המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:נו באמת. נראה לי שאתם קצת קצרי זיכרון.
אין קשר בין עליית תקרת השכר ב-NBA והסכומים שנשפכים על השחקנים מהדרג העליון והבינוני לבין החבר׳ה שמגיעים מידי שנה מאירופה על תקן שחקנים משלימים ומקבלים בדיוק את אותן שאריות שקיבלו בעבר. שום דבר לא השתנה מהבחינה הזאת.
מספר מקומות העבודה ב-NBA לא השתנה. וכמו שהולכים שחקנים, באים שחקנים.
אין קשר בין עליית תקרת השכר ב-NBA והסכומים שנשפכים על השחקנים מהדרג העליון והבינוני לבין החבר׳ה שמגיעים מידי שנה מאירופה על תקן שחקנים משלימים ומקבלים בדיוק את אותן שאריות שקיבלו בעבר. שום דבר לא השתנה מהבחינה הזאת.
Chen כתב:היום מילר ווימס אמורים לנחות לא?
my man כתב:ביי ביי לעוד מלפפון...
טאריק בלאק חותם בלייקרס על 12.5 מליון דולר לשנתיים..
גל גל כתב:מישהו שמכיר אותו, הוא יכול להצליח במכבי?
כי בולנסיה זה לא עבד כל כך
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מישהו שמכיר אותו, הוא יכול להצליח במכבי?
באייקס שחקן מצויין האמת. אין לו ניסיון ברמות האלה אבל מבחינת כשרון הוא שחקן NBA לכל דבר.
העניין שאם הולכים עליו צריך ללכת עליו באמת, ולתת לו מפתחות כרכז ראשון.
פסנקו גם כן אחלה. סך הכל עשה עבודה טובה גם ביורוליג השנה, אבל הוא לא הצליח לתרגם את הדומיננטיות שלו כמו שעשה בVTB.
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מישהו שמכיר אותו, הוא יכול להצליח במכבי?
באייקס שחקן מצויין האמת. אין לו ניסיון ברמות האלה אבל מבחינת כשרון הוא שחקן NBA לכל דבר.
העניין שאם הולכים עליו צריך ללכת עליו באמת, ולתת לו מפתחות כרכז ראשון.
פסנקו גם כן אחלה. סך הכל עשה עבודה טובה גם ביורוליג השנה, אבל הוא לא הצליח לתרגם את הדומיננטיות שלו כמו שעשה בVTB.
פסנקו ביורוליג ? הוא לא נחתך מקובאן בתחילת העונה ועבר לאיטליה....
ראיתי השבוע כמה משחקים מהעונה האחרונה של קרשיאקה (אחד מהם נגד קובאן ים פסנקו) , ואני מתחזק בדעתי שאייברסון הוא השחקן שיכול להתאים. הוא הרשים אותי כבר בעונה לפני זה בלבוראל...
החציל האצטקי כתב:לסימס יש קצת משחק פייס אפ, יכולת לשים את הכדור על הרצפה ולשחק בעמדה 4.
אני לא רואה את מכבי הולכת על בול עץ כמו אייברסון. זה לא יקרה. גם על האניקט אין מה לדבר.
roy1000 כתב:מה שהשתנה זה שהתקציבים של קבוצות היורוליג גדלו ולכן גם המשכורות עולות. יש גם תחרות הולכת וגוברת מסין שמקפיצה את המחירים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים