04 יולי 2016, 20:59
my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
שחס וחלילה לא תיחשף לדברים לא צנועים?
04 יולי 2016, 21:03
rc4991 כתב:my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
נשמע עוד יותר מוזר
בטח אתם עושים מזה מין טקס
04 יולי 2016, 21:04
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
הדברים שאתם חושפים פה לאחרונה באמת קצת עוברים את הגבול...
04 יולי 2016, 21:07
04 יולי 2016, 21:08
yanay21 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
סליחה, ולקחת אותה לראות את מכבי זה לא מעשה מגונה? זו התעללות לכל דבר
04 יולי 2016, 21:08
04 יולי 2016, 21:09
שועל כתב:סרחיו רודריגז בסיקסרס
04 יולי 2016, 21:10
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אנחנו לא קוראים פה ביחד...אני מקריין לה תגובות נבחרות...
סליחה, ולקחת אותה לראות את מכבי זה לא מעשה מגונה? זו התעללות לכל דבר
אני חייב להיפגש איתך! זה יהיה קורע!!!
חמישי בלילה גרמניה צרפת?
04 יולי 2016, 21:11
er79 כתב:אוקיי, ה-nba איבדו את זה, והסחורה החמה באירופה נחטפת. שמועות חזקות שרודריגז סגר בפילדפיה לעונה, 8 מליון דולר
04 יולי 2016, 21:12
yanay21 כתב:
מה, הם כבר כבשו את פריז? (זה רפרנס חמוד למלחמת העולם השנייה, תפרגן לי, אתה מורה)
ואני לא כל כך אוהב כדורגל. לא יכול יותר ממחצית רצופה, כל עוד אין שערים. טיול בחברון?ברובע המוסלמי?
04 יולי 2016, 21:16
my man כתב:yanay21 כתב:
מה, הם כבר כבשו את פריז? (זה רפרנס חמוד למלחמת העולם השנייה, תפרגן לי, אתה מורה)
ואני לא כל כך אוהב כדורגל. לא יכול יותר ממחצית רצופה, כל עוד אין שערים. טיול בחברון?ברובע המוסלמי?
Meh
את האמת שאת הרובע המוסלמי אני מכיר די טוב...
מדהים אבל איך אתה מנסה להתחמק...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
Meh
זה יקרה מתישהו, תתאזר בסבלנות! חוץ מזה, עכשיו הצבת לי ציפיות שבהן אני צריך לעמוד. וכשאני צריך להיות מצחיק, זה תמיד מגיע איכשהו לאושוויץ. ולא כולם זורמים עם זה.
איך אתה מכיר את הרובע המוסלמי? אתה חי בהתנחלות של בורגנים
er79 כתב:אם אדאמס לא מצליח להשיג חוזה כל הבכירות באירופה הולכות להסתער עליו. בעיקר הספרדיות שאיבדו את הגארדים שלהם. כנראה בלאט עשה בשכל שמיהר עם וונאמיקר. עכשיו שדיליני ב-nba, רייס מעוגן ברוסיה, אדאמס כנראה לא בכיוון שלנו, זה גם מעלה את הערך של שחקנים כמו גאודלוק. בקיצור, נתקענו עם סילי. שאפו
04 יולי 2016, 21:17
yanay21 כתב:er79 כתב:אם אדאמס לא מצליח להשיג חוזה כל הבכירות באירופה הולכות להסתער עליו. בעיקר הספרדיות שאיבדו את הגארדים שלהם. כנראה בלאט עשה בשכל שמיהר עם וונאמיקר. עכשיו שדיליני ב-nba, רייס מעוגן ברוסיה, אדאמס כנראה לא בכיוון שלנו, זה גם מעלה את הערך של שחקנים כמו גאודלוק. בקיצור, נתקענו עם סילי. שאפו
אבל בוא נודה רגע, שגם אם כל הבית זונות הזה לא היה קורה בNBA, והשוק היה כרגיל, עדיין היינו נתקעים עם סילי.
04 יולי 2016, 21:18
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
Meh
זה יקרה מתישהו, תתאזר בסבלנות! חוץ מזה, עכשיו הצבת לי ציפיות שבהן אני צריך לעמוד. וכשאני צריך להיות מצחיק, זה תמיד מגיע איכשהו לאושוויץ. ולא כולם זורמים עם זה.
איך אתה מכיר את הרובע המוסלמי? אתה חי בהתנחלות של בורגנים
החבר הכי טוב שלי בתיכון גר שם...
04 יולי 2016, 21:18
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:er79 כתב:אם אדאמס לא מצליח להשיג חוזה כל הבכירות באירופה הולכות להסתער עליו. בעיקר הספרדיות שאיבדו את הגארדים שלהם. כנראה בלאט עשה בשכל שמיהר עם וונאמיקר. עכשיו שדיליני ב-nba, רייס מעוגן ברוסיה, אדאמס כנראה לא בכיוון שלנו, זה גם מעלה את הערך של שחקנים כמו גאודלוק. בקיצור, נתקענו עם סילי. שאפו
אבל בוא נודה רגע, שגם אם כל הבית זונות הזה לא היה קורה בNBA, והשוק היה כרגיל, עדיין היינו נתקעים עם סילי.
מכבי מנותקת לחלוטין מכל מה שקורה בשוק העולמי והאירופי
יש שטוענים שהיא מנותקת נטו