא אופציה לא רעה, השאלה היא בנוגע לשכר שהוא ידרוש.
הרצון שלכם לראות כאן את הולמן נובע כנראה מהעובדה שבתור אוהדי מכבי לא ראיתם את גמר הפיינל-פור?
בחייכם! השחקן לא חוזר להגנה, לא יוצא לשחקן שלו מחוץ לצבע. וזה במשחק על אליפות! שיחזור לסין.
פרנקו ניהל את המשחק רע והשתמש בו ספציפית רע. לסופו היו בעיות הגנתיות דומות אך חמורות יותר ובלאט ידע להתמודד עם זה. גם אני לא חושב שהוא אופציה מדהימה, אבל בהתחשב באופציות בשוק- אם הוא לא יקר אז הוא ברירת מחדל טובה. בסך הכולל הוא שחקן עם איכויות.
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:אנטוניו כתב:אם מוארמן אכן יחתום במכבי
נראה לי שאליי אולמן כסנטר מחליף יכול להשלים את הסגל בצורה מצויינת.
גם לדעתי הולמן הוא אופציה לא רעה, השאלה היא בנוגע לשכר שהוא ידרוש.
הרצון שלכם לראות כאן את הולמן נובע כנראה מהעובדה שבתור אוהדי מכבי לא ראיתם את גמר הפיינל-פור?
בחייכם! השחקן לא חוזר להגנה, לא יוצא לשחקן שלו מחוץ לצבע. וזה במשחק על אליפות! שיחזור לסין.
פרנקו ניהל את המשחק רע והשתמש בו ספציפית רע. לסופו היו בעיות הגנתיות דומות אך חמורות יותר ובלאט ידע להתמודד עם זה. גם אני לא חושב שהוא אופציה מדהימה, אבל בהתחשב באופציות בשוק- אם הוא לא יקר אז הוא ברירת מחדל טובה. בסך הכולל הוא שחקן עם איכויות.
ואיך בדיוק סופו קשור לעניין? טוב שאתה לא משווה את הולמן לשאקיל אוניל.
חוץ מזה לסופו היו בעיות ניידות בגלל מבנה גופו, לא בגלל חוסר רצון! סופו עם כל המשקל שלו היה צולל לפרקט בנסיון להציל כדור. לעומתו הולמן לא בזיין שלו לרוץ להגנה במשחק האליפות! תסלח לי, אבל עם גישה כזאת מקומו של הולמן בסין. בסין האמריקאים משחקים בסגנון משחק האול-סטאר, בלי הנגנות.
וזה לפני שאני בכלל מתייחס לרמתו המקצועית
yzafrir כתב:כל עוד מכבי לא תפטר מאמבקווה והנדריקס באופן רישמי , לא יגיע סנטר נוסף.
אם התוכנית של מכבי תממש (שיחרור רוצ'סטי, אמבקווה,הנדריקס , סמית' ) אז יגיעו לפחות עוד שלושה זרים.
הסגל העונה יכלול 7-8 זרים , ובסך הכל כ-14 שחקנים...
מקאדו 3 כתב:אמבקווה כבר שוחרר הנדריקס גם ישוחרר אבי סגל כתב את זה ...
yzafrir כתב:מקאדו 3 כתב:אמבקווה כבר שוחרר הנדריקס גם ישוחרר אבי סגל כתב את זה ...
ובאיזה משרה אבי סגל נושא במכבי ??
לא ראיתי שום הודעה רישמית של מכבי לגבי אף אחד ששוחרר....
yzafrir כתב:מקאדו 3 כתב:אמבקווה כבר שוחרר הנדריקס גם ישוחרר אבי סגל כתב את זה ...
ובאיזה משרה אבי סגל נושא במכבי ??
לא ראיתי שום הודעה רישמית של מכבי לגבי אף אחד ששוחרר....
toja27 כתב:מה עם סילי? היו כאן דיבורים שיוכרז בקרוב וזה. אני חושב שבעמדת הגארד צריכים עוד שחקן ברמה בינונית פלוס - גבוהה(במקום סילי) ועוד שני שחקנים כמו לעמדה 4-5 בסגנון השמות שהוזכרו עד כה.
jol9 כתב:toja27 כתב:מה עם סילי? היו כאן דיבורים שיוכרז בקרוב וזה. אני חושב שבעמדת הגארד צריכים עוד שחקן ברמה בינונית פלוס - גבוהה(במקום סילי) ועוד שני שחקנים כמו לעמדה 4-5 בסגנון השמות שהוזכרו עד כה.
אני מפחד שמצפים לנו חודשיים מעייפים מאוד של המתנה, דיסקוס בלתי פוסק של מועמדים דמיוניים ולא רלוונטיים,
כשההנהלה שלנו מתבשמת מהחתמה של שני שחקנים טובים ומזניחה את שאר הבנייה לשלהי הקיץ.
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:מה עם סילי? היו כאן דיבורים שיוכרז בקרוב וזה. אני חושב שבעמדת הגארד צריכים עוד שחקן ברמה בינונית פלוס - גבוהה(במקום סילי) ועוד שני שחקנים כמו לעמדה 4-5 בסגנון השמות שהוזכרו עד כה.
אני מפחד שמצפים לנו חודשיים מעייפים מאוד של המתנה, דיסקוס בלתי פוסק של מועמדים דמיוניים ולא רלוונטיים,
כשההנהלה שלנו מתבשמת מהחתמה של שני שחקנים טובים ומזניחה את שאר הבנייה לשלהי הקיץ.
בהקשר הזה מפחידים אותי קצת הדיבורים כמו ששמעתי היום " מורמאן במשא ומתן עם מכבי אבל מכבי מחזיקה אותו על הולד עד שידעו איך הם רוצים להשלים את הסגל" מזכיר את הבלבול והחוסר החלטיות של שנה שעברה.כמובן אם יש אמת בידיעות אלו. מצד שני, אי אפשר לדעת, סה"כ גם שאר הקבוצות עדיין עם סגלים לא שלמים. מקווה שהשנה יהיו יותר החלטיים ולא ישאירו את הדברים לסוף.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:מה עם סילי? היו כאן דיבורים שיוכרז בקרוב וזה. אני חושב שבעמדת הגארד צריכים עוד שחקן ברמה בינונית פלוס - גבוהה(במקום סילי) ועוד שני שחקנים כמו לעמדה 4-5 בסגנון השמות שהוזכרו עד כה.
בהקשר הזה מפחידים אותי קצת הדיבורים כמו ששמעתי היום " מורמאן במשא ומתן עם מכבי אבל מכבי מחזיקה אותו על הולד עד שידעו איך הם רוצים להשלים את הסגל" מזכיר את הבלבול והחוסר החלטיות של שנה שעברה.כמובן אם יש אמת בידיעות אלו. מצד שני, אי אפשר לדעת, סה"כ גם שאר הקבוצות עדיין עם סגלים לא שלמים. מקווה שהשנה יהיו יותר החלטיים ולא ישאירו את הדברים לסוף.
נכון. בדיעבד, חוסר ההחלטיות של הקיץ שעבר, הוא זה שבגללו, הקבוצה שנבנתה לבסוף, לא היתה
תחרותית אפילו בליגה שלנו.
צריך להיות קו ברור, וע"פ כל קו שלא יהיה, ברור שמה שיש זה לא מספיק, וחסרה איכות ועומק בסגל הזה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:מה עם סילי? היו כאן דיבורים שיוכרז בקרוב וזה. אני חושב שבעמדת הגארד צריכים עוד שחקן ברמה בינונית פלוס - גבוהה(במקום סילי) ועוד שני שחקנים כמו לעמדה 4-5 בסגנון השמות שהוזכרו עד כה.
נכון. בדיעבד, חוסר ההחלטיות של הקיץ שעבר, הוא זה שבגללו, הקבוצה שנבנתה לבסוף, לא היתה
תחרותית אפילו בליגה שלנו.
צריך להיות קו ברור, וע"פ כל קו שלא יהיה, ברור שמה שיש זה לא מספיק, וחסרה איכות ועומק בסגל הזה.
למה שמשהו יהיה שונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים