04 יולי 2016, 16:17
toja27 כתב:my man כתב:הדבר היחיד שנותר לי לייחל לו הוא פציעה של סמית' באימונים/משחקי קדם עונה...זה נורא לומר את זה אבל הוא נטל לא נורמלי...
זה אגב מצחיק, כי זה בדיוק הרגע שהוא יהפוך לנטל עם חוזה חתום. אני הייתי מייחל לבריאות שלמה, גם כי מה לעשות זה נעים לייחל למישהו בריאות וגם כי יש לך שחקן זהב בקבוצה.
04 יולי 2016, 16:19
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:הדבר היחיד שנותר לי לייחל לו הוא פציעה של סמית' באימונים/משחקי קדם עונה...זה נורא לומר את זה אבל הוא נטל לא נורמלי...
זה אגב מצחיק, כי זה בדיוק הרגע שהוא יהפוך לנטל עם חוזה חתום. אני הייתי מייחל לבריאות שלמה, גם כי מה לעשות זה נעים לייחל למישהו בריאות וגם כי יש לך שחקן זהב בקבוצה.
בדיוק הפוך! אם הוא יפצע(הוא כרגע טוען שהוא כשיר) אז הביטוח ישלם...
04 יולי 2016, 16:24
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:הדבר היחיד שנותר לי לייחל לו הוא פציעה של סמית' באימונים/משחקי קדם עונה...זה נורא לומר את זה אבל הוא נטל לא נורמלי...
04 יולי 2016, 16:28
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:הדבר היחיד שנותר לי לייחל לו הוא פציעה של סמית' באימונים/משחקי קדם עונה...זה נורא לומר את זה אבל הוא נטל לא נורמלי...
איזה ביטוח...שמענו על הביטוח אחרי עונה של פציעות. ואת מי מכבי לדעתך תביא במקומו? איזה מילסאפ אחד. יש לך כרגע את אחד הסמול פוורדים הטובים באירופה, שמשחק במועדון שנים, שחקן מנוסה עם אופי טוב שמשפיע לטובה על הקבוצה. העונה הוא גם לא צריך לסחוב את מכבי כי יש לו את וימס שפותח לפניו(בדיוק מה שיחלתי עונה שעברה) והוא יתן את הניסיון ואת האקסטרא מהספסל. כולי תקווה שהעונה המקוללת ההיא הסתיימה עם כל הצרות שלה ופתחנו דף חדש העונה. אני מייחל לו בריאות ואושר ושיתן לקבוצה העונה כמו שנתן כל עונה.
04 יולי 2016, 16:31
04 יולי 2016, 16:33
toja27 כתב:אוקיי, הנה מכבי רצה להחתים שחקן כזה באמצע העונה מהדי ליג. רק חכה ותראה.
04 יולי 2016, 17:26
04 יולי 2016, 17:33
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:הדבר היחיד שנותר לי לייחל לו הוא פציעה של סמית' באימונים/משחקי קדם עונה...זה נורא לומר את זה אבל הוא נטל לא נורמלי...
איזה ביטוח...שמענו על הביטוח אחרי עונה של פציעות. ואת מי מכבי לדעתך תביא במקומו? איזה מילסאפ אחד. יש לך כרגע את אחד הסמול פוורדים הטובים באירופה, שמשחק במועדון שנים, שחקן מנוסה עם אופי טוב שמשפיע לטובה על הקבוצה. העונה הוא גם לא צריך לסחוב את מכבי כי יש לו את וימס שפותח לפניו(בדיוק מה שיחלתי עונה שעברה) והוא יתן את הניסיון ואת האקסטרא מהספסל. כולי תקווה שהעונה המקוללת ההיא הסתיימה עם כל הצרות שלה ופתחנו דף חדש העונה. אני מייחל לו בריאות ואושר ושיתן לקבוצה העונה כמו שנתן כל עונה.
04 יולי 2016, 17:34
yzafrir כתב:לגבי סמית' , זה לא עניין של חוסר כבוד . אני מאוד מכבד אותו על מה שעשה עבור המועדון .
אבל בסופו של דבר מדובר בביזנס וזה קצת מרגיש שסמית'מרמה את מכבי כרגע.
זה כבר עונה פלוס שהוא לא ממש כשיר ולא ממש צעיר ובטוח כבר לא אחד הסמולים הטובים באירופה. הזמן לא משחק לטובתו ...
04 יולי 2016, 17:35
rc4991 כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:הדבר היחיד שנותר לי לייחל לו הוא פציעה של סמית' באימונים/משחקי קדם עונה...זה נורא לומר את זה אבל הוא נטל לא נורמלי...
סלח לי אבל ממש לא
גם כשהיה "בשיאו" הוא לא היה מהטובים בעמדתו, חוץ מעונת הטרבל
04 יולי 2016, 17:36
04 יולי 2016, 17:36
ankram כתב:אחרי עונת הטרבל באה עונת פארגו רנדל וסמית' , באותה עונה סמית' היה מהפרוורדים הכי טובים ביורוליג (בין ה 3 המובילים)
04 יולי 2016, 17:37
04 יולי 2016, 17:38
שועל כתב:toja27 כתב:אוקיי, הנה מכבי רצה להחתים שחקן כזה באמצע העונה מהדי ליג. רק חכה ותראה.
ברור. כי החוזה של סמית לא משאיר מקום בתקציב. ולאיזה עמדה? בעמדה 3 אין למכבי בעיה משמעותית. הבעיה היא כעת כשהחוזה של סמית מונע החתמות טובות יותר.
04 יולי 2016, 17:39
rc4991 כתב:רק תחשבו על הדבר הבא - מספיק שמכבי תפצה אותו במיליון וחצי ועדיין היא תחסוך מלא כסף
סמית' הולך לעלות בשנתיים הקרובות לקבוצה 4 מיליון דולר נטו!!! (1.3 לעונה + מס כפול כך ששני מיליון דולר נטו לעונה!!)
איזו החתמה דבילית שנמשיך לבכות עליה עוד שנים
04 יולי 2016, 17:41
Holiday_Armadillo כתב:לפחות ווימס מרוצה
04 יולי 2016, 17:41
ankram כתב:rc4991 כתב:רק תחשבו על הדבר הבא - מספיק שמכבי תפצה אותו במיליון וחצי ועדיין היא תחסוך מלא כסף
סמית' הולך לעלות בשנתיים הקרובות לקבוצה 4 מיליון דולר נטו!!! (1.3 לעונה + מס כפול כך ששני מיליון דולר נטו לעונה!!)
אז שיפצו אותו , או שיפטרו את מי שהחתים אותו , הבחור לא אשם.
04 יולי 2016, 17:42
rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:רק תחשבו על הדבר הבא - מספיק שמכבי תפצה אותו במיליון וחצי ועדיין היא תחסוך מלא כסף
אז שיפצו אותו , או שיפטרו את מי שהחתים אותו , הבחור לא אשם.
מתי אמרתי שהוא אשם?
הוא בסדר גמור, אלה מכבי שדפוקים
04 יולי 2016, 17:54
04 יולי 2016, 18:12