ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA - פיצוץ בשיחות, סכנה לביטול עונה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2011, 19:52

rc4991 כתב:
קודי כתב:הפתעה, הפתעה: מסתבר שהחל מאתמול מתקיים מו״מ חשאי בין הליגה לבין השחקנים בנסיון לסגור הסכם עד סוף השבוע הקרוב ולהתחיל את הליגה לפני חג המולד.

אני מקווה שזה נכון,לא בא לי לסמן איקס על העונה הזאת

דווקא תוכל לסמן איקס על העונה אם עונת ה-NBA תבוטל..לא ההפך..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 נובמבר 2011, 19:54

לדעתי בשני המקרים. כבר הסברנו מדוע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2011, 19:58

yarinsaky כתב:לדעתי בשני המקרים. כבר הסברנו מדוע.

אם השביתה נגמרת שחקנים כמו איליאסובה,פקוביץ',רודי,איבאקה,גלינארי וכו' עוזבים ושחקנים כמו נוביצקי,הווארד,דוראנט וכו' לא מגיעים..
הנזק שייגרם לנו מעזיבתו של פארמר לא יהיה עצום כמו הנזק שייגרם אם פארמר יישאר וכל מי שהזכרתי יישאר+יגיע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 נובמבר 2011, 20:01

לא יודע, כבר דיסקסנו את זה היום. לוקח זמן לשחקנים להיכנס לכשור בקבוצות אירופאיות, זה לא קורה מהיום למחר. ראי מקרה וויליאמס בטורקיה.

לעומת זאת, אני כמעט בטוח שמכבי תתקשה מאוד מאוד למצוא תחליף ראוי לפארמר שיכנס לעננינים מהר ובצורה יעילה. היא תישאר קבוצה מאוד פגיעה למשך טווח די ארוך . קבוצה שמתקשה לקלוע 75 או 80 נקודות באירופה.

כן, נכון להיות אני מעדיף שפארמר ישאר כל העונה ולא נהפוך לקבוצה בינונית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2011, 20:02

yarinsaky כתב:לא יודע, כבר דיסקסנו את זה היום. לוקח זמן לשחקנים להיכנס לכשור בקבוצות אירופאיות, זה לא קורה מהיום למחר. ראי מקרה וויליאמס בטורקיה.

לעומת זאת, אני כמעט בטוח שמכבי תתקשה מאוד מאוד למצוא תחליף ראוי לפארמר שיכנס לעננינים מהר ובצורה יעילה. היא תישאר קבוצה מאוד פגיעה למשך טווח די ארוך . קבוצה שמתקשה לקלוע 75 או 80 נקודות באירופה.

כן, נכון להיות אני מעדיף שפארמר ישאר כל העונה ולא נהפוך לקבוצה בינונית.

עדיף שהשחקן הזה יגיע בפגרה..אם שמעון יכול לסדר את זה זה יהיה מצוין..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 נובמבר 2011, 20:04

בסדר, אבל ראינו בעבר איזה שחקנים " מפוארים" מגיעים בפגרות של מכבי וכמה " מהר " הם משתלבים :neutral
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2011, 20:05

yarinsaky כתב:בסדר, אבל ראינו בעבר איזה שחקנים מגיעים בפגרות של מכבי וכמה מהר הם משתלבים .. :neutral

אתה לא יכול להשוות..
שחקנים שיגיעו למכבי עכשיו הם שחקנים שהיו יכולים להגיע בקיץ ופשוט לא נחתכו ממחנות כי לא היו מחנות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 נובמבר 2011, 20:06

בסדר, גם שחקן טוב לא נכנס כל כך מהר לעניינים במכבי, ההיסטוריה פשוט נגדו. זה לא קרה אף פעם ששחקן שהגיע באמצע העונה למכבי והיה גורם משמעותי.
תאמיני לי, אני זוכר את כולם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2011, 20:08

yarinsaky כתב:בסדר, גם שחקן טוב לא נכנס כל כך מהר לעניינים במכבי, ההיסטוריה פשוט נגדו. זה לא קרה אף פעם ששחקן שהגיע באמצע העונה למכבי והיה גורם משמעותי.
תאמיני לי, אני זוכר את כולם.

אני לא התווכחתי איתך על מה שחקנים עשו כשהם הגיעו באמצע,אני התווכחתי איתך על טיב השחקנים שהגיעו עד עכשיו בפגרה ומה השוני בין המקרים..
אני גם חושבת שייקח לשחקן זמן..אבל זה עדיף על כלום :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 נובמבר 2011, 20:10

כן, ברור שעדיף על כלום. אולי פרקינס בריא שיכנס יותר מהר מאחרים לעניינים בגלל שהוא מכיר את מכבי, אבל צריכים כאן סוג של נס. לא הכי מאמין בזה.

על זה נאמר, אוי לי מיוצרי ואוי לי מיצרי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2011, 21:32

Holiday_Armadillo כתב:

אם השביתה נגמרת שחקנים כמו איליאסובה,פקוביץ',רודי,איבאקה,גלינארי וכו' עוזבים ושחקנים כמו נוביצקי,הווארד,דוראנט וכו' לא מגיעים..
הנזק שייגרם לנו מעזיבתו של פארמר לא יהיה עצום כמו הנזק שייגרם אם פארמר יישאר וכל מי שהזכרתי יישאר+יגיע..

את בטוחה? אני לא.
ראינו איך מכבי נראתה בשבוע האחרון בלי פארמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 נובמבר 2011, 21:59

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את בטוחה? אני לא.

אני דווקא כן בטוח. אני לא חושב שהיכולת הזאת משקפת. עם לאנגפורד קצת יותר בעניינים, עם פאפאס שיקבל יותר דקות (ואוחיון פחות), ואולי גם פרקינס, יהיה נזק, אבל הפערים יהיו קטנים יותר מאשר הפערים שיהיו עם פארמר וכספי מול כוכבי NBA
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2011, 22:17

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את בטוחה? אני לא.

אני דווקא כן בטוח. אני לא חושב שהיכולת הזאת משקפת. עם לאנגפורד קצת יותר בעניינים, עם פאפאס שיקבל יותר דקות (ואוחיון פחות), ואולי גם פרקינס, יהיה נזק, אבל הפערים יהיו קטנים יותר מאשר הפערים שיהיו עם פארמר וכספי מול כוכבי NBA

בוא נעשה השוואה:

עובדות:
1 - פארמר הוא השחקן הכי חשוב במכבי. הוא מה שנקרא - ברומטר קלאסי. מכבי התקשתה ברוב המשחקים בהם לא שיחק, היה מוגבל או שהיה רע.
מנגד, כשהוא היה מצויין או סתם טוב, מכבי עשתה כמה ניצחונות גדולים.
2 - כספי יגיע למכבי בינואר. אין הרבה שיתווכחו על העובדה שכספי שחקן טוב יותר מסמית' ומפניני.
3 - אף אחד בקו האחורי של מכבי לא פוגע, פרט לפארמר

הנחות:
1 - לאנגפורד יתחבר לקבוצה ויהפוך להיות שחקן דומיננטי ומשמעותי
2 - פאפאס יעלה את הרמה שלו ויישחק בכל משחק כמו ששיחק מול מילאנו
3 - פרקינס יחתום ויהיה חלק משמעותי בקבוצה
4 - כוכבי על בNBA יגיעו ויחזקו את כל היריבות של מכבי

איך שזה נראה לי, אתה מסתמך רק על הנחות, גם אם חלקן סבירות, ומתעלם מהעובדות.
אני בכלל לא בטוח שאם השביתה תתממש, אנחנו נראה נהירה של כוכבי על מהNBA לקבוצות הבכירות שמתחרות ישירות מול מכבי.
אני בינתיים לא רואה אף כוכב NBA שמשחק בקבוצת יורוליג רצינית (למעט קירילנקו, שהוא לא נחשב לכוכב NBA גדול).
אני עוד פחות בטוח שלאנגפורד ופאפאס יוכלו להביא את מכבי למשהו רציני ביורוליג, בלי שחקן דומיננטי ומוביל כמו פארמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 נובמבר 2011, 22:31

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את בטוחה? אני לא.

בוא נעשה השוואה:

עובדות:
1 - פארמר הוא השחקן הכי חשוב במכבי. הוא מה שנקרא - ברומטר קלאסי. מכבי התקשתה ברוב המשחקים בהם לא שיחק, היה מוגבל או שהיה רע.
מנגד, כשהוא היה מצויין או סתם טוב, מכבי עשתה כמה ניצחונות גדולים.
2 - כספי יגיע למכבי בינואר. אין הרבה שיתווכחו על העובדה שכספי שחקן טוב יותר מסמית' ומפניני.
3 - אף אחד בקו האחורי של מכבי לא פוגע, פרט לפארמר

הנחות:
1 - לאנגפורד יתחבר לקבוצה ויהפוך להיות שחקן דומיננטי ומשמעותי
2 - פאפאס יעלה את הרמה שלו ויישחק בכל משחק כמו ששיחק מול מילאנו
3 - פרקינס יחתום ויהיה חלק משמעותי בקבוצה
4 - כוכבי על בNBA יגיעו ויחזקו את כל היריבות של מכבי

איך שזה נראה לי, אתה מסתמך רק על הנחות, גם אם חלקן סבירות, ומתעלם מהעובדות.
אני בכלל לא בטוח שאם השביתה תתממש, אנחנו נראה נהירה של כוכבי על מהNBA לקבוצות הבכירות שמתחרות ישירות מול מכבי.
אני בינתיים לא רואה אף כוכב NBA שמשחק בקבוצת יורוליג רצינית (למעט קירילנקו, שהוא לא נחשב לכוכב NBA גדול).
אני עוד פחות בטוח שלאנגפורד ופאפאס יוכלו להביא את מכבי למשהו רציני ביורוליג, בלי שחקן דומיננטי ומוביל כמו פארמר.

קודם כל, אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שפאפאס ישחק כמו מול מילאנו כל משחק? אני חזרתי ואמרתי שהוא שחקן טוב, ויכול לתרום, אבל גם אחרי המשחק מול מילאנו אמרתי בפירוש שאני בטוח שהוא לא ישחק ככה כל העונה. אבל את התרומה שלו הוא יתן
אמרתי שפרקינס יהיה חלק משמעותי? לא. אם הוא יחזור ויראה יכולת סבירה, גם אם יתן 10 דקות של מלחמה ואתלטיות (או מה שנשאר ממנה) זה בסדר. אוחיון ופאפאס יסגרו את שאר הדקות בעמדה 1, ולאנגפורד עם כמה דקות מסמית' ואולי בורשטיין במקרים נואשים יסגרו את העמדה 2.
אז אל תכניס לי מילים לפה סתם
לגבי השאר, אתה אומר שמכבי נראתה רע בלי פארמר. זה נכון, אבל זה לא משקף. אם מסתכלים לעומק, זה לא הסיבה היחידה. גם סופו לא פוגע, ופניני וסמית' נראים רע מאוד בהתקפה, ולאנגפורד לא מחובר, ואוחיון מקבל ים של דקות, וג'יימס פצוע, וסופו וסמית' היו חולים, וכו' וכו'..
זה נכון שהוא משדרג את מכבי, אבל עם הקבוצה תתאחד ותגבש את ההרכב, אפשר להסתדר גם בלעדיו.
לגבי כוכבי הNBA, זה ממש לא הנחה. נובציקי אמר שהוא יחזור לאירופה בוודאות אם לא תיהיה עונה. כנ"ל הגאסולים. האוורד אמר שהוא ככל הנראה ימצא קבוצה חלופית, וגם וויד. ודוראנט גם דיבר על זה, ויכול מאוד ליהיות ששחקנים אירופאים כמו טורקוגלו, בארניאני, וכו' יחזרו לאירופה (זה כן הנחה, אבל זה קרוב לוודאי יקרה), ואל תשכח את השחקנים הנוכחיים כמו קירי, גאלינרי, רודי, איבקה, איליאסבוה, וכו', שמשדרגים מאוד את הקבוצות שלהם.
סך הכל, לדעתי אין למכבי סיכוי אם לא תיהיה עונה. זה אומר שניהיה פייבוריטים אם פארמר יעזוב? לא. אבל הסיכויים יגדלו, כמו מול סטארים כאלה, אין כמעט סיכוי
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2011, 23:03

asafb96 כתב:לגבי השאר, אתה אומר שמכבי נראתה רע בלי פארמר. זה נכון, אבל זה לא משקף. אם מסתכלים לעומק, זה לא הסיבה היחידה. גם סופו לא פוגע, ופניני וסמית' נראים רע מאוד בהתקפה, ולאנגפורד לא מחובר, ואוחיון מקבל ים של דקות, וג'יימס פצוע, וסופו וסמית' היו חולים, וכו' וכו'..
זה נכון שהוא משדרג את מכבי, אבל עם הקבוצה תתאחד ותגבש את ההרכב, אפשר להסתדר גם בלעדיו.

עובדתית, אני לא זוכר אפילו משחק אחד שמכבי הסתדרה בלי פארמר. זה לא שמכבי פחות טובה בלעדיו, זה הבדל של יום ולילה. יכול להיות, ונקווה, ששחקנים אחרים ישתפרו ויכסו על הפער. כרגע, מכבי נראית כמו קבוצת יורוקאפ בלי פארמר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2011, 23:20

asafb96 כתב:קודם כל, אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שפאפאס ישחק כמו מול מילאנו כל משחק? אני חזרתי ואמרתי שהוא שחקן טוב, ויכול לתרום, אבל גם אחרי המשחק מול מילאנו אמרתי בפירוש שאני בטוח שהוא לא ישחק ככה כל העונה. אבל את התרומה שלו הוא יתן
אמרתי שפרקינס יהיה חלק משמעותי? לא. אם הוא יחזור ויראה יכולת סבירה, גם אם יתן 10 דקות של מלחמה ואתלטיות (או מה שנשאר ממנה) זה בסדר. אוחיון ופאפאס יסגרו את שאר הדקות בעמדה 1, ולאנגפורד עם כמה דקות מסמית' ואולי בורשטיין במקרים נואשים יסגרו את העמדה 2.
לגבי השאר, אתה אומר שמכבי נראתה רע בלי פארמר. זה נכון, אבל זה לא משקף. אם מסתכלים לעומק, זה לא הסיבה היחידה. גם סופו לא פוגע, ופניני וסמית' נראים רע מאוד בהתקפה, ולאנגפורד לא מחובר, ואוחיון מקבל ים של דקות, וג'יימס פצוע, וסופו וסמית' היו חולים, וכו' וכו'..
לגבי כוכבי הNBA, זה ממש לא הנחה. נובציקי אמר שהוא יחזור לאירופה בוודאות אם לא תיהיה עונה. כנ"ל הגאסולים. האוורד אמר שהוא ככל הנראה ימצא קבוצה חלופית, וגם וויד. ודוראנט גם דיבר על זה, ויכול מאוד ליהיות ששחקנים אירופאים כמו טורקוגלו, בארניאני, וכו' יחזרו לאירופה (זה כן הנחה, אבל זה קרוב לוודאי יקרה), ואל תשכח את השחקנים הנוכחיים כמו קירי, גאלינרי, רודי, איבקה, איליאסבוה, וכו', שמשדרגים מאוד את הקבוצות שלהם.
סך הכל, לדעתי אין למכבי סיכוי אם לא תיהיה עונה. זה אומר שניהיה פייבוריטים אם פארמר יעזוב? לא. אבל הסיכויים יגדלו, כמו מול סטארים כאלה, אין כמעט סיכוי

לא הכנסתי לך מילים לפה, אלא פשוט חידדתי את מה שאתה אומר. 10 דקות של פרקינס, ומשחק אחד טוב של פאפאס מתוך 5, זה לא מספיק טוב.
אם אתה רוצה שחסרונו של פארמר לא יורגש, אתה צריך את פאפאס טוב ברוב המשחקים, ואת פרקינס חוזר לכושר סביר פלוס.

אין דבר כזה "10 דקות של מלחמה ואתלטיות". אתה לא יכול להחליף כוכב ושחקן מוביל ב-3 קבלני משנה שיתחלקו בדקות שלו שווה בשווה. בסיכום של התרומה, אתה תראה שאותו שחקן בודד שמשחק 30
דקות, תורם הרבה יותר מהשלושה שמשחקים עשר דקות כל אחד.

לגבי כוכבי הNBA - כספי הוא עובדה, כי הוא חתם על חוזה. כל השאר זה שמועות והנחות. חלקן הנחות בסבירות גבוהה, אבל הן עדיין הנחות.
כמו שאמרתי, אף כוכב רציני מהNBA, עדיין לא הגיע לקבוצת יורוליג גדולה. תקרא את שרוי כתב לגבי הביטוח.
לשחקנים שמשתכרים עשרות מליונים בNBA יש ביטוח שעולה המון כסף. לא כל קבוצה יכולה לשלם את זה. ואם ריאל וברסה יכולות, אז שיבושם להם.

אני חושב שפרט לקירי, שהוא ליגה בפני עצמו, פארמר יכול להסתכל לכל שחקן NBA שמשחק היום באירופה, בלבן של העיניים בלי בושה, כי הוא לא פחות טוב מאף אחד מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2011, 23:41

jol9 כתב:לגבי כוכבי הNBA - כספי הוא עובדה, כי הוא חתם על חוזה. כל השאר זה שמועות והנחות. חלקן הנחות בסבירות גבוהה, אבל הן עדיין הנחות.
כמו שאמרתי, אף כוכב רציני מהNBA, עדיין לא הגיע לקבוצת יורוליג גדולה. תקרא את שרוי כתב לגבי הביטוח.
לשחקנים שמשתכרים עשרות מליונים בNBA יש ביטוח שעולה המון כסף. לא כל קבוצה יכולה לשלם את זה. ואם ריאל וברסה יכולות, אז שיבושם להם.

אני חושב שפרט לקירי, שהוא ליגה בפני עצמו, פארמר יכול להסתכל לכל שחקן NBA שמשחק היום באירופה, בלבן של העיניים בלי בושה, כי הוא לא פחות טוב מאף אחד מהם.

ביטוח לשחקן NBA ללא עבר של פציעות עולה 4%-5% משווי החוזה של השחקן. כלומר, אם מישהו רוצה להביא את לברון, רק הביטוח יעלה 5 מליון לעונה. כנ"ל בוש. כנ"ל דוראנט. פאו גאסול יעלה 2 מליון בערך. אחת הסיבות שהיה אפשר להביא את דרון וויליאמס זה כי הוא עומד לסיים חוזה, ככה שעלויות הביטוח קטנות יותר.

יש כמובן שחקנים שלא ניתן לבטח כמו אמארה, ובמידה מסויימת ווייד וקובי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2011, 23:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לגבי כוכבי הNBA - כספי הוא עובדה, כי הוא חתם על חוזה. כל השאר זה שמועות והנחות. חלקן הנחות בסבירות גבוהה, אבל הן עדיין הנחות.

ביטוח לשחקן NBA ללא עבר של פציעות עולה 4%-5% משווי החוזה של השחקן. כלומר, אם מישהו רוצה להביא את לברון, רק הביטוח יעלה 5 מליון לעונה. כנ"ל בוש. כנ"ל דוראנט. פאו גאסול יעלה 2 מליון בערך. אחת הסיבות שהיה אפשר להביא את דרון וויליאמס זה כי הוא עומד לסיים חוזה, ככה שעלויות הביטוח קטנות יותר.

יש כמובן שחקנים שלא ניתן לבטח כמו אמארה, ובמידה מסויימת ווייד וקובי.

בדיוק בגלל זה, ובגלל עוד כמה דברים, אני הרבה פחות חושש מזה. OK, אז פאו ואולי מארק יגיעו לבארסה, ונוביצקי לריאל. עדיין, מכבי יכולה להתמודד עם סגל חזק ומעובה
משלה, על העלייה לפיינל פור.
מנגד, בלי פארמר, ועם פאפאס שמשחק עוד 10 דק', אוחיון ופרקינס שסופר 3/4 שנה ללא כדורסל, זאת נראית לי כמו משימת התאבדות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 נובמבר 2011, 05:10

אסור לשכוח שאם בינואר יוכרז על ביטול העונה זה אומר שבאירופה נשאר משהו כמו 4 חודשי משחק ואני לא רואה את הכוכבים משחקים ברמת מחוייבות כזאת שתיהיה להם השפעה דרמטית...
חלק מהכוכבים כמו נוביצקי מתכוונים להגיע לקבוצות האם שלהם שהם אינם קבוצות בכירות וסביר שכבר לא יהיו בשלבים המכריעים של היורוליג .
כמו שזה נראה כרגע עדיף למכבי שפארמר ישאר והיא תתמודד עם קבוצות שיחתימו כוכבי NBA אם בכלל יגיעו , מאשר לשחק בלי פארמר כאשר הקבוצות הבכירות מחזיקות בסגלים איכותיים גם בלי שחקני NBA ....מילאנו למשל בלי גאלינרי עדיין קבוצה מדהימה , כך גם ברצלונה , ריאל , פנר' ,וכו'....עיקר הנזק יהיו לקבוצות הקטנות יותר כמו פרטיזן או נאנסי....
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 24 נובמבר 2011, 09:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 24 נובמבר 2011, 06:50

jol9 כתב:
asafb96 כתב:קודם כל, אל תכניס לי מילים לפה.

לא הכנסתי לך מילים לפה, אלא פשוט חידדתי את מה שאתה אומר. 10 דקות של פרקינס, ומשחק אחד טוב של פאפאס מתוך 5, זה לא מספיק טוב.
אם אתה רוצה שחסרונו של פארמר לא יורגש, אתה צריך את פאפאס טוב ברוב המשחקים, ואת פרקינס חוזר לכושר סביר פלוס.

אין דבר כזה "10 דקות של מלחמה ואתלטיות". אתה לא יכול להחליף כוכב ושחקן מוביל ב-3 קבלני משנה שיתחלקו בדקות שלו שווה בשווה. בסיכום של התרומה, אתה תראה שאותו שחקן בודד שמשחק 30
דקות, תורם הרבה יותר מהשלושה שמשחקים עשר דקות כל אחד.

לגבי כוכבי הNBA - כספי הוא עובדה, כי הוא חתם על חוזה. כל השאר זה שמועות והנחות. חלקן הנחות בסבירות גבוהה, אבל הן עדיין הנחות.

אז אל תחדד את מה שאני אומר, סבבה? אתה רוצה לצטט אותי, תצטט, אל תעצים את מה שאני כותב ותכניס לי מילים שלא אמרתי.
פאפאס מתחילת העונה, כל זמן שהוא על המגרש, הוא טוב. ברור שהוא לא יכול להצטיין ב5 דקות... אבל אם ישחק 15-20 דקות כל משחק, אני מאמין שנראה תפוקה מצוינת שלו, כי הוא הראה העונה שהוא יכול לתרום כל עוד הוא משחק.
למה אין דבר כזה? אם אני לא רואה סיבה שאם פרקינס יחזור לכושר סביר לקראת ינואר, הוא לא יוכל לתת כמה דקות ויביא את האיכויות שלו. אל תשכח שמבי נראת חלש בתקופה האחרונה שפאפאס בקושי משחק, אוחיון זוכה להמון המון דקות, ולאנגפורד לא מחובר. שזה יסתדר בסוף, וזה יסתדר, הכל יראה טוב יותר. אם סמית' ופניני יחזרו לעצמם, וסופו יחזור ליהיות אותו שחקן דורסני, הכל יהיה בסדר.
אגב, לגבי הביטוח, אם זה 4-5% מהחוזה, אני ממש לא מבין איך הגעתם לסכומים האלה. אם וויד סתם לדוגמא, שמקבל 15 מיליון דולר, הביטוח אמור ליהיות פחות ממיליון דולר. מיליון דולר יהיה למי שיושב על חוזה של 20 מיליון. ככה שהגאסולים, וויד, האוורד, דוראנט, וכל השאר, יהיו בטווח המחירים של הגדולות ביבשת. גם נוביצקי אמר שהוא יחפש לעצמו קבוצה, ומן הסתם הוא ימצא כזאת, גם אם יעלה הרבה.
ככה שסך הכל, בלי פארמר מכבי אולי תיפגע קצת, אבל שאר הקבוצות יפגעו לא פחות. אתה יכול לתאר לעצמך את ההבדלים של ריאל לדוגמא עם רודי, איבקה, ועוד איזה נוביצקי כזה, לעומת ריאל בלעדיהם? הבדלים של שמיים וארץ. כנ"ל בארסה על הגאסולים, צסק"א עם קירי, וכו' וכו'...
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים