המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:נ.ב. אולי שווה להחזיר את פארגו
felix_r כתב:נ.ב. אולי שווה להחזיר את פארגו
RonB כתב:פארגו יכול להתאים כמו כפפה לסגל הזה.
שועל כתב:felix_r כתב:נ.ב. אולי שווה להחזיר את פארגו
היום כאקט של שעמום צפיתי במשחק שכוח של מכבי מול הכוכב האדום מלפני שנתיים.
המסקנות הלא רלוונטיות שלי הן שאת פארגו צריך להחזיר (זה לא היה משחק גדול שלו אבל הרבה בפרטים הקטנים), את רנדל להחתים על חוזה קטן ולהשאיר, הוא שחקן אגדה. ואת טיוס להחתים ללא היסוס.
אגב, צירבס= 0.
RonB כתב:פארגו יכול להתאים כמו כפפה לסגל הזה.
אדם כתב:לעמדת הגבוה צריכים מישו אתלטי קפיצי ,ריבאונדר חוסם טוב ,אין לנו כרגע מישו כזה בסגל .
לעמדת הגארד צריך סוג של קומבו שחי משטף קבוצתי גם ולא רק מכדררת ,ופנו לי את הדרך.
מישו שאוהב לחדור לסל אגרסיבי יוצר.
אחדשיודע כתב:הדיווח לגבי רודי הוכחש. צאו מזה.
מבין השמות הבכירים שעוד עלולים לעזוב את אירופה יש את בורוסיס, רנדולף ואולי וסלי ואודו. והאמת? טוב לנו.
וברור שיהיו להם מחליפים. החבר'ה שמהגרים מאירופה תופסים לשחקני NBA אחרים את המקום.
felix_r כתב:אדם כתב:לעמדת הגבוה צריכים מישו אתלטי קפיצי ,ריבאונדר חוסם טוב ,אין לנו כרגע מישו כזה בסגל .
לעמדת הגארד צריך סוג של קומבו שחי משטף קבוצתי גם ולא רק מכדררת ,ופנו לי את הדרך.
גם אני הייתי הולך על גבוה אתלטי כדי ליצור גיוון בגבוהים כמו שהיה לנו בעונת האליפות.
לגבי הגארד... אני לא בטוח שאפשר עכשיו להתפנק בגלל המצב שנוצר בשוק
החציל האצטקי כתב:לא רוצה את פארגו.
מעדיף שחקן עם מהירות, קליעה והגנה ברמה גבוהה יותר.
גבוה אתלטי וגדול זה עניין חשוב. גם תעודת ביטוח למקרה שצירבס יתגלה כנפילה.
אדם כתב:felix_r כתב:אדם כתב:לעמדת הגבוה צריכים מישו אתלטי קפיצי ,ריבאונדר חוסם טוב ,אין לנו כרגע מישו כזה בסגל .
גם אני הייתי הולך על גבוה אתלטי כדי ליצור גיוון בגבוהים כמו שהיה לנו בעונת האליפות.
לגבי הגארד... אני לא בטוח שאפשר עכשיו להתפנק בגלל המצב שנוצר בשוק
צריך עין מקצועית פליקס זה כל הענין צריך לדעת לבחור ולהביא מישו,בעמדת הגארד .
לעמדת הגבוה יש לנו יותר מידי שחקנים שמשחקים בחוץ מסביב לקשת ,צריך מישו סגנון אודו ,ברור שלא הוא ,אבל מישו אתלטי רצחני גבוה .
אפילו מילר הוא 3וחצי ,שום מושג לפוסט אפ,ציבראס הוא חוסם הרבה לגארדים מעט מאוד מקבל כדור בפנים לפוסט .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים