03 יולי 2016, 20:40
jol9 כתב:פעם אחת לנסיעה שלנו וחצי פעם בשביל להביא מהנתב"ג את העלוקה התורנית שבאה
להתנחל בדירה של אמא שלי, רק כי היא הכירה אותה בבית ספר אקראי בסנט פטרבורג לפני 45 שנה.
03 יולי 2016, 20:42
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:פעם אחת לנסיעה שלנו וחצי פעם בשביל להביא מהנתב"ג את העלוקה התורנית שבאה
להתנחל בדירה של אמא שלי, רק כי היא הכירה אותה בבית ספר אקראי בסנט פטרבורג לפני 45 שנה.
אה..זה לא נחשב
זה כמו שחציל ניסה לשכנע אותנו שהוא טס לחו''ל כי הוא היה בקפריסין
לא נחשב
04 יולי 2016, 07:00
jol9 כתב:ניו יורק זה חלום...
עוד לא הייתי בארה"ב, למרות שהיתה לי הזדמנות או שניים לנסוע מהעבודה.
04 יולי 2016, 13:50
roy1000 כתב:jol9 כתב:ניו יורק זה חלום...
עוד לא הייתי בארה"ב, למרות שהיתה לי הזדמנות או שניים לנסוע מהעבודה.
אתה מדהים אותי כל פעם מחדש. נוסע לערים אפורות ומשעממות כמו מינכן, אבל בניו יורק עוד לא היית...
במקום עוד איזו עיירה שכוחת אל בסקוטלנד, לא חשבת לבקר בניו יורק?
 05 יולי 2016, 16:57
05 יולי 2016, 17:08
Holiday_Armadillo כתב:אם חושבים על זה בצורה הכי הגיונית ושקולה, בלי להתייחס לסיפורי ההפחדות שמן הסתם בוחרים אירועים בקפידה - אני צריכה לחשוש מלדבר עברית בגרמניה? כי עם כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר ויותר
כן מרגיש שמשהו השתנה כי לפני שנתיים-שלוש לא הייתי שואלת את זה בכלל
05 יולי 2016, 17:09
Holiday_Armadillo כתב:אם חושבים על זה בצורה הכי הגיונית ושקולה, בלי להתייחס לסיפורי ההפחדות שמן הסתם בוחרים אירועים בקפידה - אני צריכה לחשוש מלדבר עברית בגרמניה? כי עם כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר ויותר
05 יולי 2016, 17:22
05 יולי 2016, 17:26
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חושבים על זה בצורה הכי הגיונית ושקולה, בלי להתייחס לסיפורי ההפחדות שמן הסתם בוחרים אירועים בקפידה - אני צריכה לחשוש מלדבר עברית בגרמניה? כי עם כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר ויותר
לא
05 יולי 2016, 17:27
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חושבים על זה בצורה הכי הגיונית ושקולה, בלי להתייחס לסיפורי ההפחדות שמן הסתם בוחרים אירועים בקפידה - אני צריכה לחשוש מלדבר עברית בגרמניה? כי עם כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר ויותר
לא
אם דעאש מסמנים אותי בגלל העברית אני מאשימה אותך
05 יולי 2016, 17:40
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חושבים על זה בצורה הכי הגיונית ושקולה, בלי להתייחס לסיפורי ההפחדות שמן הסתם בוחרים אירועים בקפידה - אני צריכה לחשוש מלדבר עברית בגרמניה? כי עם כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר ויותר
לא
05 יולי 2016, 18:54
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חושבים על זה בצורה הכי הגיונית ושקולה, בלי להתייחס לסיפורי ההפחדות שמן הסתם בוחרים אירועים בקפידה - אני צריכה לחשוש מלדבר עברית בגרמניה? כי עם כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר ויותר
לא
יש להם סיבות יותר טובות להתנקש בך
05 יולי 2016, 19:09
05 יולי 2016, 19:29
05 יולי 2016, 19:31
MaccabiTA כתב:לא מרגיש פחד לדבר עברית בכל מקום באירופה (או מדינה ספציפית שהייתי בה) אבל לחלוטין יש מקומות (שכונות עם נוכחות מוסלמית מוגברת) או סיטואציות (תחנות רכבת, עם נוכחות מוסלמית מוגברת) שנמנעתי מלהבליט את העניין יותר מדי
לרוב הם בטוחים שאני ערבי וזורקים ברכה בערבית
05 יולי 2016, 19:33
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:לא מרגיש פחד לדבר עברית בכל מקום באירופה (או מדינה ספציפית שהייתי בה) אבל לחלוטין יש מקומות (שכונות עם נוכחות מוסלמית מוגברת) או סיטואציות (תחנות רכבת, עם נוכחות מוסלמית מוגברת) שנמנעתי מלהבליט את העניין יותר מדי
פגשתי בברלין מישהו מעזה. היה לו מיינד פאק רציני כשדיברתי איתו בערבית. חשב ששלחו את המוסד להתנקש בו.
05 יולי 2016, 19:35

05 יולי 2016, 19:52
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:לא מרגיש פחד לדבר עברית בכל מקום באירופה (או מדינה ספציפית שהייתי בה) אבל לחלוטין יש מקומות (שכונות עם נוכחות מוסלמית מוגברת) או סיטואציות (תחנות רכבת, עם נוכחות מוסלמית מוגברת) שנמנעתי מלהבליט את העניין יותר מדי
פגשתי בברלין מישהו מעזה. היה לו מיינד פאק רציני כשדיברתי איתו בערבית. חשב ששלחו את המוסד להתנקש בו.
05 יולי 2016, 20:13
05 יולי 2016, 21:04
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:לא מרגיש פחד לדבר עברית בכל מקום באירופה (או מדינה ספציפית שהייתי בה) אבל לחלוטין יש מקומות (שכונות עם נוכחות מוסלמית מוגברת) או סיטואציות (תחנות רכבת, עם נוכחות מוסלמית מוגברת) שנמנעתי מלהבליט את העניין יותר מדי
זה היה כזה רחוק מהאמת?