המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מי שראה היום את הטורניר הקדם אולימפי בערוצים 57 ו 58, אולי הבין סופסוף למה ראדולייצה הוא לא שחקן לקבוצה רצינית. הבן אדם עשה 5 עבירות ב 06:13 דקות משחק! כל חמשת העבירות שלו הוא עשה על שחקן אחד - סנטר נבחרת פורטו-ריקו פטר ראמוס (Peter RAMOS)
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי שראה היום את הטורניר הקדם אולימפי בערוצים 57 ו 58, אולי הבין סופסוף למה ראדולייצה הוא לא שחקן לקבוצה רצינית. הבן אדם עשה 5 עבירות ב 06:13 דקות משחק! כל חמשת העבירות שלו הוא עשה על שחקן אחד - סנטר נבחרת פורטו-ריקו פטר ראמוס (Peter RAMOS)
היה פעם סנטר גבוה עם משקפיים..נראה לי גם מקוסטה ריקה או איפשהו במרכז/דרום אמריקה
מה השם? סנטוס? דניאל? משהו? אני קרובה?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי שראה היום את הטורניר הקדם אולימפי בערוצים 57 ו 58, אולי הבין סופסוף למה ראדולייצה הוא לא שחקן לקבוצה רצינית. הבן אדם עשה 5 עבירות ב 06:13 דקות משחק! כל חמשת העבירות שלו הוא עשה על שחקן אחד - סנטר נבחרת פורטו-ריקו פטר ראמוס (Peter RAMOS)
היה פעם סנטר גבוה עם משקפיים..נראה לי גם מקוסטה ריקה או איפשהו במרכז/דרום אמריקה
דניאל סנטיאגו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי שראה היום את הטורניר הקדם אולימפי בערוצים 57 ו 58, אולי הבין סופסוף למה ראדולייצה הוא לא שחקן לקבוצה רצינית. הבן אדם עשה 5 עבירות ב 06:13 דקות משחק! כל חמשת העבירות שלו הוא עשה על שחקן אחד - סנטר נבחרת פורטו-ריקו פטר ראמוס (Peter RAMOS)
דניאל סנטיאגו
היית זוכר את זה אם לא היית נכשל בבדיקת סמים כרגע?
הוא עדיין משחק ד''א, בגיל 40
felix_r כתב:אני מחבב את רודריג בובואה, אבל אני לא הצלחתי להבין למה הוא לא יציב. הוא יכול לדפוק משחק של 20 נקודות, ובאותה המידה יכול לעשות משחק של 4-5 נקודות. פשוט לא מבין את זה. אולי הוא מזלזל כמו דונטה סמית'?
roy1000 כתב:felix_r כתב:אני מחבב את רודריג בובואה, אבל אני לא הצלחתי להבין למה הוא לא יציב. הוא יכול לדפוק משחק של 20 נקודות, ובאותה המידה יכול לעשות משחק של 4-5 נקודות. פשוט לא מבין את זה. אולי הוא מזלזל כמו דונטה סמית'?
הוא שחקן יותר גמור מדווין סמית'.
roy1000 כתב:כן. פציעות. זה שחקן עם גליון רפואי כאורך הגלות. מהבחינה הזו דווקא מתאים למכבי.
rc4991 כתב:בבואה היה מעולה ב-nba אבל מאז הוא לא עשה שום דבר מיוחד
החציל האצטקי כתב:ריצ'רד האוול זה פרוספקט מעניין. הוא סנטר שבנוי לליגה שלנו בצורה מושלמת.
יש לציין כי על פי התקנה החדש, מתאזרח יחשב לישראלי רק מעונתו השנייה בישראל, אך בשל העובדה שהאוול שיחק אשתקד כזר, לאחר שיתחתן הוא יוכל להציע את עצמו כישראלי כבר לעונה הקרובה.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:בבואה היה מעולה ב-nba אבל מאז הוא לא עשה שום דבר מיוחד
סבל מפציעות קשות ומאז הוא לא אותו שחקן. לא סתם הוא משחק בשטרסבורג.
אחדשיודע כתב:יש לציין כי על פי התקנה החדש, מתאזרח יחשב לישראלי רק מעונתו השנייה בישראל, אך בשל העובדה שהאוול שיחק אשתקד כזר, לאחר שיתחתן הוא יוכל להציע את עצמו כישראלי כבר לעונה הקרובה.
מקצועיות וגלדסטון, לא משהו שהולך ביחד. האיש חסר מושג.
ankram כתב:אם כבר מאזרחים , אין צורך באלכסנדר.....
ריצ'רד האוול צפוי לקבל אזרחות בשנה הבאה.
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=218826
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים