my man כתב:er79 כתב:התחלתי לראות קצת סרטונים של קירק, כי אני מתרשם מהתקשורת שהוא מועמד חזק של מכבי. אמנם אני חייב לסייג כי לא ראיתי משחקים מלאים שלו וזאת ליגה איטלקית, אבל סך הכל אני מחבב אותו. אני יכול להבין למה הוא ברשימה של מכבי. אני חושב שהוא מביא את מה שהם מחפשים בגבוה שישלים את צירבס, יד רכה מכל הטווחים, יכולת ראיית משחק טובה למדי ומשחק פוסט חביב. אני מעדכן בקצת את הסגל שאני רוצה לראות פה, יותר נכון מוסיף אותו לרשימת האופציות, עדיין לא מוכן לשנות את שאר הסגל שלי. דווקא במידה והוא בא ומאפשר לחסוך ולהחתים גארד איכותי, הוא יכול להיות פשרה שאני יכול לחיות אותה:
1. מקל, יוגי
2. רייס/דילייני/אדאמס, סילי (אני עדיין מעדיף שלא יבוא אבל זה נראה לי עובדה מוגמרת), יבזורי/דוסון/ריברס
3. ווימס, פניני, סיל (סביר להניח שסמית יישאר בצורה כזו או אחרת)
4. מילר, מונרו
5. צירבס, בורוסיס/המילטון/קירק, שגב
הבעיה פה היא 8 זרים, במידה וסמית נשאר וגם סילי יהיה פה, ואני עדיין מקווה שאחד מהם או אפילו שניהם לא יהיו פה. אני מניח שנער פוסטר או ישראלי צעיר כמו משעור יכול להשלים את הרוסטר.
מה יש לך עם משעור? כל פעם אתה מעלה אותו... קצת כמו צפריר עם האניקט...
יש לי שני שחקנים הקיץ שאני חושב שמכבי חייבת לשים עליהם את היד הקיץ .
דריוס אדאמס, הקומבו הכי טוב שפנוי כרגע והמחיר שלו ריאלי מבחינת מכבי. אני יודע בברצלונה רצו אותו אבל כנראה שירדו ממנו בנתיים והוא בדרך למחנה קיץ של הספארס...
לגבי האניקט, אני חושב שבמידה ומכבי נפטרת מסמית' (והיא חייבת לעשות את זה ) אז הוא ה-3 המחליף הכי טוב שהיא יכולה למצוא שמשחק גם בעמדה 4 (כמו שסמית' תיפקד בעונת הזכייה) . האניקט היה מדהים העונה בחימקי מבחינת העבודה השחורה שהוא עשה שם וחסר לי שחקנים עם אופי כזה במכבי.
בקיצור זה הסגל שלי בשלב זה :
עמדות 1-2: מקל , יוגב , אדאמס , סילי , סילבן/דוסון/ריברס (כישראלי)
עמדה 3 : ווימס, האניקט , פניני (עונת פרישה)
עמדה 4: מילר , שגב (האניקט ישלים את העמדה הזאת)
עמדה 5: צירבס , אייברסון
7 זרים , 5 ישראלים כשאפשר להוסיף שני צעירים לליגה