המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:מה עם לאנגפורד?
הוא לא אמר שהאריך חוזה בקאזאן בראיון עם פיק?
בכל מקרה, לא טווח המחירים של מכבי כרגע. לא חושב שנשאר הרבה בקופה.
לא, הוא אמר שבגלל מכבי הוא אמר "לא" להצעה של קאזאן להאריך את החוזה, ועכשיו הוא נשאר קירח מכאן ומכאן.
אל תרחמו עליו יותר מידי. אם לא בישראל, קית' לנגפורד חתם על חוזה עוד יותר שמן ברוסיה. "בסופו של דבר הסתדרתי. אף אחד לא ציפה שנהיה ביורוליג בעונה הבאה, ואני בורג מרכזי בקבוצה מצליחה. רציתי לחזור לישראל, הסכמתי לוותר על כמעט 800 אלף דולרים, למרות שלא הייתה סיבה מוצדקת שאעשה זאת. הקרבתי מעצמי כלכלית לטובת מכבי".
yanay21 כתב:גם עם החתמה דומה ללנגפורד, לא חושב שאנחנו יכולים לאיים על הפיינל פור. הרי כל היחלשות של הגדולות תהיה מקבילה גם להיחלשות שלנו. ובכלל, אנחנו לרוב פחות עמוקים מקבוצות אחרות, ויש פה לוח משחקים פסיכי. שלא לדבר על זה שגם בשנים טובות יותר(2011-2012, 2014), אנחנו לא קבוצה מהימנה. נגיד, על צסק"א אפשר לסמוך שתנצח קבוצות שחלשות ממנה על הנייר, ותהיה שוות ערך לריאל, בארסה וכו'. מכבי היא מהקבוצות האלו שבדיוק באמצע, ביום טוב אנחנו יכולים לנצח את ריאל, אבל משום מקום יכול לבוא הפסד לז'לגיריס.
וגם בליגה הישראלית לא נוכל לחפף.
felix_r כתב:yanay21 כתב:גם עם החתמה דומה ללנגפורד, לא חושב שאנחנו יכולים לאיים על הפיינל פור. הרי כל היחלשות של הגדולות תהיה מקבילה גם להיחלשות שלנו. ובכלל, אנחנו לרוב פחות עמוקים מקבוצות אחרות, ויש פה לוח משחקים פסיכי. שלא לדבר על זה שגם בשנים טובות יותר(2011-2012, 2014), אנחנו לא קבוצה מהימנה. נגיד, על צסק"א אפשר לסמוך שתנצח קבוצות שחלשות ממנה על הנייר, ותהיה שוות ערך לריאל, בארסה וכו'. מכבי היא מהקבוצות האלו שבדיוק באמצע, ביום טוב אנחנו יכולים לנצח את ריאל, אבל משום מקום יכול לבוא הפסד לז'לגיריס.
וגם בליגה הישראלית לא נוכל לחפף.
תשמע, לכל דבר צריך הרבה מזל.
אם לא השלשה של שארפ נגד ז'לגיריס הקבוצה המופלאה ההיא הייתה מפורקת אחרי עונה אחת.
אם לא הפוקסים נגד מילאנו וצסקא הקבוצה של בלאט לא הייתה זוכה ביורוליג (כי הסגל לא היה בנוי לאליפות).
הקבוצה של צביקה לא הייתה מגיעה לגמר הפיינל פור, אם לא הפוקס של הלפרין (!) במשחק החוץ במדריד בטופ-16.
אבל על מנת שיהיה לך סיכוי לזכות במזל הזה, לקלוע איזה סל חשוב בפוקס שיביא אותך קדימה, אתה צריך סגל סולידי כדי להיות שם בזמן הנכון.
אז נכון, גם סגל טוב לא מבטיח לך כלום, אבל הוא נותן לך צ'אנס.
yanay21 כתב:משה כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:מה עם לאנגפורד?
אנחנו שרופים אצלו, כמו עם פארגו.
יש פה ממש בדיחה מצחיקה על יהודים, אבל אין לי כוח למצוא אחת.
אני דווקא חושב שאפשר להחזיר אותו, אבל המחילה על כבודו תעלה לא מעט כסף, נוסף לכסף שנשלם על האיכות
מחילה מכבודו של פארגו?
יאפ. זה לא שהוא כולו דובוני אכפת לי ונצנצים, אבל הוא שוחרר שלא בצדק
my man כתב:לא פארגו ולא לנגפורד...
לדעתי צריך שחקן רעב שיש לו מה להוכיח...
yanay21 כתב:my man כתב:לא פארגו ולא לנגפורד...
רעב?
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא פארגו ולא לנגפורד...
רעב?
אתה מסוגל ליותר...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא פארגו ולא לנגפורד...
רעב?
אתה מסוגל ליותר...
אני בנצי גופשטיין אם לא צחקת אפילו קצת
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא פארגו ולא לנגפורד...
רעב?
אתה מסוגל ליותר...
אני בנצי גופשטיין אם לא צחקת אפילו קצת
אז כדאי שתתחיל לחפש יהודיות בכפרים...
אנטוניו כתב:הרוקטס משחררים את גאודלוק. נקווה שיהיה בדרך הנכונה.
יאלה למכבי.
אנטוניו כתב:הרוקטס משחררים את גאודלוק. נקווה שיהיה בדרך הנכונה.
יאלה למכבי.
שועל כתב:לדעתי הוא ילך לברצלונה או לדרושפאקה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים