מתקרב למכבי: ג'ו אלכסנדר החל בתהליך קבלת אזרחות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מתקרב למכבי: ג'ו אלכסנדר החל בתהליך קבלת אזרחות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2016, 11:11

עדיין מוקדם לדעת מה איכות הסגל המלא אבל הכיוון בהחלט טוב עם מה כשהחתימו עד עכשיו...
בטוח יחתימו עוד גארד אם לא עכשיו אז ממש לפני פתיחת העונה. ברגע שיוגב יתחיל לרוץ הוא כבר יפצע ולא תיהיה ברירה להביא עוד גארד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אנטוניו » 04 יולי 2016, 11:21

רועי 1000מאוכזב כי הוא ציפה להרכב הזה.

ריייס מקל אוחיון
גאודלוק דילייני ריברס
ווימס , ג'ף טיילור לנדסברג
מילר טומפקינס
צירבס רדוליצה שגב.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי roy1000 » 04 יולי 2016, 11:27

אנטוניו כתב:רועי 1000מאוכזב כי הוא ציפה להרכב הזה.

ריייס מקל אוחיון
גאודלוק דילייני ריברס
ווימס , ג'ף טיילור לנדסברג
מילר טומפקינס
צירבס רדוליצה שגב.

אני עדיין לא "מאוכזב" או "לא מאוכזב" וזה לא עניין של שם כזה או אחר. אני יודע שאם מכבי ילכו עם ההרכב המסתמן (בהנחה שרוצ'סטי נשאר או יגיע גארד עלוב אחר) אז מכבי הולכים לעוד עונה של השפלות ותבוסות ביורוליג. זה הכל.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2016, 11:31

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:איך הגעת לשלוש שנים? אתה מודע לעובדה שעברה רק שנה מאז שעזב את אירופה ושעד אז הוא היה הטוב בעמדתו?

שנה וחצי, אבל אתה צודק. זה עדיין לא אומר שמדובר באותו שחקן. יש סיבה שהוא חתם בחצי מחיר ואת זה כנראה שנבין רק בעוד כמה חודשים.

הוא עזב בקיץ שעבר אז לא ברור איך הגעת לשנה וחצי
אם כבר מכבי סגרה איתו אחרי חצי שנה מחוץ לאירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2016, 11:33

לא מבין למה שני הצדדים כבר החליטו איך הסגל יראה ומה יהיה
בינתיים עשו שתי החתמות ענקיות (ווימס ומילר), אחת סבירה (צירבס) ואחת לא נחוצה (סילי)
צריך לראות איך מכבי תשקיע בשתיים-שלוש ההחתמות שנשארו ואז נוכל לערוך מסקנות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 04 יולי 2016, 11:34

ההחתמה הצפויה הזו של אלכסנדר היא בעיקר מיותרת בעייני... זתומרת, על פניו מדובר בפסודו-ישראלי שעשה מספרים דו ספרתיים ביורוליג, ככה שזה לא משהו שאפשר פשוט להתעלם ממנו. והאמת שאם להיות כנה כשהוא היה כאן בפעם הקודמת הרגשתי שאפשר להוציא ממנו יותר ושהוא שחקן עם אפסייד גבוה...

אבל בהתחשב בשחקנים שיש למכבי כרגע אני באמת לא מבין מה הוא ייתן. יש לנו כרגע 8(!!!) ישראלים בכירים בסגל. זה הזוי ומיותר לחלוטין, ולמעשה אם מכבי לא נפטרים מהנדריקס רוצ'סטי ויבזורי ההחתמה של אלכסנדר סוגרת את הסגל... ומדובר בסגל מגוון, אבל בינוני מאוד מאוד.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי yanay21 » 04 יולי 2016, 11:44

קודם כל, צחקתי כל השרשור, תודה לכל המשתתפים.
דבר שני, אני חייב להודות שאני מחבב את אלכסנדר משיקולים שהם לא שיקולי כדורסל, כי יש לו פרצוף של בן אדם סופר סטלן, שלא יודע איפה הוא נמצא, כמו מוזגוב נניח, וזה ממש מצחיק אותי.
מבחינת כדורסל, אני מבואס. אני דווקא חושב שאלכסנדר, בהנחה ויש מערכת נוקשה שמכניסה אותו לתוך שיטה, יכול להיות סבבה של שחקן. הוא אתלט, ויש לו קליעה טובה מחצי מרחק(ונכון שהוא פיספס פה לא מעט כאלו, אבל לדעתי זה בעיקר עניין של בטחון), ואם ילמד לעשות הגנה, יכול גם להיות שומר סביר, כי יש לו מסה.
יחד עם זאת, ברור לי שזה לא יקרה, כי מכבי. אנחנו מאוד אוהבים "לשחרר" את השחקנים ולתת להם להתפתח לבד, לפרוץ, ואז לגזור קופון. עבודה קשה זה ללוזרים, יו נואו.
אז במקרה הזה, אלכסנדר הוא לא החתמה טובה, אבל אני בספק אם הוא ההחתמה הכי גרועה שיכולנו למצוא לעמדה הזו. לא זוכר למי כתבתי את זה אתמול, אבל better the devil you know.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 04 יולי 2016, 11:53

yanay21 כתב:קודם כל, צחקתי כל השרשור, תודה לכל המשתתפים.
דבר שני, אני חייב להודות שאני מחבב את אלכסנדר משיקולים שהם לא שיקולי כדורסל, כי יש לו פרצוף של בן אדם סופר סטלן, שלא יודע איפה הוא נמצא, כמו מוזגוב נניח, וזה ממש מצחיק אותי.
מבחינת כדורסל, אני מבואס. אני דווקא חושב שאלכסנדר, בהנחה ויש מערכת נוקשה שמכניסה אותו לתוך שיטה, יכול להיות סבבה של שחקן. הוא אתלט, ויש לו קליעה טובה מחצי מרחק(ונכון שהוא פיספס פה לא מעט כאלו, אבל לדעתי זה בעיקר עניין של בטחון), ואם ילמד לעשות הגנה, יכול גם להיות שומר סביר, כי יש לו מסה.
יחד עם זאת, ברור לי שזה לא יקרה, כי מכבי. אנחנו מאוד אוהבים "לשחרר" את השחקנים ולתת להם להתפתח לבד, לפרוץ, ואז לגזור קופון. עבודה קשה זה ללוזרים, יו נואו.
אז במקרה הזה, אלכסנדר הוא לא החתמה טובה, אבל אני בספק אם הוא ההחתמה הכי גרועה שיכולנו למצוא לעמדה הזו. לא זוכר למי כתבתי את זה אתמול, אבל better the devil you know.

לי :YMDAYDREAM:
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 יולי 2016, 11:57

טוב. לא באמת חשבתם שיגיעו שני גבוהים זרים, נכון?
אלכסנדר כסוג של מיקרוגל מהספסל שעולה, נותן קצת אינסטנט סקורינג, אחד על אחד בחצי מגרש ופינישר של מתפרצות זה ממש מצויין.
אין לי בעיה עם ההחתמה הזאת. מכבי חייבת גבוה ישראלי נוסף, היא צריכה 4 עם תכונות דומות למה שמביא ג'ו, והיא צריכה 5 נוסף ואיכותי.
בסדר גמור מבחינתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 04 יולי 2016, 12:13

rc4991 כתב:לא מבין למה שני הצדדים כבר החליטו איך הסגל יראה ומה יהיה
בינתיים עשו שתי החתמות ענקיות (ווימס ומילר), אחת סבירה (צירבס) ואחת לא נחוצה (סילי)

נותרה עוד החתמה אחת. סנטר
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי yanay21 » 04 יולי 2016, 12:22

my man כתב:
yanay21 כתב:קודם כל, צחקתי כל השרשור, תודה לכל המשתתפים.

לי :YMDAYDREAM:

הקולוניאליסט שאני הכי אוהב!
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שועל » 04 יולי 2016, 12:26

צ'שר כתב:ההחתמה הצפויה הזו של אלכסנדר היא בעיקר מיותרת בעייני... זתומרת, על פניו מדובר בפסודו-ישראלי שעשה מספרים דו ספרתיים ביורוליג, ככה שזה לא משהו שאפשר פשוט להתעלם ממנו. והאמת שאם להיות כנה כשהוא היה כאן בפעם הקודמת הרגשתי שאפשר להוציא ממנו יותר ושהוא שחקן עם אפסייד גבוה...

אבל בהתחשב בשחקנים שיש למכבי כרגע אני באמת לא מבין מה הוא ייתן. יש לנו כרגע 8(!!!) ישראלים בכירים בסגל. זה הזוי ומיותר לחלוטין, ולמעשה אם מכבי לא נפטרים מהנדריקס רוצ'סטי ויבזורי ההחתמה של אלכסנדר סוגרת את הסגל... ומדובר בסגל מגוון, אבל בינוני מאוד מאוד.

אני מקווה שבעקבות החתמת אלכסנדר לא יחתימו את פניני לעוד עונה. שניהם עדיין לא חתמו. מצד שני פניני יכול להוציא משהו מצירבס.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 יולי 2016, 12:31

פניני השתתף בכינוס של מאמני ושחקני היורוליג. הוא קפטן הקבוצה. הוא חתום.
אלכסנדר זה יופי של רכש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2016, 12:33

שועל כתב:

מת על זה שאתם אומרים משהו בנחרצות
תחכו עד שהסגל יושלם ותראו כמה החתמות יהיו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 04 יולי 2016, 13:04

rc4991 כתב:
שועל כתב:

אני אכן נחרץ. יש למכבי 4 שחקנים עם משכורת של מעל מיליון, מלבד רוצ'סטי שמכבי תצטרך לשלם חלק גדול משכרו.
אם מכבי תחתים עוד סנטר יהיו 12 שחקנים (בלי יבזורי והנדריקס).
בנוסף אין היגיון בהחתמה של סילי אם מחתימים עוד גארד. יש מספיק גארדים מחליפים, ואין סיבה שמכבי תפזר כסף בלי היגיון.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יולי 2016, 13:17

החציל האצטקי כתב:פניני השתתף בכינוס של מאמני ושחקני היורוליג. הוא קפטן הקבוצה. הוא חתום.
אלכסנדר זה יופי של רכש.

נראה לי שעד היום לא הייתה פעם אחת שחשבת ששחקן שמכבי החתימה כבר הוא רכש לא טוב. גם כאלה שלא רצית לפני (מקל נגיד), הפכו לרכש מצוין בשנייה שחתמו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 04 יולי 2016, 13:19

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:פניני השתתף בכינוס של מאמני ושחקני היורוליג. הוא קפטן הקבוצה. הוא חתום.
אלכסנדר זה יופי של רכש.

נראה לי שעד היום לא הייתה פעם אחת שחשבת ששחקן שמכבי החתימה כבר הוא רכש לא טוב. גם כאלה שלא רצית לפני (מקל נגיד), הפכו לרכש מצוין בשנייה שחתמו.

20#_30
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 יולי 2016, 13:27

MTA2311 כתב:
אלכסנדר זה יופי של רכש.

אני פשוט כן מאמין שלשחקנים האלה יש יכולות שאפשר למקסם באימון נכון.

ג'ו אלכסנדר הוא האסל פלייר טוב עם קליעה ואתלטיות. כמחליף אתה יכול להוציא מזה המון.
את מקל אני אמנם לא אוהב, אבל אני כן אוהב את הקונספט שמכבי מביאה את השחקנים הישראלים הכי טובים אליה.
זה תקף גם לגבי אלכסנדר. אפשר להתעלם מהחוק הרוסי עד שאתה מעביר עונת ליגה שלמה עם סילבן המחריד ושגב הנגר. אני לא מסוגל לצפות בזה...

אולימפיאקוס בנו קבוצות פיינל פור אדירות עם שחקני רכש עלובים לא פחות ממה שמכבי מביאה כל שנה.
לקחו תארים עם הסנטר של חולון ועם הגוויות של אייסי לואו וג'וש פאוול.
זה המון עניין של התאמות, הרכבים ואימון נכון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 04 יולי 2016, 13:27

rc4991 כתב:
שועל כתב:

למה אתה מופתע? הבן אדם כבר יודע את זהות העולות להצלבה אז מה יקרה עם הסגל בחודשיים הקרובים זה גרעינים בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2016, 13:27

כתוב שמכבי רוצה עוד שני גבוהים בעלות של 800 לאחד , ועוד גארד כנראה.
אני מניח שאם אחד הגבוהים הוא אלכסנדר, אז ישאר יותר כסף לגבןהה השני. ג'ו הוא שחקן של 350אלף מקסימום....

לגבי עמדת הגארד , קצת לפני שארז "חתם" במכבי , התקשורת דיווחה על הסיכום עם סילי . פיני גרשון נשאל בחמישחות על סילי אז עם חצי קריצה הוא אמר תשאלו את ארז כי הוא מכיר טוב את השחקן. ארז החמיא לשחקן אבל אמר שהוא "חושב" שמכבי הביאו אותו כגארד מחליף...ארז בכל מקרה מכוון להחתמת גארד נוסף (אם זה תלוי בו ...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־12 אורחים