המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
אבל היום זה בקושי גרם לי למצמץ
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
אם ווייד חותם אצלנו, העונה הזו עדיין שווה את זה, רק בשביל הקטע.
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
מאמינה שיישאר במיאמי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
מאמינה שיישאר במיאמי
גם אני, הוא נאמן, ומיאמי זה ארגון מצויין. אבל בן אדם יכול לקוות.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
מאמינה שיישאר במיאמי
מיאמי הציעו לו היום 40 מיליון לשנתיים עם אופציית שחקן בעונה השנייה
don't shoot the messenger
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:באמת שבכל יום אחר החתמה של גאסול הייתה מלהיבה אותי כמו שהתנקשויות פוליטיות עושות את זה לפוטין
מאמינה שיישאר במיאמי
מיאמי הציעו לו היום 40 מיליון לשנתיים עם אופציית שחקן בעונה השנייה
don't shoot the messenger
MaccabiTA כתב:רק אני חשבתי על שאק?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:רק אני חשבתי על שאק?
יש מצב שלזה הוא התכוון, ופיספסתי את הפאנץ'.
ההערצה לווייד מעוורת אותי. איך בא לי לראות אותו בספרס, דאמט. סוף סוף יהיה לנו שחקן עם ג'אמפ שוט יפה.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:רק אני חשבתי על שאק?
ההערצה לווייד מעוורת אותי. איך בא לי לראות אותו בספרס, דאמט. סוף סוף יהיה לנו שחקן עם ג'אמפ שוט יפה.
על מאט בונר שמעת?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:רק אני חשבתי על שאק?
על מאט בונר שמעת?
The red mamba!!!!!!!
yanay21 כתב:אם הוא חותם בספרס(ברור שלא, סתם זיוני שכל של לילה, כי אני לא הולך לישון היום), אתה עדיין טס לראות משחק?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אם הוא חותם בספרס(ברור שלא, סתם זיוני שכל של לילה, כי אני לא הולך לישון היום), אתה עדיין טס לראות משחק?
לחלוטין
אני שוקל ברצינות לטוס בלי קשר למה מי מו אבל אני חושב שבאמת ישבר לי קצת הלב אם אני לא אזכה לראות את טימי משחק בלייב
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אם הוא חותם בספרס(ברור שלא, סתם זיוני שכל של לילה, כי אני לא הולך לישון היום), אתה עדיין טס לראות משחק?
לחלוטין
אני שוקל ברצינות לטוס בלי קשר למה מי מו אבל אני חושב שבאמת ישבר לי קצת הלב אם אני לא אזכה לראות את טימי משחק בלייב
אני אמות מבפנים, כל כך אוהב את השחקן הזה.
וכשאני חושב על זה, נראה לי גם אני אטוס בכל מקרה, אלו עדיין הספרס, ומאנו יפרוש בשנה הבאה. לא יפתיע אותי אם גם טוני. ואם, איכשהו, אני אצליח להצטלם עם פופ, אני מת עם חיוך שנייה אחרי. עכשיו השאלה המעניינת, האם ללכת על משחק ברמה גבוהה, ולהתאבד כשמפסידים, או לכוון על משחק מול פילדלפיה?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אם הוא חותם בספרס(ברור שלא, סתם זיוני שכל של לילה, כי אני לא הולך לישון היום), אתה עדיין טס לראות משחק?
לחלוטין
אני אמות מבפנים, כל כך אוהב את השחקן הזה.
וכשאני חושב על זה, נראה לי גם אני אטוס בכל מקרה, אלו עדיין הספרס, ומאנו יפרוש בשנה הבאה. לא יפתיע אותי אם גם טוני. ואם, איכשהו, אני אצליח להצטלם עם פופ, אני מת עם חיוך שנייה אחרי. עכשיו השאלה המעניינת, האם ללכת על משחק ברמה גבוהה, ולהתאבד כשמפסידים, או לכוון על משחק מול פילדלפיה?
ואז להתאבד כשתפסידו לפילי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־12 אורחים