המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ליגת הקיץ מתחילה היום. יש שחקנים מעניינים?
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:ליגת הקיץ מתחילה היום. יש שחקנים מעניינים?
מהכיוון של הישראלים לפחות, אלכס טיוס ושון דוסון.
שניהם בקבוצת הקיץ של וושינגטון.
LIAV10 כתב:ידעתם שבלונדון 2012 ארה״ב ניצחו את ניגריה 156-73?
חחחחחח 83 הפרש
שמואל1 כתב:ליגת הקיץ מתחילה היום. יש שחקנים מעניינים?
jol9 כתב:אני לגמרי בהלם ממה שהולך. לא מבין מי חושב שזה עושה טוב לכדורסל ולליגה.
אבל יותר מזה, אני לא מבין, למה בעלים של קבוצות מוכנים להוציא סכומים כאלה...
החוזה של קונלי מזכיר לי את החוזים שקיבלו בזמנו שחקנים כמו ג'וואן האוורד, רשארד לואיס, ווין בייקר,
סטיב פרנסיס וכו'.
חוזים מופרכים לשחקנים בינוניים, שלא היו שווים גם רבע מהחוזה שקיבלו.
כל הקבוצות שעשו את החוזים המופרכים האלה, שקעו בבינוניות של שנים, וחלקן לא יצאו ממנה
עד היום.
אז מה ממפיס בדיוק חושבת לקבל עם החוזה הזה? האם היא תהפוך לקבוצה יותר טובה ממה שהיא היום בזכות
החוזה הזה? האם לא זה הדבר היחיד שצריך להנחות את הGM של הקבוצה כשהוא מפזר ככה את הכספים?
yanay21 כתב:איך בא לי שווייד יחתום בספרס, למרות שזה סיכוי סופר נמוך.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:איך בא לי שווייד יחתום בספרס, למרות שזה סיכוי סופר נמוך.
השאלה אם האחיות שנצטרך לשכור לבית אבות שייפתח נכנסות תחת תקרת השכר
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:איך בא לי שווייד יחתום בספרס, למרות שזה סיכוי סופר נמוך.
#דווין_סמית
דווקא בעונה האחרונה הוא פיספס רק שמונה משחקים, ובשבילו זה נחשב יותר מעונה שלמה.
ובפלייאוף קלע יותר מ20 נקודות בממוצע למשחק. שלא לדבר על זה שבסדרה מול שרלוט הוא הראה שלא איבד את הקילר אינסטינקט שלו, שלרוב השחקנים אין אפילו כשהם צעירים ממנו בעשור. ואיזו קבוצה מתאימה לפנסיונרים יותר מהספרס? אפשר לשמור אותו כל העונה הסדירה, ועדיין לסיים במקום שמבטיח ביתיות בסיבוב הראשון לפחות. ובפלייאוף, לשחרר אותו לחופשי. הוא כבר לא שחקן שסוחב קבוצות, אבל(וכמובן שזה לא יקרה בחיים, אבל אני סתם זורק) בחמישייה של טוני, ווייד, קוואי, אולדריג' ואיזה סנטר שאיננו טים דאנקן ז"ל, יש לו מה למכור.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:איך בא לי שווייד יחתום בספרס, למרות שזה סיכוי סופר נמוך.
#דווין_סמית
ובפלייאוף קלע יותר מ20 נקודות בממוצע למשחק. שלא לדבר על זה שבסדרה מול שרלוט הוא הראה שלא איבד את הקילר אינסטינקט שלו, שלרוב השחקנים אין אפילו כשהם צעירים ממנו בעשור. ואיזו קבוצה מתאימה לפנסיונרים יותר מהספרס? אפשר לשמור אותו כל העונה הסדירה, ועדיין לסיים במקום שמבטיח ביתיות בסיבוב הראשון לפחות. ובפלייאוף, לשחרר אותו לחופשי. הוא כבר לא שחקן שסוחב קבוצות, אבל(וכמובן שזה לא יקרה בחיים, אבל אני סתם זורק) בחמישייה של טוני, ווייד, קוואי, אולדריג' ואיזה סנטר שאיננו טים דאנקן ז"ל, יש לו מה למכור.
לשכנע אותי על ווייד אתה לא צריך.
זה אומנם יהיה אוסף קשישים מפואר אבל אני מת על השחקן, רק המחשבה עליו משחק באפור המשעמם של הספרס מביאה לי חצי זקפה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:איך בא לי שווייד יחתום בספרס, למרות שזה סיכוי סופר נמוך.
#דווין_סמית
לשכנע אותי על ווייד אתה לא צריך.
זה אומנם יהיה אוסף קשישים מפואר אבל אני מת על השחקן, רק המחשבה עליו משחק באפור המשעמם של הספרס מביאה לי חצי זקפה
חצי זקפה. זה קלאסי, כי הספרס זקנים.
אבל עזוב, אני לא כל כך מלא תקווה לעונה הבאה. הפלייאוף האחרון היה פאשלה רצינית.
yanay21 כתב:מבחינת איכות, פאו גאסול אדיר, תמיד אהבתי את הגיוון ביכולות שלו, במיוחד את היכולת למסור. אבל מה שחסר לי זה דווקא גארד עם יכולות במאני טיים, סוג של ג'ינובילי, רק צעיר יותר, פחות משוגע, עם טיפה יותר שיער.
כי אולדריג', במאני טיים, פשוט ויתר על משחק בצבע, והלך על הג'אמפ שלו שלא תמיד נכנס, ואני לא חושב שבגילו הוא ישנה את התפיסה הזו. וגם עם יכולות הקלאץ' של קוואי יש לי בעיה. זה פשוט חייב להיות גארד. וכמה כאלו יש כבר?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:מבחינת איכות, פאו גאסול אדיר, תמיד אהבתי את הגיוון ביכולות שלו, במיוחד את היכולת למסור. אבל מה שחסר לי זה דווקא גארד עם יכולות במאני טיים, סוג של ג'ינובילי, רק צעיר יותר, פחות משוגע, עם טיפה יותר שיער.
כי אולדריג', במאני טיים, פשוט ויתר על משחק בצבע, והלך על הג'אמפ שלו שלא תמיד נכנס, ואני לא חושב שבגילו הוא ישנה את התפיסה הזו. וגם עם יכולות הקלאץ' של קוואי יש לי בעיה. זה פשוט חייב להיות גארד. וכמה כאלו יש כבר?
עם הצוות של הספרס אני יכול לראות את מרקיז היינס נכנס לדמות שתיארת פה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־19 אורחים