03 יולי 2016, 22:49
toja27 כתב:אני חושב שזאת אמירה מאוד קיצונית. בוא לא נשכח שאנחנו אחרי שתי עונות מאוד לא פשוטות עם הרבה חוזים בעיתיים ושינווים שנידרשים להיעשות. אני חושב שבהתחשב המצב, מכבי עשתה עבודה די טובה עד עכשיו.
03 יולי 2016, 22:51
LIAV10 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אוקיי, תסביר.
אם זה מה שהאני חושב אז אתה טועה.
הוא חשב שתגיד משהו על זה שהוא מנשנש לגו, מסובב רעשנים, אוחזת ענף עץ השקד, מלקק ראוטרים, זורק מהממות, מלטף פחיות
![]()
אפשר להגיד את זה במילה אחת - שמאלני.
נכון שיש בך קצת בעסה שהוא לא הבין? זה כאילו, השקענו בו כ"כ הרבה, הסענו אותו לחוגים,
שלחנו אותו לאוניברסיטה יוקרתית באנגליה...
ואז בסוף הוא נהיה סופר ילדים ומתחתן עם תימניה... זאת ההרגשה שלי עכשיו.
יוני, אל תהפוך עלי את הפאדיחה שלך, אדל זה לא לגייז, יא חתיכת חובב בריטני ספירס.
03 יולי 2016, 22:52
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אוקיי, תסביר.
אם זה מה שהאני חושב אז אתה טועה.
הוא חשב שתגיד משהו על זה שהוא מנשנש לגו, מסובב רעשנים, אוחזת ענף עץ השקד, מלקק ראוטרים, זורק מהממות, מלטף פחיות
![]()
אפשר להגיד את זה במילה אחת - שמאלני.
נכון שיש בך קצת בעסה שהוא לא הבין? זה כאילו, השקענו בו כ"כ הרבה, הסענו אותו לחוגים,
שלחנו אותו לאוניברסיטה יוקרתית באנגליה...
ואז בסוף הוא נהיה סופר ילדים ומתחתן עם תימניה... זאת ההרגשה שלי עכשיו.
יוני, אל תהפוך עלי את הפאדיחה שלך, אדל זה לא לגייז, יא חתיכת חובב בריטני ספירס.
שמעתי היום שיר של בריטני ספירס בדרך הביתה ולא הצלחתי להוציא אותו מהראש עד עכשיו
תודה שהחזרת אותו אחרי 5 דקות של מנוחה
03 יולי 2016, 22:53
03 יולי 2016, 22:54
03 יולי 2016, 22:54
03 יולי 2016, 22:55
Holiday_Armadillo כתב:A+ על כישורי ציטוט
03 יולי 2016, 22:55
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:A+ על כישורי ציטוט
תיקנתי, שמעי את השיר.
03 יולי 2016, 22:56
yzafrir כתב:כשריאל מביאה את האנטר (שאני די מחבב אגב) במקום איון ומשאירה את תומפקינס (שגם אותו אני די אוהב ) שנכשל שם העונה , אז אני בכלל לא חושב שקוו קידמי שכולל את מילר צירבס אלכסנדר ועוד סנטר הוא כזה גרוע.
נו באמת יוני , עם תקציב כמו של מכבי עם ההגדלה , אתה באמת מצפה לבנות קוו קידמי ברמה של עשירות היבשת?
לא ריאלי בעליל .
מכבי ברמה תקציבית של קבוצה שתאבק על כניסה לטופ 8 .
אם תצליח ( ויש סיכוי לא רע בכלל החתמות כמו ווימס מילר וציברס...), זה יחשב הישג לא רע לדעתי.
אם תשכיל להחתים גארד טוב (ולא משנה אם מדובר הגארד יקר ואיכותי או ההימור שיצליח כמו במקרה רייס) , אז מכבי עוד יכולה להגיע רחוק יותר.
03 יולי 2016, 22:56
03 יולי 2016, 22:58
jol9 כתב:toja27 כתב:אני חושב שזאת אמירה מאוד קיצונית. בוא לא נשכח שאנחנו אחרי שתי עונות מאוד לא פשוטות עם הרבה חוזים בעיתיים ושינווים שנידרשים להיעשות. אני חושב שבהתחשב המצב, מכבי עשתה עבודה די טובה עד עכשיו.
בכל עונה אחרת הייתי מסכים איתך, אבל אחרי העונה האחרונה, ולפני היורוליג החדש, אין לנו שום פריבילגיה,
לתת להם הנחות.
עד עכשיו יש שתי החתמות שהן ברמה המצופה (סוני ומילר), החתמה אחת עם פוטנציאל טוב אבל טעון
הוכחה (ציברס), החתמה אחת די סתמית (סילי) וזהו בינתיים.
לא ברור למה הציון שאתה נותן להם הוא כזה גבוה.
03 יולי 2016, 22:59
LIAV10 כתב:יוני, לא קלטתי כי פשוט לא היית בכיוון.
תפסיק כבר להיות זקן טרחן.
03 יולי 2016, 23:01
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, לא קלטתי כי פשוט לא היית בכיוון.
אני אנשל אותך מהירושה אם תמשיך ככה.
03 יולי 2016, 23:02
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, לא קלטתי כי פשוט לא היית בכיוון.
03 יולי 2016, 23:03
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני חושב שזאת אמירה מאוד קיצונית. בוא לא נשכח שאנחנו אחרי שתי עונות מאוד לא פשוטות עם הרבה חוזים בעיתיים ושינווים שנידרשים להיעשות. אני חושב שבהתחשב המצב, מכבי עשתה עבודה די טובה עד עכשיו.
בכל עונה אחרת הייתי מסכים איתך, אבל אחרי העונה האחרונה, ולפני היורוליג החדש, אין לנו שום פריבילגיה,
לתת להם הנחות.
עד עכשיו יש שתי החתמות שהן ברמה המצופה (סוני ומילר), החתמה אחת עם פוטנציאל טוב אבל טעון
דווקא אחרי שתי עונות האחרונות עם מכות בכל הרמות(מקצועיות, מנטליות ) קשה לצפות שמכבי פתאום תכבוש את אירופה. כן אפשר לצפות שיעשו מהלכים בכיוון הנכון. העיפו את אמבקווה(משהו שבשבילי הוא לא מובן מאליו), הביאו צוות מקצועי טוב יותר, החתימו כמה שחקנים טובים. סה"כ בראייה שלי מסתמנת קבוצה די מאוזנת. כמובן שנחכה כשהסגל יסגר ונוכל לראות אותם בפעולה. מי שחשב שנראה כאן כוכבים וסגל ללא רבב כשבחוץ יש לך לא מעט קבוצות עם תקציב גבוה משל מכבי כשכולם עושים את המקסימום לבנות את הקבוצה הטובה ביותר,לא קורא נכון את הדברים לפי דעתי.
03 יולי 2016, 23:06
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני חושב שזאת אמירה מאוד קיצונית. בוא לא נשכח שאנחנו אחרי שתי עונות מאוד לא פשוטות עם הרבה חוזים בעיתיים ושינווים שנידרשים להיעשות. אני חושב שבהתחשב המצב, מכבי עשתה עבודה די טובה עד עכשיו.
לתת להם הנחות.
דווקא אחרי שתי עונות האחרונות עם מכות בכל הרמות(מקצועיות, מנטליות ) קשה לצפות שמכבי פתאום תכבוש את אירופה. כן אפשר לצפות שיעשו מהלכים בכיוון הנכון. העיפו את אמבקווה(משהו שבשבילי הוא לא מובן מאליו), הביאו צוות מקצועי טוב יותר, החתימו כמה שחקנים טובים. סה"כ בראייה שלי מסתמנת קבוצה די מאוזנת. כמובן שנחכה כשהסגל יסגר ונוכל לראות אותם בפעולה. מי שחשב שנראה כאן כוכבים וסגל ללא רבב כשבחוץ יש לך לא מעט קבוצות עם תקציב גבוה משל מכבי כשכולם עושים את המקסימום לבנות את הקבוצה הטובה ביותר,לא קורא נכון את הדברים לפי דעתי.
ברור שלא מחכים כאן לטופ של הטופ, אבל אסור לוותר להם בכזאת קלות.
דווקא העונות האחרונות מראות שלמכבי יש כסף, אבל היא משתמשת בו נורא ואיום, ואז היא מתקנת,
ושוב מתקנת, ובהיעדר אנשי מקצוע ראויים, היא גם בוחרת את השחקנים הבזיוניים ביותר שאפשר.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, לא קלטתי כי פשוט לא היית בכיוון.
כשיורשים דירה חייבים לבוא לחוש את הנכס לא?
אם כך אתה עושה לי טובה וחוסך לי נסיעה לאשדוד.
03 יולי 2016, 23:07
my man כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, לא קלטתי כי פשוט לא היית בכיוון.
איזה ירושה?!...אתה גומר את הכסף על החו"ל שלך...
03 יולי 2016, 23:08
yzafrir כתב:כשריאל מביאה את האנטר (שאני די מחבב אגב) במקום איון ומשאירה את תומפקינס (שגם אותו אני די אוהב ) שנכשל שם העונה , אז אני בכלל לא חושב שקוו קידמי שכולל את מילר צירבס אלכסנדר ועוד סנטר הוא כזה גרוע.
נו באמת יוני , עם תקציב כמו של מכבי עם ההגדלה , אתה באמת מצפה לבנות קוו קידמי ברמה של עשירות היבשת?
לא ריאלי בעליל .
מכבי ברמה תקציבית של קבוצה שתאבק על כניסה לטופ 8 .
אם תצליח ( ויש סיכוי לא רע בכלל החתמות כמו ווימס מילר וציברס...), זה יחשב הישג לא רע לדעתי.
אם תשכיל להחתים גארד טוב (ולא משנה אם מדובר הגארד יקר ואיכותי או ההימור שיצליח כמו במקרה רייס) , אז מכבי עוד יכולה להגיע רחוק יותר.