jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:[quote="toja27"]מה עם סילי? היו כאן דיבורים שיוכרז בקרוב וזה. אני חושב שבעמדת הגארד צריכים עוד שחקן ברמה בינונית פלוס - גבוהה(במקום סילי) ועוד שני שחקנים כמו לעמדה 4-5 בסגנון השמות שהוזכרו עד כה.
אני מפחד שמצפים לנו חודשיים מעייפים מאוד של המתנה, דיסקוס בלתי פוסק של מועמדים דמיוניים ולא רלוונטיים,
כשההנהלה שלנו מתבשמת מהחתמה של שני שחקנים טובים ומזניחה את שאר הבנייה לשלהי הקיץ.
בהקשר הזה מפחידים אותי קצת הדיבורים כמו ששמעתי היום " מורמאן במשא ומתן עם מכבי אבל מכבי מחזיקה אותו על הולד עד שידעו איך הם רוצים להשלים את הסגל" מזכיר את הבלבול והחוסר החלטיות של שנה שעברה.כמובן אם יש אמת בידיעות אלו. מצד שני, אי אפשר לדעת, סה"כ גם שאר הקבוצות עדיין עם סגלים לא שלמים. מקווה שהשנה יהיו יותר החלטיים ולא ישאירו את הדברים לסוף.
נכון. בדיעבד, חוסר ההחלטיות של הקיץ שעבר, הוא זה שבגללו, הקבוצה שנבנתה לבסוף, לא היתה
תחרותית אפילו בליגה שלנו.
צריך להיות קו ברור, וע"פ כל קו שלא יהיה, ברור שמה שיש זה לא מספיק, וחסרה איכות ועומק בסגל הזה.
למה שמשהו יהיה שונה?
כי אחרי התרסקות כואבת צריכה להיות התאוששות מסויימת, וגם כי יש צוות מקצועי יותר רציני
שלא אמור לאפשר לדבר כזה לקרות שוב.[/quote]
זוכר את הציטוט של פדרמן ממסיבת העיתונאים שהיה בחתימה שלי?