המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אם הקבוצה שתחתים את ראס מעוניינת באליפות, כואב הלב עליהם (וברור, שבעקבות האמירה הזו, הוא חותם מחר בספרס לעשרים שנה)
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אם הקבוצה שתחתים את ראס מעוניינת באליפות, כואב הלב עליהם (וברור, שבעקבות האמירה הזו, הוא חותם מחר בספרס לעשרים שנה)
ווייד, ווסטברוק... מי עוד?![]()
נוביצקי לשנתיים נוספו בדאלאס עבור 40 מיליון דולר.
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אם הקבוצה שתחתים את ראס מעוניינת באליפות, כואב הלב עליהם (וברור, שבעקבות האמירה הזו, הוא חותם מחר בספרס לעשרים שנה)
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אם הקבוצה שתחתים את ראס מעוניינת באליפות, כואב הלב עליהם (וברור, שבעקבות האמירה הזו, הוא חותם מחר בספרס לעשרים שנה)
בינתיים אף שחקן, כולל סופרסטאר כמו דוראנט לא חתם על חוזה מופרך והזוי כמו זה של קונלי
(ואני יודע שאלה חוזי המקסימום שלהם).
מעניין האם תהיה עסקה יותר מופרכת מזאת עד תחילת העונה.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אם הקבוצה שתחתים את ראס מעוניינת באליפות, כואב הלב עליהם (וברור, שבעקבות האמירה הזו, הוא חותם מחר בספרס לעשרים שנה)
בינתיים אף שחקן, כולל סופרסטאר כמו דוראנט לא חתם על חוזה מופרך והזוי כמו זה של קונלי
(ואני יודע שאלה חוזי המקסימום שלהם).
מעניין האם תהיה עסקה יותר מופרכת מזאת עד תחילת העונה.
אף סופרסטאר לא יחתום הקיץ על חוזה ארוך טווח, מהסיבה הפשוטה שהתקרה תגיע לשיאה רק החל מהעונה הבאה.
וספציפית לגבי דוראנט - גולדן סטייט לא מחזיקה עליו ב-"זכויות בירד" (שחקן שנמצא לפחות 3 שנים ברציפות במועדון) או "זכויות בירד מוקדמות" (שנתיים ברציפות במועדון), כך שהמשכורת יכולה לעלות רק ב-4.5% (לעומת 7.5% בשני המקרים האחרים שציינתי) מעונה לעונה. לכן סביר שיחכה לפחות לקיץ הבא (במקרה שההסכם בין הליגה לשחקנים יתעדכן) או לקיץ שלאחר מכן.
הם יקבלו יותר מקונלי, אל תדאג להם.
חוץ מזה, יש חוזים לא פחות מופרכים מאלו של קונלי. החוזה של בארנס הוא אחד מהם.
סתם נפלת עליו.
שמואל1 כתב:שמועות על איחוד בין וייד ולברון.
Holiday_Armadillo כתב:מוזגוב..
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:מוזגוב..
נואה... יש לא מעט שחקנים עם חוזים הזויים.
סתם הוא פותח עיניים על קונלי.
yanay21 כתב:אם ווייד מגיע לקאבס, יהיה מצ' אפ של ווייד, לברון, אירווינג, מול קרי, תומפסון, דוראנט וגרין. פחד אלוהים.
Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:אם ווייד מגיע לקאבס, יהיה מצ' אפ של ווייד, לברון, אירווינג, מול קרי, תומפסון, דוראנט וגרין. פחד אלוהים.
גם אם וויד מגיע (וסביר להניח שקווין לאב עוזב) אני עדיין שם את הכסף על גולדן סטייט.
אולי וויד של לפני שלוש שנים היה מצליח ליצור טריו חזק נגד גולדן סטייט המפלצתית.
Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:אם ווייד מגיע לקאבס, יהיה מצ' אפ של ווייד, לברון, אירווינג, מול קרי, תומפסון, דוראנט וגרין. פחד אלוהים.
גם אם וויד מגיע (וסביר להניח שקווין לאב עוזב) אני עדיין שם את הכסף על גולדן סטייט.
אולי וויד של לפני שלוש שנים היה מצליח ליצור טריו חזק נגד גולדן סטייט המפלצתית.
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:מוזגוב..
נואה... יש לא מעט שחקנים עם חוזים הזויים.
סתם הוא פותח עיניים על קונלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים