yzafrir כתב:צירבס היה סנטר מחליף לסופו בתחילת העונה וכולם יודעים מה קרה בסוף .
הוא בדיוק בגיל הנכון כדי לפרוץ וזה נראה שהתחיל כבר בעונה האחרונה.
מה קרה בסוף?
התחיל וסיים בעונה האחרונה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:צירבס היה סנטר מחליף לסופו בתחילת העונה וכולם יודעים מה קרה בסוף .
הוא בדיוק בגיל הנכון כדי לפרוץ וזה נראה שהתחיל כבר בעונה האחרונה.
jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:שחקן על הפנים מוטום...ממש על הפנים!
אני עדיין מאמין שבסוף נשמע ממך הודעה חיובית אחת בקיץ הזה, למרות שהזמן הולך ואוזל.
שמע, אני סך הכל בחור מאד חיובי! באמת! החיוך מרוח לי על הפנים משו כמו 24/7...עם זאת מכבי מוציאה ממני את הרע שבי בשנתיים האחרונות בצורה בלתי רגילה.
את הבחור הספציפי הזה ראיתי קצת העונה והוא פשוט שחקן חלש או "על הפנים" כמו שכתבתי...ההגנה שלו זו זוועת עולם הוא רכרוכי כמעט כמו ליאור אם לא יותר..שקל שאתה מוציא עליו הולך לפח- זה אפילו לא הימור!
עכשיו לגבי ווימס כתבתי הרבה דברים טובים וכן על מילר.
אני פשוט עובד בשיטת- כבדהו וחשדהו- עשיתם מהלכים טובים-מעולה! עכשיו בוא נראה שאתם מסיימים את הבנייה בצורה נכונה וטובה!
בינתיים הקו האחורי רחוק מלהיות סגור וכן הקו הקדמי.
בכ"מ אולי אנסה לנסח דברים יותר בעדינות..
אתה עושה לי רושם של בחור חיובי, בגלל זה מפתיע אותי שאתה מרבה להתלונן בקיץ הזה,ונראה שכל מהלך שמכבי תעשה יוצא לא טוב מבחינתך. שזאת זכותך המלאה כמובן, אין לי ממש זכות להגיד מה לעשות .
אם היית רוסי אמיתי לא היית אומר את המשפט המודגש...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:[quote="my man"]שחקן על הפנים מוטום...ממש על הפנים!
אני עדיין מאמין שבסוף נשמע ממך הודעה חיובית אחת בקיץ הזה, למרות שהזמן הולך ואוזל.
שמע, אני סך הכל בחור מאד חיובי! באמת! החיוך מרוח לי על הפנים משו כמו 24/7...עם זאת מכבי מוציאה ממני את הרע שבי בשנתיים האחרונות בצורה בלתי רגילה.
את הבחור הספציפי הזה ראיתי קצת העונה והוא פשוט שחקן חלש או "על הפנים" כמו שכתבתי...ההגנה שלו זו זוועת עולם הוא רכרוכי כמעט כמו ליאור אם לא יותר..שקל שאתה מוציא עליו הולך לפח- זה אפילו לא הימור!
אני פשוט עובד בשיטת- כבדהו וחשדהו- עשיתם מהלכים טובים-מעולה! עכשיו בוא נראה שאתם מסיימים את הבנייה בצורה נכונה וטובה!
אתה עושה לי רושם של בחור חיובי, בגלל זה מפתיע אותי שאתה מרבה להתלונן בקיץ הזה,ונראה שכל מהלך שמכבי תעשה יוצא לא טוב מבחינתך. שזאת זכותך המלאה כמובן, אין לי ממש זכות להגיד מה לעשות .
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:my man כתב:[quote="toja27"][quote="my man"]שחקן על הפנים מוטום...ממש על הפנים!
Chen כתב:וויל תומאס מועמד
Holiday_Armadillo כתב:יוני, אני מקבלת אצלך נקודות זכות אם הבוס שלי רוסי? מבטא והכל
cannon כתב:וויל תומאס הוזכר כמועמד גם לריאל. לא נראה לי שיגיע לפה. יש לו גם דרכון אירופאי שמעלה את ערכו באירופה. קרונוסלב סימון מוזכר כמועמד למכבי בספורטנדו. נראה לי גם כן קשקוש.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, אני מקבלת אצלך נקודות זכות אם הבוס שלי רוסי? מבטא והכל
כאילו את ממש צריכה נקודות זכות אצלי...
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, אני מקבלת אצלך נקודות זכות אם הבוס שלי רוסי? מבטא והכל
אוי מסכנה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, אני מקבלת אצלך נקודות זכות אם הבוס שלי רוסי? מבטא והכל
אוי מסכנה
אם היית מוכן לאתגר את עצמך בחיים והיית הולך ללמוד איזו הנדסה באוניברסיטה, היית פוגש מרצים
שמעבירים קורס שלם במתמטיקה גבוהה, כשהם יודעים לכל היותר 3-4 מילים בעברית שאחת מהמילים
האלה היא "פונקציה" עם דגש על ה"יה" (והקורס הוא בעברית כמובן).
jol9 כתב:כרמל, שאלה רצינית, שבוחנת לעומק את ההבנה שלך...
באילו שתי מילים מדוייקות באנגלית, היית מתארת את הגיף שצירפתי?
תהי הגונה ואל תבדקי בגוגל...
כל אחד אחר מוזמן להשתתף כמובן.
jol9 כתב:כרמל, שאלה רצינית, שבוחנת לעומק את ההבנה שלך...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, אני מקבלת אצלך נקודות זכות אם הבוס שלי רוסי? מבטא והכל
אוי מסכנה
אם היית מוכן לאתגר את עצמך בחיים והיית הולך ללמוד איזו הנדסה באוניברסיטה, היית פוגש מרצים
שמעבירים קורס שלם במתמטיקה גבוהה, כשהם יודעים לכל היותר 3-4 מילים בעברית שאחת מהמילים
האלה היא "פונקציה" עם דגש על ה"יה" (והקורס הוא בעברית כמובן).
לא אוהב מספרים לצערי.. פספוס גדול.
יצא לי לעבוד אבל עם מספיק מהנדסים רוסים בשביל להכיר את הטייפ. הם עפים על האופציה להשתמש בכישורים שלהם בשביל להרוג ערבים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, שאלה רצינית, שבוחנת לעומק את ההבנה שלך...
זה איפשהו על הציר שבין puh-lease ו-sass
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים