06 יולי 2016, 00:31
החציל האצטקי כתב:יכול להיות שהמשמעות שלו לא באמת קריטית, אבל כשנגיע לאפריל עם יוגב פצוע, עם איזו דלקת בברך למקל, ועם לנדסברג ואיתי שגב על המגרש, יהיה נחמד אם תהיה עוד אלטרנטיבה.
אני לא רואה את מכבי מביאה שני גבוהים כל כך טובים שלהחתים גבוה ישראלי עם היכולות של אלכסנדר יהיה צעד רע. שיביאו סנטר זר נוסף טוב וזה יהיה אחלה.
06 יולי 2016, 00:35
06 יולי 2016, 00:38
06 יולי 2016, 00:38
my man כתב:חציל, באמת חשובה לך הליגה פה?
יש יורוליג עונה הבאה עם 30 משחקים(5+2+)...הליגה פה אפילו לא משנית...
06 יולי 2016, 00:39
החציל האצטקי כתב:הוא פשוט לא שחקן אפס בעיניי בכלל. הוא שחקן מוכשר מאוד, והאופי שלו חזק.
אני חושב שהוא סקורר טוב, ואחד שיהיה עוד יותר טוב ככל שהשחקנים לידו יהיו מוכשרים יותר.
אני כן מדמיין אותו ליד ווימס ומילר כרול-פלייר שמרביץ בהגנה, קולע קליעות חופשיות מחצי מרחק, מסיים מתפרצות, הולך לריבאונד התקפה...
צריך עוד גבוה זר מצויין בלי קשר אליו.
06 יולי 2016, 00:42
my man כתב:מרביץ בהגנה? מי אלכסנדר? די נו...
my man כתב:חציל, באמת חשובה לך הליגה פה?
יש יורוליג עונה הבאה עם 30 משחקים(5+2+)...הליגה פה אפילו לא משנית...
החציל האצטקי כתב:הוא פשוט לא שחקן אפס בעיניי בכלל. הוא שחקן מוכשר מאוד, והאופי שלו חזק.
אני חושב שהוא סקורר טוב, ואחד שיהיה עוד יותר טוב ככל שהשחקנים לידו יהיו מוכשרים יותר.
אני כן מדמיין אותו ליד ווימס ומילר כרול-פלייר שמרביץ בהגנה, קולע קליעות חופשיות מחצי מרחק, מסיים מתפרצות, הולך לריבאונד התקפה...
06 יולי 2016, 00:44
החציל האצטקי כתב:my man כתב:מרביץ בהגנה? מי אלכסנדר? די נו...
הוא לא שומר אישי רע והוא שחקן אגרסיבי מאוד. אפשר להוציא ממנו גם בצד הזה של המגרש.
לא במקרה הוא היה במאני טיים של כל משחק יורוליג על המגרש.
06 יולי 2016, 00:50
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:הוא פשוט לא שחקן אפס בעיניי בכלל. הוא שחקן מוכשר מאוד, והאופי שלו חזק.
אבל הוא לא כזה לא מבחינת האופי ולא מבחינת אינטלגנציית משחק. הוא לוקח על עצמו יותר מידיי. משחק בבועה של עצמו.
06 יולי 2016, 00:57
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:הוא פשוט לא שחקן אפס בעיניי בכלל. הוא שחקן מוכשר מאוד, והאופי שלו חזק.
אבל הוא לא כזה לא מבחינת האופי ולא מבחינת אינטלגנציית משחק. הוא לוקח על עצמו יותר מידיי. משחק בבועה של עצמו.
גם על דייויד בלו אמרו דברים דומים במשך שנים. אני חושב שכישראלי הוא שווה רוסטר ספוט במכבי.
בעיית עבירות של רנדל... בעיית קליעה של טיוס... בעיית אמו.
הוא היה במאני טיים על המגרש מול ריאל וניצח מהקו, הוא לקח ריבאונד התקפה על וסלי כשלכולם רעדו הביצים חצי דקה לסוף העונה...
לפעמים אתה רוצה את השחקן הזה שמשחק בבועה.
06 יולי 2016, 00:58
06 יולי 2016, 00:59
החציל האצטקי כתב:מי ה-4 המחליף שאתה חושב שמכבי כבר תביא?
אנתוני רנדולף לא ממתין בתור.
06 יולי 2016, 02:54
06 יולי 2016, 03:05
06 יולי 2016, 03:53
12 יולי 2016, 20:29