המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:עם 30 אלף דולר בונוס על כל קליעת עונשין מוצלחת.
איתי-שגב כתב:עם 30 אלף דולר בונוס על כל קליעת עונשין מוצלחת.
שועל כתב:אני יודע שאני אצא רע בכל זאת אומר שהיו אלמנטים במשחק שלו שאהבתי
LIAV10 כתב:שועל כתב:אני יודע שאני אצא רע בכל זאת אומר שהיו אלמנטים במשחק שלו שאהבתי
אתה פשוט מתבייש להודות שאתה אוהב אותם עם כתפיים שעירות.
הנפלד האהוב עליך בכל הזמנים, אני טועה?
שועל כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:אני יודע שאני אצא רע בכל זאת אומר שהיו אלמנטים במשחק שלו שאהבתי
![]()
אני בדעה שאופייבו ואמבקווה היו צריכים להשתחרר לפניו. הוא לפחות נתן משחק גב לסל טוב מאוד, חסם טוב בהתקפה, ונתן גוף בהגנה על גבוהים. מולו מונורו לא היה קולע את סל הניצחון שהוא קלע על אמבקווה+מקל ללא קושי.
שועל כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:אני יודע שאני אצא רע בכל זאת אומר שהיו אלמנטים במשחק שלו שאהבתי
![]()
אני בדעה שאופייבו ואמבקווה היו צריכים להשתחרר לפניו. הוא לפחות נתן משחק גב לסל טוב מאוד, חסם טוב בהתקפה, ונתן גוף בהגנה על גבוהים. מולו מונורו לא היה קולע את סל הניצחון שהוא קלע על אמבקווה+מקל ללא קושי.
jol9 כתב:ליאב, תוז'ה - היו כאן קללות שחבל על הזמן, הן פשוט צונזרו...![]()
אחדשיודע (פאקינג מה השם שלך?), אתה אומר שתקרת מקסימום היא 90 ומשהו מליון, נכון?
שליש ממנה הולכת על רכז שמעולם לא היה באולסטאר...
ואתה באמת חושב שהם יוכלו להעביר אותו לקבוצה אחרת, ולסתום להם את תקרת השכר?
jol9 כתב:אני מבין מה אתם (אתה, רוי וכרמל) אומרים. אין FAים טובים ששווה לשים עליהם את הכסף.
אבל בדיוק בשביל זה יש GM, שאמור להיות יצירתי ולעשות מהלכים.
אם זה לעשות מהלכים בדראפט (כמו למשל איזשהו טרייד בשביל לבחור את הרכז הכי טוב שהם
יכולים), אם זה לחפש כשרונות מחוץ לNBA ולהמר, אם זה למלא את הרוסטר בכמה שחקנים
טובים, במקום בשחקן אחד טוב + (נניח).
אפשר גם היה לנסות לעשות משהו אחר. למשל לפתות את ווייד או דרק רוז בחוזה גבוה לשנה אחת,
ככה שהרמה בזמן הקרוב לא היתה יורדת, אבל היה אפשר לעשות משהו בשוק השחקנים גם בעונה הבאה.
זה שיש כסף לבזבז לא אומר שצריך לעשות את זה באופן מופקר וחסר אחריות...
Holiday_Armadillo כתב:טרבור בוקר לנטס
אחדשיודע כתב:אני לא צריך להגיד כלום. עובדתית, זה הכי טוב שממפיס יכלו להוציא מחלון ההעברות הזה בשביל להישאר רלוונטיים בעונה הבאה.
כמו שהעסקאות על קווין לאב וטריסטן תומפסון היו הכרחיות עבור קליבלנד (שהיתה מעל תקרת השכר, ולא יכלה להתחרות על שחקנים בכירים אחרים מלבדם דרך השוק החופשי) בקיץ הקודם, למרות שהיה ברור לכולם שהם לא שווים את הסכומים שהם מקבלים. כל ההגדרות והדירוגים למינהם לא רלוונטיים במצב כזה - כי זה הכי טוב שהקבוצה יכלה להוציא מהסיטואציה.
זה שאתה מתעקש להיות "צודק" מבלי לדעת על מה ולמה, זאת בעיה שלך.
אחדשיודע כתב:הדבר היחידי שטענתי בכל הוויכוח הזה הוא שאתה מתעלם מהסיטואציה של ממפיס, ושהיא הוציאה את המיטב מהסיפור הזה. אז לא הבנתי על איזה מציאות אתה מדבר ומי אמור להיות ״צודק״ או לא ״צודק״. תשאיר את הגנון והנבואה לעצמך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־9 אורחים