והרי לכם התוצאה של כל הדבר הזה: אם עד לפני כמה שנים במכבי בכלל לא העזו לדבר על חוזים בגובה 1M ויותר, אנחנו עכשיו בימים שבעל הבית השתגע ויש לך כמה שחקנים כאלה - והכל נטוע בשינוי הזה ובדיון פה. ברור לי שהשכר עלה גם באופן טבעי בשנים האחרונות, אבל כניסתה של IMG לזירה הביאה איתה הרבה מאוד כסף וסכומים אחרים ממה שהורגלנו, כפי שעשתה אפרופו באנביאיי.
הנציבות האירופית אמרה את דברה, וכנראה המילה "מונופול" היא מילת העשור. קליקה מצומצמת של ארגונים שבחלקם פרטיים משתלט על הכדורסל האירופאי כולו. זה לא יגמר רק בקבוצות להערכתי. אנחנו נוטים להתלונן על המונופולים ביומיום בישראל, בתחום המזון לדוגמה, אבל שיטת המונופול שכולם כל כך שונאים כנראה פה כדי להישאר ויש לה עכשיו גם הכשר משפטי.
אנשים נוטים לשכוח אבל מכבי היא קבוצה עם רישיון A, קבוצה שאין עליה עוררין מבחינה אירופאית, חלק מהקליקה. שזה נוגע לקבוצה שלך זה פתאום לא כזה מפריע לך, שישרפו כולם, אנחנו עשירים ואנחנו מקושרים, אז יש כמה קבוצות שנדרסות על הדרך FUCK THEM (#סליחה)
וכמו שכל מונופול עובד, תתכוננו לקבל הזמנה לטקס האשכבה של פיב"א. הם יסיימו עם אליפות אירופה ויחדלו מלהתקיים. שוב כמו בתחום המזון בישראל, הם מוזמנים לדוגמה לשאול את בעלי הצרכניות והמכולות השכונתיות שהיו קיימים בישראל עד לפני עשור מה קורה כאשר המונופול לוקח את השליטה. אם הייתי עובד פיב"א כבר היום הייתי שולח קו"ח, זו גם הסיבה לבקשה שלהם להתמזג עם היורוליג. ארגון ז"ל.