toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:יוני להביא שחקן כזה לקבוצה 1: לא נראה לי מחובר למציאות של מכבי לרגע הזה, כי לא נראה שהם מחפשים שחקנים בסדר הגודל הזה.
2:יצור עומס בעמדת הגארדים במידה ורוצ'יסטי נשאר, ואם רוצ'יסטי לא נשאר אז חזרנו עם בעיה של קליעה מבחוץ.
אתה מסכים איתי שלמכבי חסר שחקן חמישייה בעמדה 2? אם כן, אז בוא נניח שמכבי מקציבה לשחקן
חמישייה לפחות 600-700 אלף...
אז מה שאני מציע זה להוציא את הסכום הזה על שחקן מהסוג של טייריס רייס, שגם עלה ככה בזמנו,
ולא על שחקן מהסוג של לוגאן.
זה תלוי, במידה ורוצ'יסטי נשאר יש לנו עודף שחקנים בעמדות האלו: אוחיון, מקל, רוצ'יסטי, סילי לאנדסברג (לא מחשיב את יבזורי ליורוליג אבל אולי ארז יוכיח אחרת). איפה אפשר לדחוף שחקן חמישיה? אני מסכים איתך עקרונית שחסר לנו שחקן כזה ורציתי שיבוא גארד בכיר במקום סילי אבל כבר החתימו אותו. במידה ורוצ'יסטי לא נשאר אז סבבה, למרות שגם אז נחוץ שחקן שקולע לא רע מבחוץ.
אל תשכח שמדובר בעונה ארוכה.
יש לנו שני שחקנים - אוחיון וסמית', עם נטיה ברורה לפציעות.
מה שאומר שסילבן יישחק כנראה לא מעט בעמדה 3.
זה משאיר אותך עם מקל, סילי ורוצ'סטי בעמדות 1-2 בחלק לא מבוטל מהמשחקים. האם זה קו אחורי
סביר בעיניך?
הסיכוי היחיד שבו הסגל הזה לא יהיה כשלון גדול הוא אם סמית' לא ייפצע ויישחק כמו שהוא שיחק לפני שנתיים.
במקרה הזה ווימס יזוז ל-2, ואז באמת מה שיש זה בסדר, אבל אם בונים על זה, אז בעצם לא למדנו כלום
מהשנה האחרונה.