Holiday_Armadillo כתב:זאת הסיבה שכל כך התחברת אליו, הא?
אלה היו ימי הזוהר שלי
כשיכולתי להסתכל על הכרס עם חיוך קורן ולדעת שהיא תמיד תהיה שם בשבילי, הלב נשבר כשהיא נעלמה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זאת הסיבה שכל כך התחברת אליו, הא?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת הסיבה שכל כך התחברת אליו, הא?
אלה היו ימי הזוהר שלי
כשיכולתי להסתכל על הכרס עם חיוך קורן ולדעת שהיא תמיד תהיה שם בשבילי, הלב נשבר כשהיא נעלמה
MaccabiTA כתב:אני לא יודע איפה גדלת אבל כשיש מכות צריך להכריז, לייצר אווירה ולדאוג שכל הכוחות המעורבים וגם אלה שלא יהיו נוכחים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת הסיבה שכל כך התחברת אליו, הא?
אלה היו ימי הזוהר שלי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אני לא יודע איפה גדלת אבל כשיש מכות צריך להכריז, לייצר אווירה ולדאוג שכל הכוחות המעורבים וגם אלה שלא יהיו נוכחים
קיבוץ אשכנזי בצפוןMaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת הסיבה שכל כך התחברת אליו, הא?
אלה היו ימי הזוהר שלי
אל תדאג, תמיד תוכל להסתכל למטה ולראות אותה
too mean?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אני לא יודע איפה גדלת אבל כשיש מכות צריך להכריז, לייצר אווירה ולדאוג שכל הכוחות המעורבים וגם אלה שלא יהיו נוכחים
קיבוץ אשכנזי בצפוןMaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת הסיבה שכל כך התחברת אליו, הא?
אלה היו ימי הזוהר שלי
אל תדאג, תמיד תוכל להסתכל למטה ולראות אותה
too mean?
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:אני לקוח קבוע בבנדיקט. אחד הפייבוריטים הגדולים שלי המקום הזה
מעולם לא יצא לי, למרבה המבוכה. כמה שווה להשקיע וללכת?(בהנחה ולא יפתחו בקרוב)
LIAV10 כתב:הרוב פה לא משהו, אבל יש כמה מצחיקים כמו החיות, בובספוג בדואר, רחוב סומסום והילד ברכב: https://youtu.be/OO7mAEeNRoo
מכביסט31 כתב:סתם מחשבה משעשעת שעלתה לי: אתם מדמיינים לפעמים איך היה נראה מפגש אמיתי של הפורום הזה? בלי מסכות, בלי מקלדות ובלי פילטרים. כל מומחי ההומור המדופלמים בחלל אחד.
אורגזמה אמיתית.
MaccabiTA כתב:מכביסט31 כתב:סתם מחשבה משעשעת שעלתה לי: אתם מדמיינים לפעמים איך היה נראה מפגש אמיתי של הפורום הזה? בלי מסכות, בלי מקלדות ובלי פילטרים. כל מומחי ההומור המדופלמים בחלל אחד.
אורגזמה אמיתית.
2 פצועים, 3 עצורים, ואדם אחד שחור בוכה בפינה בתוך שלולית שתן
מכביסט31 כתב:סתם מחשבה משעשעת שעלתה לי: אתם מדמיינים לפעמים איך היה נראה מפגש אמיתי של הפורום הזה? בלי מסכות, בלי מקלדות ובלי פילטרים. כל מומחי ההומור המדופלמים בחלל אחד.
אורגזמה אמיתית.
אורגזמה אמיתית.
yanay21 כתב:זו שאלה מעניינת אגב, מי פה נפגש עם מי במציאות?
ומפגש של כל הפורום יהיה הורג מצחוק, אחרי שהמבוכה הראשונית תעבור
LIAV10 כתב:מכביסט31 כתב:סתם מחשבה משעשעת שעלתה לי: אתם מדמיינים לפעמים איך היה נראה מפגש אמיתי של הפורום הזה? בלי מסכות, בלי מקלדות ובלי פילטרים. כל מומחי ההומור המדופלמים בחלל אחד.
אורגזמה אמיתית.
כל אחד תופס פינה במקום אחר בחדר ואף אחד לא מדבר.
my man כתב:yanay21 כתב:זו שאלה מעניינת אגב, מי פה נפגש עם מי במציאות?
אני נפגשתי עם רוני...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:זו שאלה מעניינת אגב, מי פה נפגש עם מי במציאות?
אני נפגשתי עם רוני...
בטח במציאות יש לך אישיות כובשת.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
LIAV10 כתב:גם זה מצחיק: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7312456822
אורי, גם פה יש ברכות לאל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־17 אורחים