04 יולי 2016, 15:05
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:מה שהשתנה זה שהתקציבים של קבוצות היורוליג גדלו ולכן גם המשכורות עולות. יש גם תחרות הולכת וגוברת מסין שמקפיצה את המחירים.
נכון, הדבר העיקרי שהשתנה מבחינת אירופה בשנים האחרונות הוא השוק הסיני.
העלייה הקיץ במשכורות השחקנים (הבכירים) באירופה היא כאמור כתוצאה ישירה של הגדלת ההכנסות לקבוצות היורוליג (סוג של עליית תקרת השכר האירופאית), אבל זה בעיקר יכול למשוך שחקנים איכותיים יותר (או לפחות לשמור על הרמה הקיימת), כך שההשפעה של הנושא הזה ניכרת יותר בכל הקשור לקבוצות באירופה שאינן משתתפות ביורוליג ובפערים ההולכים וגדלים בהשוואה אליהן.
04 יולי 2016, 15:07
04 יולי 2016, 15:18
roy1000 כתב:רמות שכר זה משהו שזולג מלמעלה. הכסף שנכנס ליורוליג יעלה משכורות בקבוצות היורוליג עצמן, אבל גם בקבוצות יורוקאפ שיתחרו על שחקנים עם קבוצות יורוליג שוליות כמו מכבי. הכסף באירופה עולה וזה צרוף של נסיבות.
04 יולי 2016, 15:53
04 יולי 2016, 15:56
איתי-שגב כתב:רנדולף בריאל.
04 יולי 2016, 16:15
04 יולי 2016, 16:16
אדם כתב:טוב זהו מעכשיו נשארו כל הבררה ופליטי דיליג בשקל וחצי.
כולם או באנביאי או שהבכירים כבר סגרו בקבוצות באירופה.
04 יולי 2016, 16:18
אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:רנדולף בריאל.
מקור?
וזה יותר קשור לתר'ד של אירופה. לפה הוא לא באמת היה מועמד.
04 יולי 2016, 16:20
אדם כתב:טוב זהו מעכשיו נשארו כל הבררה ופליטי דיליג בשקל וחצי.
איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:רנדולף בריאל.
מקור?
טוויטר.
04 יולי 2016, 16:23
אחדשיודע כתב:אדם כתב:טוב זהו מעכשיו נשארו כל הבררה ופליטי דיליג בשקל וחצי.
על פליטי NBA שמעת? רנדולף הגיע לאירופה כאחד כזה, גם ג'סטין המילטון הגיע כאחד כזה.
טובים הולכים וטובים באים.איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:רנדולף בריאל.
מקור?
טוויטר.
מי בטוויטר? קישור?
04 יולי 2016, 16:24
04 יולי 2016, 16:25
אחדשיודע כתב:אדם כתב:טוב זהו מעכשיו נשארו כל הבררה ופליטי דיליג בשקל וחצי.
על פליטי NBA שמעת? רנדולף הגיע לאירופה כאחד כזה, גם ג'סטין המילטון הגיע כאחד כזה.
טובים הולכים וטובים באים.
אתה באמת מאמין לזה?,כן רק אנחנו נביא תמוצלחים ,אתה ראית בשנים האחרונות שדווקא אנחנו אלה שהבאנו את פליטי האנביאי שלך?,לא אודו ולא מילר הם תוצרת מערכת הסקאוטינג שלנו.
זה שיש זה לא קשור למכבי ,מכבי מכירה שצות לא פוטנתיאלים הגיע הזמן שתבין איך צכבי עובדת ההנהלה שלנו היא הנהלת השמות המותגים,אצלנו לא תראה את מיק גימס או את אדאמס לפני פריצה.
פליטי אנביאי שיבואו למכבי אחרי טאיריק בלאק אני לא מכיר,אבל פליטי די ליג אני מכיר ,שמעת על זה?איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:רנדולף בריאל.
מקור?
טוויטר.
מי בטוויטר? קישור?
04 יולי 2016, 16:28
אדם כתב:אחדשיודע כתב:אדם כתב:טוב זהו מעכשיו נשארו כל הבררה ופליטי דיליג בשקל וחצי.
טובים הולכים וטובים באים.
אתה באמת מאמין לזה?,כן רק אנחנו נביא תמוצלחים ,אתה ראית בשנים האחרונות שדווקא אנחנו אלה שהבאנו את פליטי האנביאי שלך?,לא אודו ולא מילר הם תוצרת מערכת הסקאוטינג שלנו.
זה שיש זה לא קשור למכבי ,מכבי מכירה שצות לא פוטנתיאלים הגיע הזמן שתבין איך צכבי עובדת ההנהלה שלנו היא הנהלת השמות המותגים,אצלנו לא תראה את מיק גימס או את אדאמס לפני פריצה.
פליטי אנביאי שיבואו למכבי אחרי טאיריק בלאק אני לא מכיר,אבל פליטי די ליג אני מכיר ,שמעת על זה?
04 יולי 2016, 17:00
04 יולי 2016, 17:14
החציל האצטקי כתב:לסימס יש קצת משחק פייס אפ, יכולת לשים את הכדור על הרצפה ולשחק בעמדה 4.
אני לא רואה את מכבי הולכת על בול עץ כמו אייברסון. זה לא יקרה. גם על האניקט אין מה לדבר.
04 יולי 2016, 17:26
04 יולי 2016, 17:35
04 יולי 2016, 17:43
04 יולי 2016, 19:56
04 יולי 2016, 20:02
איתי-שגב כתב:אז דוראנט לא יבוא...
באסה.