המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אם כבר דיון תאורטי, אז סליחה חברים, אבל לדעתי אידסון זה שחקן 2 רמות מעל סימון כשמחשבים את הכל ביחד.
felix_r כתב:toja27 כתב:אם כבר דיון תאורטי, אז סליחה חברים, אבל לדעתי אידסון זה שחקן 2 רמות מעל סימון כשמחשבים את הכל ביחד.
ממש לא
החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
אין לי בעיה איתו בכלל. מכבי צריכה שחקני פנים מהסוג הזה.
הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.
jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:cannon כתב:וויל תומאס הוזכר כמועמד גם לריאל. לא נראה לי שיגיע לפה. יש לו גם דרכון אירופאי שמעלה את ערכו באירופה. קרונוסלב סימון מוזכר כמועמד למכבי בספורטנדו. נראה לי גם כן קשקוש.
לפחות זה קשקוש חיובי.
בניגוד לכל מיני מומוטים אוסטרליים איך שלא קוראים לו
שניהם על הפנים. ביחוד סימון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה? סימון אחלה שחקן.
MTA2311 כתב:סימון זה שחקן שאני רוצה כבר הרבה זמן האמת.
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:סימון זה שחקן שאני רוצה כבר הרבה זמן האמת.
שחקן טוב מאוד, למרות שפעם, לפני שהפך להיות שחקן ידוע לכולם, החזקתי ממנו יותר.
קשה לי להצביע במדויק על הבעיה, אבל נדבקה בו איזו שהי רכות. פעם, כששיחק עוד בליגה האדריאטית, הוא היה עולה לשחק באטרף. היום, למרות שהוא השתפר ברמת המשחק, כבר אין אצלו בעיניים את התשוקה הזאת לניצחון.
יכול להיות שזה רק נדמה לי... אולי. אבל זה הרושם שנוצר אצלי. העונה גם האחוזים שלו לשלוש ירדו ממש פלאים. לא יודע למה
נכון, בתקופה האחרונה קצת ירד לי ממנו. מסכים מאוד עם עניין הרכות. הוא שחקן מאוד כשרוני, ועדיין לא הצליח לעשות את הקפיצה הגדולה באמת. משהו באופי לא מגובש מספיק. עדיין הייתי מביא.
הוא כבר בן 31...תן לי לנחש שזה כבר לא יקרה...
חושב שזה יכול לקרות במכבי. הוא גם יכול להתאים מצויין לווימס.
בכלל, הוא מסוג השחקנים שיכולים לחבר קבוצה.
ankram כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:[quote="MTA2311"]סימון זה שחקן שאני רוצה כבר הרבה זמן האמת.
שחקן טוב מאוד, למרות שפעם, לפני שהפך להיות שחקן ידוע לכולם, החזקתי ממנו יותר.
קשה לי להצביע במדויק על הבעיה, אבל נדבקה בו איזו שהי רכות. פעם, כששיחק עוד בליגה האדריאטית, הוא היה עולה לשחק באטרף. היום, למרות שהוא השתפר ברמת המשחק, כבר אין אצלו בעיניים את התשוקה הזאת לניצחון.
יכול להיות שזה רק נדמה לי... אולי. אבל זה הרושם שנוצר אצלי. העונה גם האחוזים שלו לשלוש ירדו ממש פלאים. לא יודע למה
נכון, בתקופה האחרונה קצת ירד לי ממנו. מסכים מאוד עם עניין הרכות. הוא שחקן מאוד כשרוני, ועדיין לא הצליח לעשות את הקפיצה הגדולה באמת. משהו באופי לא מגובש מספיק. עדיין הייתי מביא.
הוא כבר בן 31...תן לי לנחש שזה כבר לא יקרה...
חושב שזה יכול לקרות במכבי. הוא גם יכול להתאים מצויין לווימס.
בכלל, הוא מסוג השחקנים שיכולים לחבר קבוצה.
jol9 כתב:אני חושב שמה שאמרו על סימון בהקשר לאידסון זה מאוד מדוייק.
שחקן התקפה יותר מוכשר, שחקן הגנה פחות טוב.
מה שכן, מכבי צריכה שחקנים שמחברים קבוצה. אני לא בטוח שיש לה כאלה בסגל המסתמן,
וסימון הוא נראה לי יכול להיות ממש כזה. אידסון אפרופו היה מצויין בהקשר הזה.
את מי היית רוצה לראות פה?
toja27 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שאמרו על סימון בהקשר לאידסון זה מאוד מדוייק.
שחקן התקפה יותר מוכשר, שחקן הגנה פחות טוב.
מה שכן, מכבי צריכה שחקנים שמחברים קבוצה. אני לא בטוח שיש לה כאלה בסגל המסתמן,
וסימון הוא נראה לי יכול להיות ממש כזה. אידסון אפרופו היה מצויין בהקשר הזה.
אידסון היה השחקן המרכזי בהתקפה בפיינל פור, סוג של סחב את הקבוצה. אני חושב שזה לא נכון להציג את שני השחקנים הגנה מול התקפה. לא סתם הוא קיבל חוזה של מיליונים בברצלונה כשסימון לא התקרב לזה במהלך הקריירה.
החציל האצטקי כתב:http://www.eurobasket.com/VTB-United-League/news/451585/Lokomotiv-Kuban-interested-in-wanted-man-Will-Thomas
מלפפון חם. בארסה, ריאל, לוקו ומכבי.
החציל האצטקי כתב:http://www.eurobasket.com/VTB-United-League/news/451585/Lokomotiv-Kuban-interested-in-wanted-man-Will-Thomas
מלפפון חם. בארסה, ריאל, לוקו ומכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־7 אורחים