המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:".@KDTrey5 winning a title with GSW would be like losing your virginity to a hooker. Congrats! #legacy"
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:".@KDTrey5 winning a title with GSW would be like losing your virginity to a hooker. Congrats! #legacy"
זה כמו ללכת מכות עם גופה ולחגוג שניצחת
זה כמו לנצח בתחרות הטבעות באולסטאר כדורסל נכים
זה כמו להשוות איבר מין גברי עם ילדים בכיתה ג' (עם תוספת של צו הרחקה של 500 מטר מבתי ספר וגנים ציבוריים)
זה כמו להתלהב שאתה מנהל כשאתה עובד באפריקה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:".@KDTrey5 winning a title with GSW would be like losing your virginity to a hooker. Congrats! #legacy"
זה כמו ללכת מכות עם גופה ולחגוג שניצחת
זה כמו לנצח בתחרות הטבעות באולסטאר כדורסל נכים
זה כמו להשוות איבר מין גברי עם ילדים בכיתה ג' (עם תוספת של צו הרחקה של 500 מטר מבתי ספר וגנים ציבוריים)
זה כמו להתלהב שאתה מנהל כשאתה עובד באפריקה
זה כמו לאבד את הבתולין שלך לגופה.
ותכל'ס, אם הילדים האלו באפריקה(למרות שלא חיים שם עד שמגיעים לכיתה ג'), כנראה הפאדיחות על חשבונך.
שמואל1 כתב:דיווח: טים דאנקן נוטה לפרוש. יודיע בימים הקרובים.
שמואל1 כתב:דיווח: טים דאנקן נוטה לפרוש. יודיע בימים הקרובים.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:דיווח: טים דאנקן נוטה לפרוש. יודיע בימים הקרובים.
בסה"כ שמונה שנים אחרי שהוגדר כסוס מת
er79 כתב:ייתכן, אבל קח בחשבון ששחקנים איכותיים שמכבי הייתה מעוניינת בהם היו עולים 1.5 מליון, לאור מה שקרה ב-nba זה מה שידרשו גארדים מהלבל הבינוני כמו באייקס. הם הולכים לשחק על זה יפה להערכתי
jol9 כתב:שמואל1 כתב:דיווח: טים דאנקן נוטה לפרוש. יודיע בימים הקרובים.
בסה"כ שמונה שנים אחרי שהוגדר כסוס מת
yanay21 כתב:ממילא אין מה לעשות העונה, למה לפרוש?:( אם הוא נשאר, יש מצב שאני שם איבר מין גברי על הכול, וטס לראות את הספרס.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ממילא אין מה לעשות העונה, למה לפרוש?:( אם הוא נשאר, יש מצב שאני שם איבר מין גברי על הכול, וטס לראות את הספרס.
שריין לי מקום בטיסה
כל שנה הבטחתי לעצמי שאני אטוס לראות משחק של הספרס לפני שהטריו מתפרק וחלמתי בהקיץ (ות'אמת, לפרקים זה הרגיש כאילו זה ימשך עוד עשור-שניים) אם הוא נשאר אני לא מתמהמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים