המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:לילה טוב .
כנראה צריך לחכות שהם נרדמים
אדם כתב:כן,דאנסטון,אולי.
איברסון.
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:נ.ב. אולי שווה להחזיר את פארגו
היום כאקט של שעמום צפיתי במשחק שכוח של מכבי מול הכוכב האדום מלפני שנתיים.
המסקנות הלא רלוונטיות שלי הן שאת פארגו צריך להחזיר (זה לא היה משחק גדול שלו אבל הרבה בפרטים הקטנים), את רנדל להחתים על חוזה קטן ולהשאיר, הוא שחקן אגדה. ואת טיוס להחתים ללא היסוס.
אגב, צירבס= 0.
להשאיר את רנדל? זהו, אתה שרוף אצלי!![]()
כל האסון של של העונה וחצי האחרונות זה בגלל רנדל!
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:נ.ב. אולי שווה להחזיר את פארגו
היום כאקט של שעמום צפיתי במשחק שכוח של מכבי מול הכוכב האדום מלפני שנתיים.
המסקנות הלא רלוונטיות שלי הן שאת פארגו צריך להחזיר (זה לא היה משחק גדול שלו אבל הרבה בפרטים הקטנים), את רנדל להחתים על חוזה קטן ולהשאיר, הוא שחקן אגדה. ואת טיוס להחתים ללא היסוס.
אגב, צירבס= 0.
להשאיר את רנדל? זהו, אתה שרוף אצלי!![]()
כל האסון של של העונה וחצי האחרונות זה בגלל רנדל!
איך הגעת למסקנה הזו?
לפני עונתיים הוא סחב את מכבי על הגב, ונתן מופעי התקפה והגנה טובים מאוד, נלחם על המגרש. בעונה הקודמת הוא לא נכנס לשטף בגלל פציעות תכופות.
אני לא אומר להסתמך עליו כמחליף יחיד, אבל כשחקן אחד מתוך 3 לעמדה 4 כן. הוא סחורה פגומה, המחיר שלו כרגע אפסי.
זה לא באמת רלוונטי כמובן...
yzafrir כתב:ככל שעובר הזמן אני מתחזק במה שאמרתי לפני כמה זמן ששוק הגבוהים שמתאימים למה שמכבי צריכה הרבה יותר מגוון ויש יותר מבחר מאשר הגארדים . מכבי תיהיה חייבת לפתוח את הכיס בשביל גארד יותר מאשר על סנטר...
חציל (בפעם המי יודע כמה ) מה קורה עם פסנקו ? יש סיכוי להביא אותו ?
jay כתב:זאת באמת נשמעת כמו תוכנית הגיונית. רק שאיכשהו זה כל פעם משאיר אותנו עם הבררה. היית מצפה מהם כבר להבין את זה בפעם העשירית, או הארבעים.
MTA2311 כתב:אותו סיפור כמו עונה שעברה.
יחכו עוד הרבה זמן עם ההחתמות שנשארו. בינתיים משאירים את מונרו על אש קטנה ( מה שעשו עם אייק קיץ שעבר) .
יש סאמר ליג, יש ניפויים בנבא. הם לא ממהרים לשום מקום.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אותו סיפור כמו עונה שעברה.
יחכו עוד הרבה זמן עם ההחתמות שנשארו. בינתיים משאירים את מונרו על אש קטנה ( מה שעשו עם אייק קיץ שעבר) .
מתי בפעם האחרונה באמת הביאו הנה שחקן ברצה שלא היה מוכן לבוא באוגוסט בגלל המחנות?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אותו סיפור כמו עונה שעברה.
מתי בפעם האחרונה באמת הביאו הנה שחקן ברצה שלא היה מוכן לבוא באוגוסט בגלל המחנות?
אה המחנות זה סתם תירוץ שבא לחפות על חוסר המקצועיות בבניית הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים